Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
garter-belt-and-stockings-secretary.jpg

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Τα ντροπιαστικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Κυριακή στην Ειδομένη, με την εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και πλαστικών σφαιρών από τους Σκοπιανούς σε βάρος ακόμη και παιδιών σχολίασε ο [size=16pt]Απόστολος Γκλέτσος[/size].
[size=22pt]«Εάν οι Σκοπιανοί ξανατολμήσουν να επιχειρήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τότε θα αναλάβουμε δράση»[/size] προειδοποιεί ο επικεφαλής της «Τελείας» με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

:sunglasses: :sunglasses: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τα ντροπιαστικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Κυριακή στην Ειδομένη, με την εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και πλαστικών σφαιρών από τους Σκοπιανούς σε βάρος ακόμη και παιδιών σχολίασε ο [size=16pt]Απόστολος Γκλέτσος[/size].
[size=22pt]«Εάν οι Σκοπιανοί ξανατολμήσουν να επιχειρήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τότε θα αναλάβουμε δράση»[/size] προειδοποιεί ο επικεφαλής της «Τελείας» με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

:sunglasses: :sunglasses: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
θα ψησει το ψαρι τους απο τις δυο πλευρες; :tits2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.189
Πόντοι
2.606
πως νοιωθεις ως αυλή του μπλιζ; :think:
πως νοιωθεις που κατεβασες απ την μαρκιζα σου τις υποσχεσεις για αμειλικτη εκδικηση και μαζι και τα βρακια σου να σε σοδομιζω  κατα το δοκουν ?  :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πως νοιωθεις που κατεβασες απ την μαρκιζα σου τις υποσχεσεις για αμειλικτη εκδικηση και μαζι και τα βρακια σου να σε σοδομιζω   κατα το δοκουν ?  :coffee:
Πολυ καλα . Παντα ημουν μεγαλοψυχη με βλακες. Εξαλλου εχω να ασχοληθω με σοβαρα πραγματα. οι γελοιοτητες δεν με αφορουν . ειμαι υπερανω  :tits2:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Οι άντρες δεν διαμαρτυρήθηκαν, κυρία!
Τους αρέσουν [ πλεον ] οι φωτο μου!  :grin:
εεμ κοιτα μπλιζ,και εγω που ειμαι γνωστος και δηλωμενος μιλφακιας,ωρες ωρες πρεπει να σου ομολογησω οτι με ζοριζεις  :-

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.189
Πόντοι
2.606
Πολυ καλα . Παντα ημουν μεγαλοψυχη με βλακες. Εξαλλου εχω να ασχοληθω με σοβαρα πραγματα. οι γελοιοτητες δεν με αφορουν . ειμαι υπερανω  :tits2:
τα τρεμαμενα σου γονατα σου υπεδειξαν τι να κανεις εντολες δινουν μονο τα παπαρια κι εσυ δεν κουβαλας τετοια  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom