Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Άσε με εμένα εγώ είμαι γνωστός κάθαρμας...!!!

Εσύ αριστερή ανθρωπίστρια τίποτα;Ούτε έναν;Τη θα πεις στην Καρακώστα άμα σε ρωτήσει;;

www.parapolitika.gr/article/348688/i-eyi-karakosta-toy-syriza-filoxenei-oikogeneia-prosfygon-sto-spiti-tis]http://www.parapolitika.gr/article/348688/i-eyi-karakosta-toy-syriza-filoxenei-oikogeneia-prosfygon-sto-spiti-tis[/url]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Εσύ αριστερή ανθρωπίστρια τίποτα;Ούτε έναν;Τη θα πεις στην Καρακώστα άμα σε ρωτήσει;;

www.parapolitika.gr/article/348688/i-eyi-karakosta-toy-syriza-filoxenei-oikogeneia-prosfygon-sto-spiti-tis]http://www.parapolitika.gr/article/348688/i-eyi-karakosta-toy-syriza-filoxenei-oikogeneia-prosfygon-sto-spiti-tis[/url]
Τυπε εισαι μαλακας τέρμα; Η έχεις στο στόμα την καραμέλα του μπογδάνου και μας πουλάς ηθική; Πες μας μιας και τα ξές καλά τι πρέπει να κάνουμε και ποιο δρόμο να διαλέξουμε για να γίνουμε φιλάνθρωποι αριστεροί; Κι αν δεν τα ξέρεις τοτε γιατι το ανοίγεις;

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
πρώτα θα δώσει τις συμβουλές του ο σύμβουλος Καρανίκας... :vomit:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

ας πάρουν η Καρακώστα και η κυρά Τασία πρώτα στα σπίτια τους και μετά βλέπουμε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
rgwQkeUuTPd9LrigsmYJb6M8pgjNg6LWT5TuMEKKA1YCclitqkY-uYkLDJSG31fSGZFkX_ADPhmVhzVDOQl-=s0
  :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τυπε εισαι μαλακας τέρμα; Η έχεις στο στόμα την καραμέλα του μπογδάνου και μας πουλάς ηθική; Πες μας μιας και τα ξές καλά τι πρέπει να κάνουμε και ποιο δρόμο να διαλέξουμε για να γίνουμε φιλάνθρωποι αριστεροί; Κι αν δεν τα ξέρεις τοτε γιατι το ανοίγεις;

Όλες οι απορίες θα λυθούν αγαπητή:

1.Ναι είμαι μαλάκας τέρμα.
2.Το Μπογδάνο όπως και κάθε φιλελέ με στομάχι σακί χωρίς πάτο θέλω να τον δω χρεοκωπημένο.Αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία του.
3.Το δρόμο που θα παρεις σαν φιλάνθρωπη αριστερή δεν θα σου τον υποδείξω εγώ αλλά η ιδεολογία σου αν είσαι συνεπής με αυτή και δεν πουλάς φούμαρα.Και η ιδεολογία σου λέει ότι πατρίδα μας η Γή σύνορό μας ο ουρανός.Εργάτες όλου του κόσμου ενωθείτε.Ή κάνω λάθος;Άρα τι αριστερή είσαι αν μένεις στη μεζονέτα κι ο Αφγκαν πεθαίνει απο υποθερμία;

Άσε που μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
:2funny:

Συνημμένα

• 12814466_244295015912514_971472655042495438_n.jpg
    12814466_244295015912514_971472655042495438_n.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 11

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
(Mπα..)  χαλο  του γιου και τση  κορηs βεβαια   :rockon:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
αυτό ειναι το θέμα μας; Ποιος θα πάρει κάποιον σπίτι του ;

Όχι το θέμα μας είναι ποιος θα πάρει ποιον γενικά...διότι αυτοί ως γνωστός είναι και επιρρεπεις στις αλλαξοκωλιές!!!

Τελικά δεν είπες;Είσαι αριστερή ή όχι;Γιατί αν είσαι πρέπει να παρεις καμια ντουζίνα στο τριώροφο...και γενικώς!!!

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όλες οι απορίες θα λυθούν αγαπητή:

1.Ναι είμαι μαλάκας τέρμα.
2.Το Μπογδάνο όπως και κάθε φιλελέ με στομάχι σακί χωρίς πάτο θέλω να τον δω χρεοκωπημένο.Αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία του.
3.Το δρόμο που θα παρεις σαν φιλάνθρωπη αριστερή δεν θα σου τον υποδείξω εγώ αλλά η ιδεολογία σου αν είσαι συνεπής με αυτή και δεν πουλάς φούμαρα.Και η ιδεολογία σου λέει ότι πατρίδα μας η Γή σύνορό μας ο ουρανός.Εργάτες όλου του κόσμου ενωθείτε.Ή κάνω λάθος;Άρα τι αριστερή είσαι αν μένεις στη μεζονέτα κι ο Αφγκαν πεθαίνει απο υποθερμία;

Άσε που μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Οπότε μην μου πουλάς προζα και άσε με να είναι οτι γουστάρω και να το εκφράζω όπως γουστάρω, παρατηρήσεις στους οικείους σου και στα φιλαράκια σου στον καφενέ. Εγώ μπορεί να είμαι η βασίλισσα της Βρουγουνδίας και να έχω και δούλους. Και είσαι και τυχερός γιατί αν και είσαι μαλάκας φέτο είμαι φιλάνθρωπη και σε μιλάω. Αλλά μέχρι εκεί θα εξαντλήσω την φιλανθρωπία μου να ξες. Μετά θα αρχίσουν οι διάβολοι που καιρό κρύβω μέσα μου ..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ παιδιά αν ήταν καμιά παρέα από ανατολίτικα μιλφάκια τα έπαιρνα σπίτι μου για όσο θέλουν..... :zfuck:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
αυτό ειναι το θέμα μας; Ποιος θα πάρει κάποιον σπίτι του ;

όχι, σε καμιά περίπτωση.
αλλά και αυτό το στυλάκι, το αφ' υψηλού, δεν νομίζω ότι ταιριάζει.
(μιλάω για τις κυρίες)

τέλος πάντων, είναι ήδη βαρύ γενικά το κλίμα ας μην το βαρύνουμε παραπάνω.
ότι και να λέμε, σε όποιον και να το ρίξουμε, δεν αλλάζει τίποτα.
καλύτερα να χαμηλώσουν όλοι τους τόνους και να δουλέψουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι το θέμα μας είναι ποιος θα πάρει ποιον γενικά...διότι αυτοί ως γνωστός είναι και επιρρεπεις στις αλλαξοκωλιές!!!

Τελικά δεν είπες;Είσαι αριστερή ή όχι;Γιατί αν είσαι πρέπει να παρεις καμια ντουζίνα στο τριώροφο...και γενικώς!!!

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Κοίτα να εύχεσαι να πάρω καμιά ντουζίνα στο σπίτι μου γιατί αγαπητέ αν όλοι αυτοί πεινάσουν θα μπούνε και στο δικό μου και στο δικό σου σπίτι όπως κάθε άνθρωπος που εν δυνάμει μπορεί να γίνει ακόμα και δολοφόνος αν πεινάει. Και δεν απέχει πολύ η ώρα. Επίσης να εύχεσαι να μην καταλήξεις σαν και αυτούς. Διότι εκεί πάει το πράγμα. Και τότε θέλω να σε δω με την ίδια ειρωνία να κάνεις πίπες σε όποιον αριστερό σου απλώνει το χέρι με ψωμί και νεράκι..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Οπότε μην μου πουλάς προζα και άσε με να είναι οτι γουστάρω και να το εκφράζω όπως γουστάρω, παρατηρήσεις στους οικείους σου και στα φιλαράκια σου στον καφενέ. Εγώ μπορεί να είμαι η βασίλισσα της Βρουγουνδίας και να έχω και δούλους. Και είσαι και τυχερός γιατί αν και είσαι μαλάκας φέτο είμαι φιλάνθρωπη και σε μιλάω. Αλλά μέχρι εκεί θα εξαντλήσω την φιλανθρωπία μου να ξες. Μετά θα αρχίσουν οι διάβολοι που καιρό κρύβω μέσα μου ..

Κάπου άκουσα κάτι φήμες ότι θα ανέβεις στο σανίδι με τέτοιο υποκριτικό ταλέντο.Να τις πιστέψω;;

Καφέ περιμένω από τα χεράκια σου μάνα μου δεν πάω στον καφενέ!!! Ξέρεις να φτιάχνεις ή θα βάλεις τη δούλα τη Φιλιππινέζα την κατώτερη;

Και να κάνεις και εξετάσεις αίματος συχνά επειδή εσεις τα γαλαζοαίματα της ΒΡουγουνδίας παθαίνετε εκφυλιστικές ασθένειες συχνά επειδή καβαλιόσαστε μεταξύ σας, ετσι κυκλοφόρησε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom