Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της καθηγήτριας δερματολογίας Dr Elaine Larson, που είναι ειδική σε θέματα μολύνσεων του δέρματος στο πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ, δεν θα πρέπει να κάνουμε ντους καθημερινά, αλλά μόνο μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Η ίδια είπε στο περιοδικό Time, πως ο κόσμος κακώς θεωρεί πως τα συχνά ντους βοηθούν το δέρμα τους να είναι υγιές, και εξηγεί πως μπορεί να είναι μεν πιο "εύοσμο", αλλά από θέμα υγείας με κάθε πλύσιμο εκτός από τις δυσάρεστες οσμές απομακρύνονται έλαια και "καλά βακτήρια" που αναπτύσσονται φυσιολογικά στο δέρμα, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του οργανισμού και η απουσία τους μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρές δερματοπάθειες και άλλα προβλήματα υγείας. Παράλληλα τονίζει πως το καθημερινό πλύσιμο είναι απαραίτητο μόνο για τα χέρια και όχι για ολόκληρο το σώμα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ στη νέα ψηφοφορία μας για τα γενέθλια του νήματος![/size]

για τα γενέθλεια θα αναρτήσω μερικές φωτογραφίες του πέους μου.............

το απόλυτο κενό δηλαδή  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλα κανω και δεν πλενομαι τελικα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της καθηγήτριας δερματολογίας Dr Elaine Larson, που είναι ειδική σε θέματα μολύνσεων του δέρματος στο πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ, δεν θα πρέπει να κάνουμε ντους καθημερινά, αλλά μόνο μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Η ίδια είπε στο περιοδικό Time, πως ο κόσμος κακώς θεωρεί πως τα συχνά ντους βοηθούν το δέρμα τους να είναι υγιές, και εξηγεί πως μπορεί να είναι μεν πιο "εύοσμο", αλλά από θέμα υγείας με κάθε πλύσιμο εκτός από τις δυσάρεστες οσμές απομακρύνονται έλαια και "καλά βακτήρια" που αναπτύσσονται φυσιολογικά στο δέρμα, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του οργανισμού και η απουσία τους μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρές δερματοπάθειες και άλλα προβλήματα υγείας. Παράλληλα τονίζει πως το καθημερινό πλύσιμο είναι απαραίτητο μόνο για τα χέρια και όχι για ολόκληρο το σώμα.

ρε το βρωμόμουνο τι λέει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
έχετε δει καθόλου τον κωλόγερο?  :think:  τον θέλω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
για τα γενέθλεια θα αναρτήσω μερικές φωτογραφίες του πέους μου.............

το απόλυτο κενό δηλαδή  :2funny:
και γω των βυζιων μου η απολυτη πλακα δηλαδη . απο κατω θα υπαρξει και τιμητική πλακετα απο τα μελη που με εφτυσαν πρωτο στην λιστα θα βαλουμε αυτο του μπραμπ και μετα ολους εσας  :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.189
Πόντοι
2.606
και γω των βυζιων μου η απολυτη πλακα δηλαδη . απο κατω θα υπαρξει και τιμητική πλακετα απο τα μελη που με εφτυσαν πρωτο στην λιστα θα βαλουμε αυτο του μπραμπ και μετα ολους εσας  :tooth:
δεν φταιω εγω που σου χω γινει εμμονη για να σε παρηγορησω εχει συμβει και σ αλλες  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
λουκρητία, μουνίτσα, ρόουζ κλπ φύγαν όλες από το σάιτ και βρήκαν ζωή
λουκρι καλο παιδι μουνιτσα θεαρα..
η ροζυ που την βρηκε την ζωη ανοιξε μπουρδελο στο σπιτι της;  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
δεν φταιω εγω που σου χω γινει εμμονη για να σε παρηγορησω εχει συμβει και σ αλλες  :birdman:

με μένα η μόνη που έχει εμμονή είναι μια βρωμόμυγα, αλλά θα τη γαμησω τη ρουφιάνα 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.189
Πόντοι
2.606
 τυπε ολο το σκ εσενα σκεφτομουν  :grin: Θα στο πιστοποιήσει και ο βασιλόφρων  :tooth:
η εμμηνοπαυση οσονουπω  θα σου χτυπησει την πορτα ειτε εισαι ειτε δεν εισαι εκει να της ανοιξεις  :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
η εμμηνοπαυση οσονουπω  θα σου χτυπησει την πορτα ειτε εισαι ειτε δεν εισαι εκει να της ανοιξεις  :birdman:

αυτό είναι καλό, θα γαμάει ο βασιλόφρων 30 μέρες χωρίς διακοπή  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom