blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
πως νοιωθεις ως αυλή του μπλιζ;και σενα το ειδικο βραβειο ανεκπληρωτες υποσχεσεις![]()
Εγω σε εφτα χρονια απο τωρα θα εχω τουλαχιστον 4 παιδιασπαταλησα την ζωη μου ανωφελα![]()
την καλυτερη δουλεια θα κανειςΕγω σε εφτα χρονια απο τωρα θα εχω τουλαχιστον 4 παιδια![]()
θα ψησει το ψαρι τους απο τις δυο πλευρες;Τα ντροπιαστικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Κυριακή στην Ειδομένη, με την εκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και πλαστικών σφαιρών από τους Σκοπιανούς σε βάρος ακόμη και παιδιών σχολίασε ο [size=16pt]Απόστολος Γκλέτσος[/size].
[size=22pt]«Εάν οι Σκοπιανοί ξανατολμήσουν να επιχειρήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τότε θα αναλάβουμε δράση»[/size] προειδοποιεί ο επικεφαλής της «Τελείας» με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τυπε ,μονιμα γκαστρωμενη θα την εχεις την κοπελα :oΕγω σε εφτα χρονια απο τωρα θα εχω τουλαχιστον 4 παιδια![]()
πως νοιωθεις που κατεβασες απ την μαρκιζα σου τις υποσχεσεις για αμειλικτη εκδικηση και μαζι και τα βρακια σου να σε σοδομιζω κατα το δοκουν ?πως νοιωθεις ως αυλή του μπλιζ;![]()
μπλιζ ρε μανα μου λυπησου μας..
Πολυ καλα . Παντα ημουν μεγαλοψυχη με βλακες. Εξαλλου εχω να ασχοληθω με σοβαρα πραγματα. οι γελοιοτητες δεν με αφορουν . ειμαι υπερανωπως νοιωθεις που κατεβασες απ την μαρκιζα σου τις υποσχεσεις για αμειλικτη εκδικηση και μαζι και τα βρακια σου να σε σοδομιζω κατα το δοκουν ?![]()
μπλιζ ρε μανα μου λυπησου μας..![]()
εεμ κοιτα μπλιζ,και εγω που ειμαι γνωστος και δηλωμενος μιλφακιας,ωρες ωρες πρεπει να σου ομολογησω οτι με ζοριζεις :-Οι άντρες δεν διαμαρτυρήθηκαν, κυρία!
Τους αρέσουν [ πλεον ] οι φωτο μου!![]()
Οι άντρες δεν διαμαρτυρήθηκαν, κυρία!
Τους αρέσουν [ πλεον ] οι φωτο μου!![]()
τα τρεμαμενα σου γονατα σου υπεδειξαν τι να κανεις εντολες δινουν μονο τα παπαρια κι εσυ δεν κουβαλας τετοια ;)Πολυ καλα . Παντα ημουν μεγαλοψυχη με βλακες. Εξαλλου εχω να ασχοληθω με σοβαρα πραγματα. οι γελοιοτητες δεν με αφορουν . ειμαι υπερανω![]()