brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.189
- Πόντοι
- 2.606
μαθε να ζεις με την απορριψη ειναι συνυφασμενη με τις δυναμεις σουΕγω παλι σε γραφω στα αρχιδια του βασιλοφρωνα![]()
μαθε να ζεις με την απορριψη ειναι συνυφασμενη με τις δυναμεις σουΕγω παλι σε γραφω στα αρχιδια του βασιλοφρωνα![]()
παρτο αλλιως γιατι θα βρειςμαθε να ζεις με την απορριψη ειναι συνυφασμενη με τις δυναμεις σου![]()
που στη χαμενη σου νιοτη?παρτο αλλιως γιατι θα βρεις![]()
με λες τσουλογρια; χαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαπου στη χαμενη σου νιοτη?
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ στη νέα ψηφοφορία μας για τα γενέθλια του νήματος![/size]
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της καθηγήτριας δερματολογίας Dr Elaine Larson, που είναι ειδική σε θέματα μολύνσεων του δέρματος στο πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ, δεν θα πρέπει να κάνουμε ντους καθημερινά, αλλά μόνο μία με δύο φορές την εβδομάδα.
Η ίδια είπε στο περιοδικό Time, πως ο κόσμος κακώς θεωρεί πως τα συχνά ντους βοηθούν το δέρμα τους να είναι υγιές, και εξηγεί πως μπορεί να είναι μεν πιο "εύοσμο", αλλά από θέμα υγείας με κάθε πλύσιμο εκτός από τις δυσάρεστες οσμές απομακρύνονται έλαια και "καλά βακτήρια" που αναπτύσσονται φυσιολογικά στο δέρμα, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του οργανισμού και η απουσία τους μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρές δερματοπάθειες και άλλα προβλήματα υγείας. Παράλληλα τονίζει πως το καθημερινό πλύσιμο είναι απαραίτητο μόνο για τα χέρια και όχι για ολόκληρο το σώμα.
και γω των βυζιων μου η απολυτη πλακα δηλαδη . απο κατω θα υπαρξει και τιμητική πλακετα απο τα μελη που με εφτυσαν πρωτο στην λιστα θα βαλουμε αυτο του μπραμπ και μετα ολους εσαςγια τα γενέθλεια θα αναρτήσω μερικές φωτογραφίες του πέους μου.............
το απόλυτο κενό δηλαδή![]()
δεν φταιω εγω που σου χω γινει εμμονη για να σε παρηγορησω εχει συμβει και σ αλλεςκαι γω των βυζιων μου η απολυτη πλακα δηλαδη . απο κατω θα υπαρξει και τιμητική πλακετα απο τα μελη που με εφτυσαν πρωτο στην λιστα θα βαλουμε αυτο του μπραμπ και μετα ολους εσας![]()
τυπε ολο το σκ εσενα σκεφτομουνδεν φταιω εγω που σου χω γινει εμμονη για να σε παρηγορησω εχει συμβει και σ αλλες![]()
και τουτη δω την εδιωξα πριν λιγο καιρο να βρει ζωη αλλα απο οτι βλεπεις ...λουκρητία, μουνίτσα, ρόουζ κλπ φύγαν όλες από το σάιτ και βρήκαν ζωή
λουκρι καλο παιδι μουνιτσα θεαρα..λουκρητία, μουνίτσα, ρόουζ κλπ φύγαν όλες από το σάιτ και βρήκαν ζωή
δεν φταιω εγω που σου χω γινει εμμονη για να σε παρηγορησω εχει συμβει και σ αλλες![]()
η εμμηνοπαυση οσονουπω θα σου χτυπησει την πορτα ειτε εισαι ειτε δεν εισαι εκει να της ανοιξειςτυπε ολο το σκ εσενα σκεφτομουνΘα στο πιστοποιήσει και ο βασιλόφρων
![]()
η εμμηνοπαυση οσονουπω θα σου χτυπησει την πορτα ειτε εισαι ειτε δεν εισαι εκει να της ανοιξεις![]()
η εμμηνοπαυση οσονουπω θα σου χτυπησει την πορτα ειτε εισαι ειτε δεν εισαι εκει να της ανοιξεις![]()
το μονα που διακρινω να ειναι κενα ειναι το μυαλο και το πραμα σουεχω κανει αφαιρεση ολικη . τωρα εμμηνοπαυση...
κοψε κατι ρε τυπε,τι με περασες? :Sαυτό είναι καλό, θα γαμάει ο βασιλόφρων 30 μέρες χωρίς διακοπή![]()