Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Χάρηκε ο μπούλης... Το απόγευμα που θα πάει στο καφενείο για τσίπουρα θα κορδωνεται στους άλλους νοικοκυραίους ότι αντιμιλάει σε γκόμενες στο διαδίκτυο. :S
Χάρηκε ο μπούλης... Το απόγευμα που θα πάει στο καφενείο για τσίπουρα θα κορδωνεται στους άλλους νοικοκυραίους ότι αντιμιλάει σε γκόμενες στο διαδίκτυο. :S
τι λες τυπε;ισα ισα οι ανθρωποι αποκαθιστουν την αδικιαΑριστεροι τυπε >...κατεστρεψαν την πατριδα μας :'(
:'( :'( :'(
Ναι πως...μας εχουν κουβαλισει ολα τα ισλαμοπιθηκια και θελουν να διωξουν ολους τους ελληνες απο δω για να κανουν φωλια του ισλαμ την πατριδα μας.Αλλα δεν θα τους περασει μαζι με αυτους θα τους απελασουμε. ;)τι λες τυπε;ισα ισα οι ανθρωποι αποκαθιστουν την αδικια![]()
![]()
τουλάχιστον θα ξυριζει τον κωλο του όπως ο ντοπα ή θα είναι κανας βρωμυλος? :SΑριστεροι τυπε >...κατεστρεψαν την πατριδα μας :'(
Αυτος δεν ξερει απο τσιπουρα...πινει τσαγακι με μιση ζαχαρη τα απογευματα:'( :'( :'(
:'( :'( :'(
ΑΠΑΠΑ...Ναι πως...μας εχουν κουβαλισει ολα τα ισλαμοπιθηκια και θελουν να διωξουν ολους τους ελληνες απο δω για να κανουν φωλια του ισλαμ την πατριδα μας.Αλλα δεν θα τους περασει μαζι με αυτους θα τους απελασουμε. ;)
Για κατερινη μιλαςμια που ειπαμε για τσιπουρα!!
παοκι εκει στον πεζοδρομο ! εχει 2 μαγαζακια το ενα διπλα στο αλλο! ενα καφενειο οριτζιναλ και ενα ποιο κυριλε! που σερβιρουν καλα μεζεδακια για τσιπουρο με 5 ευρω ! ειδικα το κυριλε με καθε τσιπουρακι φερνει και 5 πιατακια με μεζεδακια!!!
πιες κανενα για μας εδω χαμω!!!![]()
Για κατερινη μιλας![]()
μεχρι λαπα και φριγανιτσα είμαι σημεραΔεν είναι για εσάς αυτά! Μέχρι πίνα κολάντα στολισμένη με ομπρελίτσα και σημαιούλες το πολύ!![]()
Ναι για τους φανατικους ισλαμιστες ασ ειμαι φασιστας για τους υπολοιπους,μεταναστες και προσφυγες κανονικος ανθρωπος που οπως μπορει θα τους βοηθησει.ΑΠΑΠΑ...
Εισαι και φασιστομουτρο εκτος από νοικοκυρης...
Να δεις που δεν θα τα παμε καλα![]()
Κανεις γκαλοπ πρωτα;Ναι για τους φανατικους ισλαμιστες ασ ειμαι φασιστας για τους υπολοιπους,μεταναστες και προσφυγες κανονικος ανθρωπος που οπως μπορει θα τους βοηθησει.![]()
απορώ πως τον συμπαθω έχω χαλάσει και εγω ρε πουτσικ μου. απο τοτε που παντρεύτηκαΑΠΑΠΑ...
Εισαι και φασιστομουτρο εκτος από νοικοκυρης...
Να δεις που δεν θα τα παμε καλα![]()
Αυτος δεν ξερει απο τσιπουρα...πινει τσαγακι με μιση ζαχαρη τα απογευματα![]()
εμενα δεν με συμπαθείς;απορώ πως τον συμπαθω έχω χαλάσει και εγω ρε πουτσικ μου. απο τοτε που παντρεύτηκα![]()
Εχει πολλα ρε συ...ειμαστε γενικα του τσιπουρου,τωρα αμα πας ολα σχεδον γεματα ειναι...το καλυτερο βρισκεται, μονο του λιγο εκτος πολης πως φευγεις για τον δρομο που βγαζει στο διεθνη εκει που ηταν τα γραφεια του τοπικου καναλιου ¨"ερμης" αν ξερεις,οφειδης λεγεται και εχει πολυ κοσμο καθημερινα, σε βγαζει και ψαρακια..τον προμηθευει ενας γνωστος μου.ναι ρε γιουφτο!
απεναντι απο το ιντερνετ καφε !!
Κανεις γκαλοπ πρωτα;
Ρωτας δηλαδή αυτους που βοηθας αν είναι φανατικοι η απλα ισλαμιστες;;![]()
Εχει πολλα ρε συ...ειμαστε γενικα του τσιπουρου,τωρα αμα πας ολα σχεδον γεματα ειναι...το καλυτερο βρισκεται, μονο του λιγο εκτος πολης πως φευγεις για τον δρομο που βγαζει στο διεθνη εκει που ηταν τα γραφεια του τοπικου καναλιου ¨"ερμης" αν ξερεις,οφειδης λεγεται και εχει πολυ κοσμο καθημερινα, σε βγαζει και ψαρακια..τον προμηθευει ενας γνωστος μου.![]()