erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα ψοφησω μετα ρε ανθρωπε μην του λες τετοια και διδεις ιδεεςαυτό είναι καλό, θα γαμάει ο βασιλόφρων 30 μέρες χωρίς διακοπή![]()

θα ψοφησω μετα ρε ανθρωπε μην του λες τετοια και διδεις ιδεεςαυτό είναι καλό, θα γαμάει ο βασιλόφρων 30 μέρες χωρίς διακοπή![]()
το μυαλο μου οκ αλλα το τετοιο μου δεν εισαι σωστος θίγεις τον βασιλοφρωνα ...το μονα που διακρινω να ειναι κενα ειναι το μυαλο και το πραμα σου![]()
Ειναι του ματς 30 ημεραι,θα κανουμε μπρεϊκ τα σκ για χορο ποτοθα ψοφησω μετα ρε ανθρωπε μην του λες τετοια και διδεις ιδεες![]()
μεγαλο καημο ομως τις εχεις . ακομα θυμασαι και αναπολεις τα "ναυάγια". Μέχρι κλώνο έφτιαξες για να παρεις μέρος και να μας πεις τον πονο σου . ειναι ακριβός ο ψυχιατρος;ναυάγια ήταν όλες αλλά ρυμουλκήθηκαν
Κανω καλο μαρκετινγκ απλα τυπεντούρασελ
βρες μια κοτα και εσυ παντρεψου την και ελα να μας κανεις τον καμποσο τοτε στο μπουρδελα και τον γαμια . ειναι της μοδοςδεν έχω ψυχή![]()
Κανω καλο μαρκετινγκ απλα τυπε![]()
κοιτα να γινεις και συ μια απο αυτες οσο μπορεις ακομα να κανεις αυγαβρες μια κοτα και εσυ παντρεψου την και ελα να μας κανεις τον καμποσο τοτε στο μπουρδελα και τον γαμια . ειναι της μοδος;)
εχω κανει αφαιρεση ολικη . τωρα εμμηνοπαυση...
αφηνω το ειδος να εξελιχθεί που ειναι ισχυρο. τους βλακες ;)κοιτα να γινεις και συ μια απο αυτες οσο μπορεις ακομα να κανεις αυγα![]()
Κανω καλομαρκετινγκσεξ απλα τυπε![]()
δεν εισαι σε θεση να αφηνεις παρα μονο να υπομενεις και να περιμενεις εν αδικω βεβαιααφηνω το ειδος να εξελιχθεί που ειναι ισχυρο. τους βλακες ;)
μου γαμησες την ψυχολογια τυπε . τωρα παιζει να μπορεσεις να μου επιβληθειςδεν εισαι σε θεση να αφηνεις παρα μονο να υπομενεις και να περιμενεις εν αδικω βεβαια![]()
σίγουρα για να σε κρατάει η άλλη τόσο καιρό
εγω ειμαι ο λαπαθιώτηςη ρόουζ είμαι μην ξαναγράψεις μαλακίες για μένα το 'πιασες![]()
τις κουμπαρες τυπε αλλα δεν υπαρχει νυφηεγω ειμαι κομης δελαπορτας!!!
παιζουμε κατι????