Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Νομιζεις,αμα δεν πινει ο αντρας δεν φοραει παντελονια. :grin:

Δεν το ήξερα ότι οι νικοκυραίοι μετρούν τα παντελόνια ανάλογα  με τα λίτρα οινοπνεύματος που καταναλώνουν.

Εγώ νόμιζα ότι είναι εργατικοί άνθρωποι που κατακρίνουν τους τεμπελχανάδες καφενόβιους μεκρήδες.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.894
Πόντοι
2.606
εγω βικινγκ  απο το πολυ πιωμα πρεπει να κοιταω τα παντελονια μου και να τα βλεπω να σερνονται σαν πεπλο απο νυφικο  :tooth:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν το ήξερα ότι οι νικοκυραίοι μετρούν τα παντελόνια ανάλογα  με τα λίτρα οινοπνεύματος που καταναλώνουν.

Εγώ νόμιζα ότι είναι εργατικοί άνθρωποι που κατακρίνουν τους τεμπελχανάδες καφενόβιους μεκρήδες.  :)
Μην πας παντα την κουβεντα εκει που θελεις εσυ,πριν απο λιγο ειπες το απογευματα πινου στο καφενε  ;) το πρωι δουλευει ο κοσμος και το βραδυ διασκεδαζει, δεν καθεται ολοι μερα πισω απο το πσ. να γραφει κριτικες στο μπου και να κατακρινει τους σωστους ανθρωπους γιατι πολυ απλα δεν μπορεσε στην ζωη τους να του μοιασει  ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

ε τι να κανουν;
Πιπες δεν δινουν, εξοδους δεν εχουν, ένα τσιπουρακι τους εμεινε στους φουκαράδες  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Μην πας παντα την κουβεντα εκει που θελεις εσυ,πριν απο λιγο ειπες το απογευματα πινου στο καφενε  ;) το πρωι δουλευει ο κοσμος και το βραδυ διασκεδαζει, δεν καθεται ολοι μερα πισω απο το πσ. να γραφει κριτικες στο μπου και να κατακρινει τους σωστους ανθρωπους γιατι πολυ απλα δεν μπορεσε στην ζωη τους να του μοιασει  ;)

Το βλέπω. Κοντεύει μία, και ακόμα εδώ είστε μαζί μας, πίσω από ένα pc κι εσείς.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom