Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οχι δεν καταλαβες εισαι ρατσιστρια σε αυτους που δεν εμαθαν γραμματα,επειδης ετυχε να μαθεις..ειναι παρομοιο με το να το παιζεις και καλα αριστερη και να βοηθας τον κοσμο ενω δεν το κανεις,υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο δλδ  :)
Δεν κατέκρινα το ότι δεν εμαθες γράμματα αλλά το ότι ενώ δεν ξέρεις δεν το παραδέχτηκες αλλα εσπευσες να με θίξεις στην γραφή μου. Πες απλά ερι ειμαι αγραμματος δεν καταλαβα. Προτίμησες ομως να θίξεις εμενα. ειναι συνηθως ευκολοτερο . Και μετά με λες και ρατσίστρια επειδή στο επισήμανα. Τα υπόλοιπα ειναι κατασκευες σου. Και τα γραφω στην μουναρα μου :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
εύγε! Θα σας θυμόμαστε εναργέστατα!!!  :hi:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Δεν κατέκρινα το ότι δεν εμαθες γράμματα αλλά το ότι ενώ δεν ξέρεις δεν το παραδέκτηκες αλλα εσπευσες να με θίξεις στην γραφή μου. Πες απλά ερι ειμαι αγραμματος δεν καταλαβα. Προτίμησες ομως να θίξεις εμενα. ειναι συνηθως ευκολοτερο . Και μετά με λες και ρατσίστρια επειδή στο επισήμανα. Τα υπόλοιπα ειναι κατασκευες σου. Και τα γραφω στην μουναρα μου :grin:

δωσε πληρη περιγραφη!  :grin:

:rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Απευθυνθείτε στους μέσους χρήστες του μπου για τέτοιες κριτικές.
Εμείς, οι παππούληδες, είμεθα ανέραστοι!
γιατι θίχτηκες ; ο αγιος έγραψε εκθεση εσύ είσαι συντομος με μερικά ψήγματα νουβέλας που ειναι εξαιρετικα :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
< Πέντε ως έξι λεπτά θα διήρκησε αυτή η διαδικασία, όταν ο μέχρι στιγμής ακίνητος γέρος άρχισε να κινείται με σφοδρότητα, ωθώντας βίαια το μέχρι διαρρήξεως ερεθισμένο όργανο του στην τρυφερή οπή της κοπέλας. >
Παραλείψατε, κ. The Saint, να γράψετε πόσες φορές τελείωσε η κοπέλα στο διάστημα αυτό.
Εικοτολογούμε ότι τελείωσε τουλάχιστον 2 φορές.
Ή μήπως 3;  :think:

Σας διέφυγε (ηθελημένα εικοτολογώ) το εξης σημείο:  "ενώ με τα χέρια του θώπευε το σαρκώδες της αιδοίο, νιώθοντας στα ακροδάκτυλα του τους χυμούς που δειλά είχαν αρχίσει να αναβλύζουν".

Συνεπώς η κοπέλα άρχισε να "τελειώνει" από τα προκαταρκτικά κιόλας.  :birdman:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.894
Πόντοι
2.606
Δεν κατέκρινα το ότι δεν εμαθες γράμματα αλλά το ότι ενώ δεν ξέρεις δεν το παραδέκτηκες αλλα εσπευσες να με θίξεις στην γραφή μου. Πες απλά ερι ειμαι αγραμματος δεν καταλαβα. Προτίμησες ομως να θίξεις εμενα. ειναι συνηθως ευκολοτερο . Και μετά με λες και ρατσίστρια επειδή στο επισήμανα. Τα υπόλοιπα ειναι κατασκευες σου. Και τα γραφω στην μουναρα μου :grin:
ρε βρηκες το παιδακι και τα κανεις δεν ντρεπεσαι?  :jerking:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σας διέφυγε (ηθελημένα εικοτολογώ) το εξης σημείο:  "ενώ με τα χέρια του θώπευε το σαρκώδες της αιδοίο, νιώθοντας στα ακροδάκτυλα του τους χυμούς που δειλά είχαν αρχίσει να αναβλύζουν".

:grin: :grin: :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
γιατι θίχτηκες ; ο αγιος έγραψε εκθεση εσύ είσαι συντομος με μερικά ψήγματα νουβέλας που ειναι εξαιρετικα :grin:

Δεν θίχτηκα.
Σας προέτεινα να δοκιμάσετε τον κ. raopau, που είναι μέσος χρήστης του μπου!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.894
Πόντοι
2.606

μην σου πω απ την ωρα που πηρε η τσατσα το παραβολο  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε βρηκες το παιδακι και τα κανεις δεν ντρεπεσαι?  :jerking:
έχεις δίκιο.. μαλακια μου. Βέβαια αυτό το παιδάκι θα κάνει οικογένεια και παιδάκια. Φαντάζομαι εκεί μπορεί να ανταποκριθεί ενώ σε μια συζήτηση στο μπου ειναι αδυναμο. τα λεω καλα; Τέσπα ίσως έχεις και δίκιο. Ισως παραφέρομαι  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Συγκινήθηκα, κ. The Saint / γερο Σίμωνα! Η συγγραφική δεινότητά σας δεν δύναται να επικαλύψει το επιθανάτιο παραλήρημά σας. Περάσατε καλά και θα επιθυμούσα να σας ευχόμουν να έχετε και άλλα τέτοια ταξίδια στο μέλλον. Αν υπάρξει μέλλον δι΄ υμάς ... Παρόλα αυτά εύγε! Θα σας θυμόμαστε εναργέστατα!!!  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν θίχτηκα.
Σας προέτεινα να δοκιμάσετε τον κ. raopau, που είναι μέσος χρήστης του μπου!
Να με προτέψεις να παω στο σεμιναριο χθες δεν ...τωρα θημήθηκες τις προτροπες στις μαλκιες; :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Να με προτέψεις να παω στο σεμιναριο χθες δεν ...τωρα θημήθηκες τις προτροπες στις μαλκιες; :birdman:

Εκείνη την ώρα συζητήσαμε άλλα πιο ενδιαφέρονται από τον ΚΠολΔ και το ξέχασα.
Απορώ όμως πως σας διέφυγε το γεγονός;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
έχεις δίκιο.. μαλακια μου. Βέβαια αυτό το παιδάκι θα κάνει οικογένεια και παιδάκια. Φαντάζομαι εκεί μπορεί να ανταποκριθεί ενώ σε μια συζήτηση στο μπου ειναι αδυναμο. τα λεω καλα; Τέσπα ίσως έχεις και δίκιο. Ισως παραφέρομαι  :hi:
Αφου τα θελει ο κωλαρακος του... Αν δεν το κανεις θα πεσει σε καταθλιψη και θ αρχισει τα τσιπουρα απο 13:20 :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εκείνη την ώρα συζητήσαμε άλλα πιο ενδιαφέρονται από τον ΚΠολΔ και το ξέχασα.
Απορώ όμως πως σας διέφυγε το γεγονός;
Αποσυντονισμός λέγεται. Όταν με χτυπαει ο ερως το παθαίνω.. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.894
Πόντοι
2.606
Συγκινήθηκα, κ. The Saint / γερο Σίμωνα! Η συγγραφική δεινότητά σας δεν δύναται να επικαλύψει το επιθανάτιο παραλήρημά σας. Περάσατε καλά και θα επιθυμούσα να σας ευχόμουν να έχετε και άλλα τέτοια ταξίδια στο μέλλον. Αν υπάρξει μέλλον δι΄ υμάς ... Παρόλα αυτά εύγε! Θα σας θυμόμαστε εναργέστατα!!!  :hi:
τυπε τον γερο ειναι να τον βαζεις να διαβαζει επικηδειους απ την αγανακτηση του ο πεθαμενος  να τελειωσει το μπιρι μπιρι και να μπει στο λακο θα του ριξει κανα στεφανι στην κεφαλα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom