alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
χεσμενη
Αφού θέλεις στοργή και προδέρμ γιατί δεν παίρνεις ένα προσφυγόπουλο να το φροντίζεις;;;Σου χαλάει το κοινωνικό στάτους;;
χεσμενη
να ειναι καλα αυτο το παιδι ο τσιπρας μας εχει πηδηξει εξαιρετικα. τοσο καιρο αγαμητη ημεναΣερβίρουμε λεμονάδα με παγάκια μπόλικα!!!
Για την ταμπακιέρα θα μας πεις τιποτα;;;
Τα παιδάκια τα ασυνόδευτα δεν τα είδες;;;Ή δεν μπορεί να παει καγιέν στη λάσπη της Ιδομενης;;ΕΕΕ ρε υποκρισία αριστερή!!!Τσίπρας όμως και ξερό ψωμί κατά τα άλλα εε;;
να ειναι καλα αυτο το παιδι ο τσιπρας μας εχει πηδηξει εξαιρετικα. τοσο καιρο αγαμητη ημενα
δεν ψηφίζω μανα μουΝαι πες μας ότι ψήφισες ΚΚΕ τώρα!!!!Σε πιστέψαμε!!!!
δεν ψηφίζω μανα μου
τυπε τι μανια ειναι αυτη με τα προσφυγοπουλα?Αφού θέλεις στοργή και προδέρμ γιατί δεν παίρνεις ένα προσφυγόπουλο να το φροντίζεις;;;Σου χαλάει το κοινωνικό στάτους;;
θα παρω ενα οπως ο ρουβας και ο αλλος ο τραγος δεν θυμαμαι πως τον λενε και η βαρδινογιαννη η μουμια να μου ανέβει ειναι της μοδος..Αφού θέλεις στοργή και προδέρμ γιατί δεν παίρνεις ένα προσφυγόπουλο να το φροντίζεις;;;Σου χαλάει το κοινωνικό στάτους;;
δεν ψηφίζω μανα μου
ποιος;
χωρίζει!
Ρε τυπε εχουμε ηδη παρει μια οικογενεια απο τη Συρια εμεις,τον Γιουσελ την Αχταρ και τα 6 τους παιδια,το εκτο το μικροτερο θα το βαφτισει χριστιανοπουλο η Ερι( Θα τον βγαλουμε Κωνσταντινο οπως τον Βασιλεα μας )Αφού θέλεις στοργή και προδέρμ γιατί δεν παίρνεις ένα προσφυγόπουλο να το φροντίζεις;;;Σου χαλάει το κοινωνικό στάτους;;
ποιος;
εγω σε εβρισα; γιατι με βριζεις;Τελείως ιδιώτης;;;;;;
Να βράσω εγώ πολιτικό όν με κοινωνικές ευαισθησίες!!!!!
Με τον alex71, tramountana και τα άλλα τα νεοφιλελέ τα παιδιά βρίσκεστε τακτικά;
Και μη μου πεις αριστερή και μαλακίες γιατί οι πράξεις του καθενός χαρατηρίζουν την ιδεολογία του.Κι εσύ πιο νεοφιλελεύθερη από το Τζήμερο είσαι με αυτά που κάνεις!!!
θα παρω ενα οπως ο ρουβας και ο αλλος ο τραγος δεν θυμαμαι πως τον λενε και η βαρδινογιαννη η μουμια να μου ανέβει ειναι της μοδος..
εγω σε εβρισα; γιατι με βριζεις;
λες να μου παρουν το καγιεν; :o ολα μπορω να τα αντεξω αλλα.. μεχρι ενος σημειουΓιατί με ενοχλεί η υποκρισία!!!!
Για μύδια πήγατε το μεσημέρι μαντάμ;;Αλήθεια η Σαλλονίκη πόση ώρα είναι από την Ιδωμένη;Από τους Εύζωνους είναι περίπου 45 λεπτά.Αλλά ξέχασα σας έχει πέσει βαριά η φορολογία και δεν έχετε ούτε βενζίνη να βάλετε στο καγιέν!!!!
το μονο καγιεν που εχει η ερι ειναι το πιπεριΓιατί με ενοχλεί η υποκρισία!!!!
Για μύδια πήγατε το μεσημέρι μαντάμ;;Αλήθεια η Σαλλονίκη πόση ώρα είναι από την Ιδωμένη;Από τους Εύζωνους είναι περίπου 45 λεπτά.Αλλά ξέχασα σας έχει πέσει βαριά η φορολογία και δεν έχετε ούτε βενζίνη να βάλετε στο καγιέν!!!!
Γιατί με ενοχλεί η υποκρισία!!!!