The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.457
- Πόντοι
- 25.467
Με τον βλιζ;![]()
Αν ήταν με αυτόν, θα έγραφα σε πρώτο πληθυντικό;
Με τον βλιζ;![]()
ειχαμε τετοιο κελεπουρι αναμεσα μας και δεν το χαμε παρει χαμπαρι τοσο καιροειμαι. Και μουνάρα και καλο παιδι και πολλα αλλα. Αυτά σας σώζουν τα αλλα..![]()
Σορρυ μπερδεύτηκα. :thinkΑν ήταν με αυτόν, θα έγραφα σε πρώτο πληθυντικό;
Κάποιο το πήραν αλλοι είναι ηλίθιοι . Είναι η θεωρία του χαους ..ειχαμε τετοιο κελεπουρι αναμεσα μας και δεν το χαμε παρει χαμπαρι τοσο καιρο![]()
μην περιμενεις απο μια μουνοτριχα που επεσε στο πατωμα σου στη θεσσαλονικη να σηκωθει το καβλι μου στην αθηναΚάποιο το πήραν αλλοι είναι ηλίθιοι . Είναι η θεωρία του χαους ..![]()
μην περιμενεις απο μια μουνοτριχα που επεσε στο πατωμα σου στη θεσσαλονικη να σηκωθει το καβλι μου στην αθηνα![]()
μην περιμενεις απο μια μουνοτριχα που επεσε στο πατωμα σου στη θεσσαλονικη να σηκωθει το καβλι μου στην αθηνα![]()
θεωρημα της πεταλουδαςοτι ναναι
![]()
ευκολακι εισαι η συνομιλικη σου η μιλφ η δασκαλα μηπως τα καταφερνει καλυτερα?Το θεώρημα της ανοησίας![]()
![]()
Ευκολάκι ευκολακι την χυλοπιτα ακομα δεν την εχεις χωνέψειευκολακι εισαι η συνομιλικη σου η μιλφ η δασκαλα μηπως τα καταφερνει καλυτερα?![]()
απο ποια?Ευκολάκι ευκολακι την χυλοπιτα ακομα δεν την εχεις χωνέψει![]()
Μπουρου μπουρου πρωινιατικο, γλιστριδα φάγατε;
Καλησπέρα.
Ίδιον των παππούληδων.
Αντί να τρέχουμε σε καφενεία ...
Τι κακό έχουν τα καφενεδάκια; Παίζεις και ενα ωραιότατο μπουρλοτ, ανταλλασσεις απόψεις για τα χάπια της πίεσης, παίρνεις και λιγο μάτι το μπούστο/μπούτι της Αλβανό/Ουκρανο/Βουλγάρας "σερβιτορας".