zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγκεφαλικο επαθες;Νομίζω θίγεις τον συζυγό μου![]()
εγκεφαλικο επαθες;Νομίζω θίγεις τον συζυγό μου![]()
Εγω ειμαι δ.υπαλληλος για αυτοΤο βλέπω. Κοντεύει μία, και ακόμα εδώ είστε μαζί μας, πίσω από ένα pc κι εσείς.![]()
βικινγκ η ιστορια ειναι που στα νιατα σου αποφασισες να συμπεριφερεσαι σαν παππουδι σε ταινία του 50 με τα τσιπουρα τον καφενε την κυρα με το φακιολι πιστη πηνελοπη στο σπιτι και σενα στα μπουρδελα. Και το πιο αστειο ειναι οτι ολο αυτο λαμβάνει χωρα στο σημερα οποτε ειναι ακομα πιο αστειο. γιατι συμπεριλαμβανει μπουζουκια καφεδες προζα και μαρι κλερ ..Εσυ το παιζεις γενικα αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτο![]()
δεν ειναι ξανθος μανα μου οποτε μου λεει οτι τον απαταω;εγκεφαλικο επαθες;![]()
κλεβεις ατακεςβικινγκ η ιστορια ειναι που στα νιατα σου αποφασισες να συμπεριφερεσαι σαν παππουδι σε ταινία του 50 με τα τσιπουρα τον καφενε την κυρα με το φακιολι πιστη πηνελοπη στο σπιτι και σενα στα μπουρδελα. Και το πιο αστειο ειναι οτι ολο αυτο λαμβάνει χωρα στο σημερα οποτε ειναι ακομα πιο αστειο. γιατι συμπεριλαμβανει μπουζουκια καφεδες προζα και μαρι κλερ ..![]()
Αρχισες τα υστερικα σου παλι...αιντε τραβα να σε δει κανας γιατρος ρεβικινγκ η ιστορια ειναι που στα νιατα σου αποφασισες να συμπεριφερεσαι σαν παππουδι σε ταινία του 50 με τα τσιπουρα τον καφενε την κυρα με το φακιολι πιστη πηνελοπη στο σπιτι και σενα στα μπουρδελα. Και το πιο αστειο ειναι οτι ολο αυτο λαμβάνει χωρα στο σημερα οποτε ειναι ακομα πιο αστειο. γιατι συμπεριλαμβανει μπουζουκια καφεδες προζα και μαρι κλερ ..![]()
Λες να την κοβει να πει καμια δικια τηςκλεβεις ατακες![]()
το έχεις πει και εσυ;κλεβεις ατακες![]()
Αρχισες τα υστερικα σου παλι...αιντε τραβα να σε δει κανας γιατρος ρε![]()
Γιατι εσυ καταλαβες τι εγραψες :-*εμ τι να απαντησεις ;
Εγω ειμαι δ.υπαλληλος για αυτο![]()
μπαρμπα στο "πυροξανθος" διακρινω και εναν τονο λιγο παραξενο ! λιγο "τοπικιστικου" χαρακτηρα με προεκτασεις φυλετικες η με φαινεται!?![]()
γνωμη μου!!!
Ειμεθα ενα μεγαλο κρατικο μπουρδελο, τι θες τωρα..Και αντι να εργάζεστε, χρησιμοποιείτε το pc της υπηρεσίας για να μπαίνετε για κοζερί στο bou
Εύγε!!!
Πολύ νοικοκυραίικο!!!![]()
εχω πει πολλα να με παρακολουθεις να μαθαινειςτο έχεις πει και εσυ;![]()
Κατσε να την διαβασει η ερι να μας πει πως της φανηκεΗ εξαίρετος κριτική σας βέβαια έχει ένα μεγάλο κενό, το οποίο βέβαια ημείς που σας γνωρίζουμε έχουμε ήδη αναπληρώσει.
Δεν ξέρεις ελληνικα; Ετσι εξηγούνται πολλα..Γιατι εσυ καταλαβες τι εγραψες :-*