erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Είσαι απο πηλο. θέλεις να κάνεις ντουο. Ορμες επιθυμιές κτλ κατευθύνουν την ζωή σου . Πως τσουκ;Τσουκ!

Είσαι απο πηλο. θέλεις να κάνεις ντουο. Ορμες επιθυμιές κτλ κατευθύνουν την ζωή σου . Πως τσουκ;Τσουκ!
εχω και πμΘα ήθελα να αποφύγω αυτή την απάντηση ...
Είσαι απο πηλο. θέλεις να κάνεις ντουο. Ορμες επιθυμιές κτλ κατευθύνουν την ζωή σου . Πως τσουκ;![]()
Α δεν σε ξέρω τόσο καλαΞεχάσατε τη < νόηση >, που επίσης κατευθύνει την ζωή μου σε αγαστή αρμονία με τα υπόλοιπα που αναφέρατε!![]()
εχω και πμ![]()
Και στόμα έχω. Ασχετα αν σε κάποιους δεν το ανοίγω να τους παρει ο διάβολοςΚαι e-mail έχετε. Άσχετο βέβαια αν σε μερικούς καμώνεστε ότι δεν έχετε.![]()
Α δεν σε ξέρω τόσο καλα![]()
οπου μπαινω εγω μπαινω με τις μπαντες και με 300 για αυτο δεν το ξεκινησα γιατι θα το φτανα το δαχτυλο μεχρι τον αγκωνα ;)να βαζεις δαχτυλο![]()
![]()
οπου μπαινω εγω μπαινω με τις μπαντες και με 300 για αυτο δεν το ξεκινησα γιατι θα το φτανα το δαχτυλο μεχρι τον αγκωνα ;)
Και στόμα έχω. Ασχετα αν σε κάποιους δεν το ανοίγω να τους παρει ο διάβολος![]()
Είναι που τα ξέρεις και όλα και με διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίοΕίναι επειδή η σχέσεις σας ηταν καθαρά σεξουαλικές, και συνεχίζετε να τον αντιμετωπίζετε σαν σκεύος ηδονής και μόνον.![]()
Αφου μας είπε πρωι πρωι οτι εβαλες δαχτυλο και σου αρεσε. πλακα μας κάνεις ;οπου μπαινω εγω μπαινω με τις μπαντες και με 300 για αυτο δεν το ξεκινησα γιατι θα το φτανα το δαχτυλο μεχρι τον αγκωνα ;)
και συ μας ειπες οτι εισαι μουναραΑφου μας είπε πρωι πρωι οτι εβαλες δαχτυλο και σου αρεσε. πλακα μας κάνεις ;![]()
Είναι που τα ξέρεις και όλα και με διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο![]()
ειμαι. Και μουνάρα και καλο παιδι και πολλα αλλα. Αυτά σας σώζουν τα αλλα..και συ μας ειπες οτι εισαι μουναρα![]()
Με τον βλιζ;Είναι που μόλις αντικρίσαμε ένας τον άλλον, καταλάβαμε ότι η μόνη σχέση που θα μπορούσαμε να έχουμε, είναι εγκεφαλική και εξ αποστάσεως.![]()
γριοτσουλολυσσαρα πορνοδιεστραμμενηωραια γαμησια θα κανει αυτη λυσσαρα την βλεπω!!!!!