erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ξερει να μιλησει ο ανθρωπος και πολυ καλα μαλιστα γιατι απαντας γι αυτον ;Συμπλήρωσε το κείμενο!

ξερει να μιλησει ο ανθρωπος και πολυ καλα μαλιστα γιατι απαντας γι αυτον ;Συμπλήρωσε το κείμενο!
σημερις βλεπω σοβαρα θεματα!!!!! ναρκωτικα, θεωριες πεταλουδας κτλπ οταν το ριξετε στις ξεβρακωτες ενα πμ να πω γνωμη!!!!!!!
καλημερα σας![]()
α ωστε τα βραδια που νομιζουμε οτι πας για υπνο βγαινεις εξω και ξερεις και τι γινεται εξω απο το γραφειο του ενος και του αλλου; μηπως 5 η ωρα το πρωι γυρνας απο μπαρακια και μας λες οτι ξυπνας και καλα.;![]()
Τονίζω μετ΄επιτάσεως τα τεκταινόμενα ώστε να γίνει σαφές το φαινόμενο της πεταλουδίτσας. Βεβαια εσείς θέλετε ντουο αλλες πεταλουδίτσες οπότε μπερδεύεστε ενιοτεΥπονοείτε κάτι για εμάς που είμεθα 'μικροτσούτσουνοι';
Όπως λέει και ο αγαπητός Μπλιζ το πήγα λίγο παρακάτω. Όσο απρόβλεπτη είναι η συνολική αντίδραση από μια ατομική δράση τόσο πιο προβλέψιμη γίνεται από μία ομαδική (τόσο ομαδική όσο να περιέχει μια κρίσιμη μάζα) δράση.Και τι σημαίνει αυτό ; Οτι διαφωνείς ; ότι δεν υπάρχει αιτιαρχία η απλα συμπληρώνεις το κειμενο ;
λες? φοβαμαι μην αλλαξω γνωμηΠροφανώς το βάλατε σε λάθος σημείο.
Βγάλτε το από την πρίζα, και τοποθετήστε το στο ορθό σας.![]()
Πάντως έξω από το δικό σας γραφείο γνωρίζω τι γίνεται! ;)
λες? φοβαμαι μην αλλαξω γνωμη![]()
Την "στήνετε" και εσείς έξω από το τσαρδί της, όπως ο κ. Πίκης;![]()
με την σκεψη και μονο μου ηρθε ακατασχετη βουλιμιαΔεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά θα σας ενθυμήσω την λαϊκή σοφία, που λέει ότι < τρώγοντας έρχεται η όρεξη >.![]()
Τονίζω μετ΄επιτάσεως τα τεκταινόμενα ώστε να γίνει σαφές το φαινόμενο της πεταλουδίτσας. Βεβαια εσείς θέλετε ντουο αλλες πεταλουδίτσες οπότε μπερδεύεστε ενιοτε![]()
βλου βλου τι εχεις σπουδασει ;Όπως λέει και ο αγαπητός Μπλιζ το πήγα λίγο παρακάτω. Όσο απρόβλεπτη είναι η συνολική αντίδραση από μια ατομική δράση τόσο πιο προβλέψιμη γίνεται από μία ομαδική (τόσο ομαδική όσο να περιέχει μια κρίσιμη μάζα) δράση.
με την σκεψη και μονο μου ηρθε ακατασχετη βουλιμια![]()
θες να μαθεις τι εχω σπουδασει εγω?βλου βλου τι εχεις σπουδασει ;
βλου βλου τι εχεις σπουδασει ;
Φυσικά. βολονταριστής..Νηστεύουμε από την μοναδικότητα και την πορεία της προς την θέωση, κυρία.
Φυσικά. βολονταριστής..
Θα ήθελα να αποφύγω αυτή την απάντηση ...βλου βλου τι εχεις σπουδασει ;