Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
οχι ρε αλλα αφου ηρθαν θα τους βοηθησουμε,προτιμω ομως τα συνορα κλειστα.Κανεις γκαλοπ πρωτα;
Ρωτας δηλαδή αυτους που βοηθας αν είναι φανατικοι η απλα ισλαμιστες;;![]()
οχι ρε αλλα αφου ηρθαν θα τους βοηθησουμε,προτιμω ομως τα συνορα κλειστα.Κανεις γκαλοπ πρωτα;
Ρωτας δηλαδή αυτους που βοηθας αν είναι φανατικοι η απλα ισλαμιστες;;![]()
καλα εσεις κοροϊδεύετε, αλλα όταν ερθουν στα πραγματα οι μουσουλμάνοι στην ελλαδα και μας αλλοτριωσουν, να δω τι θα λετε μετα.... :SΝαι ρε σεις. Πάει μπροστά στο τσόυρμο και φωνάζει: Αλλλαααααααα ουάκμπαρ... και όσους αντιφωνούν, τους σφάζει στο γόνατο.
:'( :'( :'(απορώ πως τον συμπαθω έχω χαλάσει και εγω ρε πουτσικ μου. απο τοτε που παντρεύτηκα![]()
εμενα δεν με συμπαθείς;![]()
Ναι δεν καταλαβαμε οτι ειστε σκατοφλωρος,εσενα περιμεναμε να μας το πεις.Συγγνώμη που δεν είμαι αλκοολικός.![]()
Αστατε, έχω το πακέτο του βλάκα του Κοσμακωστακη
Πίστεψε ότι θα του βολέψουμε την ξαδέλφη
Κανόνισε που θα τα φάμε
Τυπε από την συμπαθεια στο απολυτο μισος είναι μια κακια στιγμη.οχι ρε αλλα αφου ηρθαν θα τους βοηθησουμε,προτιμω ομως τα συνορα κλειστα.
Σας συμπαθεί. Αλλά δεν θέλει να το εκδηλωσει, επειδή ο πυρόξανθος είναι ζηλιάρης.![]()
Αστατε, έχω το πακέτο του βλάκα του Κοσμακωστακη
Πίστεψε ότι θα του βολέψουμε την ξαδέλφη
Κανόνισε που θα τα φάμε
Ναι δεν καταλαβαμε οτι ειστε σκατοφλωρος,εσενα περιμεναμε να μας το πεις.![]()
Ναι...
Ξέρω...
Είναι μαγκιά να γυρνάς ολημερίς από καφενέ σε καφενέ με το αγροτικό και να πίνεις τσίπουρα.![]()
το εκανα εικονα...Ναι...
Ξέρω...
Είναι μαγκιά να γυρνάς ολημερής από καφενέ σε καφενέ με το αγροτικό και να πίνεις τσίπουρα.![]()
ε και τι να κανουμε μωρη πετουγια?ανδρες ειμεθα....να βαλουμε κανα τσεμπερι και να πλενουμε πιατα ολημερίς???Ναι...
Ξέρω...
Είναι μαγκιά να γυρνάς ολημερίς από καφενέ σε καφενέ με το αγροτικό και να πίνεις τσίπουρα.![]()
Δεν καταλαβαινεις τυπε, λυπαμαι αυτους τους ανθρωπους τις γυναικες και τα παιδια τους.Αλλα δεν φταιω εγω για αυτα που τραβανε..εχω κι εγω τα δικα μου προβληματα και ολοι μας γενικοτερα δεν θελω να μου δημιουργισουν κι αλλα οι φανατικοι τους. Και οπως ειπες ποιο πανω αφου δεν μπορεις να τους καταλαβεις γιατι ειναι πουστηδες και κρυβονται μεσα στα γυναικοπαιδια, καλυτερα κλειστα συνορα. ;)Τυπε από την συμπαθεια στο απολυτο μισος είναι μια κακια στιγμη.
Εγω (χωρις να τρολαρω τωρα) πιο πολύ φοβάμαι την αντιδραση των αλληλεγγυων παρα τους φασιστες, σε περιπτωση στραβης
χαχαχαχαχαχαχα ζωάρα...το εκανα εικονα...
Αγροτικο, ασσος αφιλτρο, κιτρινιλα στο μουστακι, και από καφενε σε καφενε...
Και μετα σπιτι, παντοφλα από την κυρα και υπνο![]()
![]()
![]()
ωραια..Δεν καταλαβαινεις τυπε, λυπαμαι αυτους τους ανθρωπους τις γυναικες και τα παιδια τους.Αλλα δεν φταιω εγω για αυτα που τραβανε..εχω κι εγω τα δικα μου προβληματα και ολοι μας γενικοτερα δεν θελω να μου δημιουργισουν κι αλλα οι φανατικοι τους. Και οπως ειπες ποιο πανω αφου δεν μπορεις να τους καταλαβεις γιατι ειναι πουστηδες και κρυβονται μεσα στα γυναικοπαιδια, καλυτερα κλειστα συνορα. ;)
ξερεις τι συκωτι θελει αυτοτο πραγμα!!?![]()
Αυτα οι σκατοφλωροι που πινουν τσαι,εμεις την σκιζουμε την γατα!το εκανα εικονα...
Αγροτικο, ασσος αφιλτρο, κιτρινιλα στο μουστακι, και από καφενε σε καφενε...
Και μετα σπιτι, παντοφλα από την κυρα και υπνο![]()
![]()
![]()
Οχι ρε κριτικες και μπου,κομ ειναι ζωαρα..χαχαχαχαχαχαχα ζωάρα...