Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σερβίρουμε λεμονάδα με παγάκια μπόλικα!!!

Για την ταμπακιέρα θα μας πεις τιποτα;;;

Τα παιδάκια τα ασυνόδευτα δεν τα είδες;;;Ή δεν μπορεί να παει καγιέν στη λάσπη της Ιδομενης;;ΕΕΕ ρε υποκρισία αριστερή!!!Τσίπρας όμως και ξερό ψωμί κατά τα άλλα εε;;
να ειναι καλα αυτο το παιδι ο τσιπρας μας εχει πηδηξει εξαιρετικα. τοσο καιρο αγαμητη ημενα  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πλακα πλακα οι δημαρχοι ψαχνουν λεει σε καθε χωριο που εχουν χωρους .. γενικως.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφού θέλεις στοργή και προδέρμ γιατί δεν παίρνεις ένα προσφυγόπουλο να το φροντίζεις;;;Σου χαλάει το κοινωνικό στάτους;;
θα παρω ενα οπως ο ρουβας και ο αλλος ο τραγος δεν θυμαμαι πως τον λενε και η βαρδινογιαννη η μουμια να μου ανέβει ειναι της μοδος.. :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
δεν ψηφίζω μανα μου

Τελείως ιδιώτης;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Να βράσω εγώ πολιτικό όν με κοινωνικές ευαισθησίες!!!!!

Με τον alex71, tramountana και τα άλλα τα νεοφιλελέ τα παιδιά βρίσκεστε τακτικά;

Και μη μου πεις αριστερή και μαλακίες γιατί οι πράξεις του καθενός χαρατηρίζουν την ιδεολογία του.Κι εσύ πιο νεοφιλελεύθερη από το Τζήμερο είσαι με αυτά που κάνεις!!!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
Αφού θέλεις στοργή και προδέρμ γιατί δεν παίρνεις ένα προσφυγόπουλο να το φροντίζεις;;;Σου χαλάει το κοινωνικό στάτους;;
Ρε τυπε εχουμε ηδη παρει μια οικογενεια απο τη Συρια εμεις,τον Γιουσελ την Αχταρ και τα 6 τους παιδια,το εκτο το μικροτερο θα το βαφτισει χριστιανοπουλο η Ερι( Θα τον βγαλουμε Κωνσταντινο οπως τον Βασιλεα μας )

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τελείως ιδιώτης;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Να βράσω εγώ πολιτικό όν με κοινωνικές ευαισθησίες!!!!!

Με τον alex71, tramountana και τα άλλα τα νεοφιλελέ τα παιδιά βρίσκεστε τακτικά;

Και μη μου πεις αριστερή και μαλακίες γιατί οι πράξεις του καθενός χαρατηρίζουν την ιδεολογία του.Κι εσύ πιο νεοφιλελεύθερη από το Τζήμερο είσαι με αυτά που κάνεις!!!
εγω σε εβρισα; γιατι με βριζεις; :think:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
θα παρω ενα οπως ο ρουβας και ο αλλος ο τραγος δεν θυμαμαι πως τον λενε και η βαρδινογιαννη η μουμια να μου ανέβει ειναι της μοδος.. :grin:

Κοίτα μόνο να ταιριάζει με το ρολόι σου!!!!

Ούνα μου χαθείς!!!! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
εγω σε εβρισα; γιατι με βριζεις; :think:

Γιατί με ενοχλεί η υποκρισία!!!!

Για μύδια πήγατε το μεσημέρι μαντάμ;;Αλήθεια η Σαλλονίκη πόση ώρα είναι από την Ιδωμένη;Από τους Εύζωνους είναι περίπου 45 λεπτά.Αλλά ξέχασα σας έχει πέσει βαριά η φορολογία και δεν έχετε ούτε βενζίνη να βάλετε στο καγιέν!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε άλτη με δηλαδή εσύ επειδή υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε δε πας για καφέ η στερείσαι τις πουτάνες για να τους ταίσεις? Τι λογική είναι αυτή?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Για μύδια πήγατε το μεσημέρι μαντάμ;;Αλήθεια η Σαλλονίκη πόση ώρα είναι από την Ιδωμένη;Από τους Εύζωνους είναι περίπου 45 λεπτά.Αλλά ξέχασα σας έχει πέσει βαριά η φορολογία και δεν έχετε ούτε βενζίνη να βάλετε στο καγιέν!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  λες να μου παρουν το καγιεν; :think: :o ολα μπορω να τα αντεξω αλλα.. μεχρι ενος σημειου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006

το μονο καγιεν που εχει η ερι ειναι το πιπερι

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

η Έρη έχει καγιέν 2τροχο συγκεκριμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom