Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
έχεις δίκιο.. μαλακια μου. Βέβαια αυτό το παιδάκι θα κάνει οικογένεια και παιδάκια. Φαντάζομαι εκεί μπορεί να ανταποκριθεί ενώ σε μια συζήτηση στο μπου ειναι αδυναμο. τα λεω καλα; Τέσπα ίσως έχεις και δίκιο. Ισως παραφέρομαι  :hi:
Ευτυχως δεν εκανες εσυ,γιατι θα τα εβαζες να διαβαζουν κριτικες στο μπου. Μιλαμε εχω παθει πλακα με την παρτη σου.Αλλα ξερω εσυ μπορεις να εισαι τετοια και να μεγαλωσεις και σωστα τα παιδια σου οι αλλοι που δεν συμφωνουνε μαζι σου ειναι κακοι και δεν κανουν για πατεραδες..ερε με αυτα τα μυαλα που πατε μερικοι  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ευτυχως δεν εκανες εσυ,γιατι θα τα εβαζες να διαβαζουν κριτικες στο μπου. Μιλαμε εχω παθει πλακα με την παρτη σου.Αλλα ξερω εσυ μπορεις να εισαι τετοια και να μεγαλωσεις και σωστα τα παιδια σου οι αλλοι που δεν συμφωνουνε μαζι σου ειναι κακοι και δεν κανουν για πατεραδες..ερε με αυτα τα μυαλα που πατε μερικοι  :jerking:
ειπα οτι εφοσον εισαι ικανος να κανεις οικογενεια εισαι ικανος και να με αντιμετωπισεις. Δεν αναφέρθηκα στο αν είσαι ικανός για να μεγαλώσεις παιδιά.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ειπα οτι εφοσον εισαι ικανος να κανεις οικογενεια εισαι ικανος και να με αντιμετωπισεις. Δεν αναφέρθηκα στο αν είσαι ικανός για να μεγαλώσεις παιδιά.
δεν μπορει να σ αντιμετωπισει επειδή τα εχει στο μυαλο του σκορπια, όχι γιατι είναι χαζος. Αρα κανενα θεμα καλο του κανεις τον βαζεις να σκεφτει για να στην πει αυριο.
Από την άλλη αφου ο ιδιος σε ψαχνει για να κανετε τζερτζελε, τι κουβεντιάζουμε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν μπορει να σ αντιμετωπισει επειδή τα εχει στο μυαλο του σκορπια, όχι γιατι είναι χαζος. Αρα κανενα θεμα καλο του κανεις τον βαζεις να σκεφτει για να στην πει αυριο.
Από την άλλη αφου ο ιδιος σε ψαχνει για να κανετε τζερτζελε, τι κουβεντιάζουμε;
είναι καλο παιδι το ξέρω. Τον πιέζω περισσότερο απο ότι πρέπει αλλά ίσως θεώρησα ότι μπορεί να κατανοήσει . ΑΝ τον θεωρούσα χαζό δεν θα το έκανα. Όμως ίσως μερικές φορές τον στεναχωρω ίσως έχει δίκιο ο μπραμπ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Θα σταματήσω. Ίσως είμαι άδικη. εχει δίκιο ο μπραμπ
Κοιτα ο μπραμπ και ο καθε μπραμπ οποτε θελει και οτι θελει σχολιαζει.Μπορει για τους χ.ψ λογους να μην με γουσταρει, καταλαβες. ;)  και στην τελικη οπως και ο αλλος (ο ζιγκ) πεταγονται μονο για να γραψουν κατι αρεστο σε σενα.. εγω παντως αυτο δεν το βρισκω πολυ αντρικιο.Αυτα φευγω γιατι λες μαλακιες και τρεχουν αλλοι απο πισω σου να σε υποστριξουν ασχετα αν εισαι σωστη η οχι και κατανταει μλκ η κουβεντα μαζι σου μονο και μονο γιατι εισαι γυναικα.  ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
είναι καλο παιδι το ξέρω. Τον πιέζω περισσότερο απο ότι πρέπει αλλά ίσως θεώρησα ότι μπορεί να κατανοήσει . ΑΝ τον θεωρούσα χαζό δεν θα το έκανα. Όμως ίσως μερικές φορές τον στεναχωρω ίσως έχει δίκιο ο μπραμπ.
καλα επρεπε να τα κουβεντισει με τον πλεζουρα η με τον περσονα αυτά...
ΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ξεκολλα δεν τρεχει τιποτα κ αυτος γουσταρει... (Φανταζομαι)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αλλη μερα θα τα πουμε..θα σε στρωσω κι εσενα μην φοβασαι  :sunglasses: :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοιτα ο μπραμπ και ο καθε μπραμπ οποτε θελει και οτι θελει σχολιαζει.Μπορει για τους χ.ψ λογους να μην με γουσταρει, καταλαβες. ;)  και στην τελικη οπως και ο αλλος (ο ζιγκ) πεταγονται μονο για να γραψουν κατι αρεστο σε σενα.. εγω παντως αυτο δεν το βρισκω πολυ αντρικιο.Αυτα φευγω γιατι λες μαλακιες και τρεχουν αλλοι απο πισω σου να σε υποστριξουν ασχετα αν εισαι σωστη η οχι και κατανταει μλκ η κουβεντα μαζι σου μονο και μονο γιατι εισαι γυναικα.  ;)
Από αυτά που εγραψα καταλαβες ότι θελω να είμαι αρεστος στην Ερη;;
Ξερεις ποσα μπινελικια εχουμε παιξει;;;
Αμα δεν γουστάρεις απλα πες το και εγω δεν σε ξαναπειραζω. Νομιζα ότι σ αρεσε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο μπραμπ σε υποστηριξε κανεις λαθος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλα επρεπε να τα κουβεντισει με τον πλεζουρα η με τον περσονα αυτά...
ΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ξεκολλα δεν τρεχει τιποτα κ αυτος γουσταρει... (Φανταζομαι)
ε .. το γαμησες και συ χαχαχαχαχαχαχαχαχα

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ας πουμε για κατι σοβαρο!!

τι γνωμη εχετε για το κατσικακι στη γαστρα ! ?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Από αυτά που εγραψα καταλαβες ότι θελω να είμαι αρεστος στην Ερη;;
Ξερεις ποσα μπινελικια εχουμε παιξει;;;
Αμα δεν γουστάρεις απλα πες το και εγω δεν σε ξαναπειραζω. Νομιζα ότι σ αρεσε.
ΟΧΙ δεν εχω θεμα μαζι σου θα τα πουμε αλλη μερα γιατι εχω δουλεια τωρα  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ζιγκ θες να μου εισαι αρεστος μανα μου; :wanker:

Stories

Νέο!

Stories