Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
λεγε ρε τυπε...μην φοβασαι, κολλητος μου ειναι ο αντισθενηςωραια..
Φτανει τωρα γιατι θα με καυλωσεις και σερνονται και μπαν ;)
λεγε ρε τυπε...μην φοβασαι, κολλητος μου ειναι ο αντισθενηςωραια..
Φτανει τωρα γιατι θα με καυλωσεις και σερνονται και μπαν ;)
Αυτα οι σκατοφλωροι που πινουν τσαι,εμεις την σκιζουμε την γατα!
δεν κανει για πολιτικες συζητήσεις ΠΙΑ το μπου... Πιο καλα ο χαβαλές!!λεγε ρε τυπε...μην φοβασαι, κολλητος μου ειναι ο αντισθενης
Νομιζεις,αμα δεν πινει ο αντρας δεν φοραει παντελονια.Το μόνο που σκίζετε με αυτές τις ψευτομαγκιές, είναι το συκώτι σας.
Γαρμπης για τσιπουρακι στην αρχη ........και μετα στις μποτανες !!!
ευκολα γρηγορα εχεμυθα!!
Κατι παραπανω θα ξες, παλιος εισαιδεν κανει για πολιτικες συζητήσεις ΠΙΑ το μπου... Πιο καλα ο χαβαλές!!
Ειδικα σ αυτό το θρεντ ;)
Το μόνο που σκίζετε με αυτές τις ψευτομαγκιές, είναι το συκώτι σας.
παντα το ελεγα οτι θα πρεπε να μενω επαρχιαΞέρετε ότι η εξάρτηση από το αλκοολ είναι το νο1 πρόβλημα στην επαρχία;
Νομιζεις,αμα δεν πινει ο αντρας δεν φοραει παντελονια.
εγω βικινγκ απο το πολυ πιωμα πρεπει να κοιταω τα παντελονια μου και να τα βλεπω να σερνονται σαν πεπλο απο νυφικο
εγω δεν το παιζω νοικουραιος μανα μου . εσυ μας πουλας φυκιαΟχι ρε κριτικες και μπου,κομ ειναι ζωαρα..
ποιος ειναι ο πυροξανθος;Σας συμπαθεί. Αλλά δεν θέλει να το εκδηλωσει, επειδή ο πυρόξανθος είναι ζηλιάρης.
Μην πας παντα την κουβεντα εκει που θελεις εσυ,πριν απο λιγο ειπες το απογευματα πινου στο καφενε ;) το πρωι δουλευει ο κοσμος και το βραδυ διασκεδαζει, δεν καθεται ολοι μερα πισω απο το πσ. να γραφει κριτικες στο μπου και να κατακρινει τους σωστους ανθρωπους γιατι πολυ απλα δεν μπορεσε στην ζωη τους να του μοιασει ;)Δεν το ήξερα ότι οι νικοκυραίοι μετρούν τα παντελόνια ανάλογα με τα λίτρα οινοπνεύματος που καταναλώνουν.
Εγώ νόμιζα ότι είναι εργατικοί άνθρωποι που κατακρίνουν τους τεμπελχανάδες καφενόβιους μεκρήδες.
ποιος ειναι ο πυροξανθος;
ε τι να κανουν;Δεν το ήξερα ότι οι νικοκυραίοι μετρούν τα παντελόνια ανάλογα με τα λίτρα οινοπνεύματος που καταναλώνουν.
Εγώ νόμιζα ότι είναι εργατικοί άνθρωποι που κατακρίνουν τους τεμπελχανάδες καφενόβιους μεκρήδες.
Εσυ το παιζεις γενικα αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτοεγω δεν το παιζω νοικουραιος μανα μου . εσυ μας πουλας φυκια
Νομίζω θίγεις τον συζυγό μουO Γιάννης Βόγλης του bou.
ποιος ειναι ο πυροξανθος;
Μην πας παντα την κουβεντα εκει που θελεις εσυ,πριν απο λιγο ειπες το απογευματα πινου στο καφενε ;) το πρωι δουλευει ο κοσμος και το βραδυ διασκεδαζει, δεν καθεται ολοι μερα πισω απο το πσ. να γραφει κριτικες στο μπου και να κατακρινει τους σωστους ανθρωπους γιατι πολυ απλα δεν μπορεσε στην ζωη τους να του μοιασει ;)