Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Τελικά το μεταναστευτικό μέσα από το μπου θα λυθεί
Κοίτα να εύχεσαι να πάρω καμιά ντουζίνα στο σπίτι μου γιατί αγαπητέ αν όλοι αυτοί πεινάσουν θα μπούνε και στο δικό μου και στο δικό σου σπίτι όπως κάθε άνθρωπος που εν δυνάμει μπορεί να γίνει ακόμα και δολοφόνος αν πεινάει. Και δεν απέχει πολύ η ώρα. Επίσης να εύχεσαι να μην καταλήξεις σαν και αυτούς. Διότι εκεί πάει το πράγμα. Και τότε θέλω να σε δω με την ίδια ειρωνία να κάνεις πίπες σε όποιον αριστερό σου απλώνει το χέρι με ψωμί και νεράκι..
......Η θα γαμηθει.......Να μην ξεχναμε και την γενικη κατευθυνση του ιστοτοπου τουτουΤελικά το μεταναστευτικό μέσα από το μπου θα λυθεί
αφ υψηλου; μαιν; αν μιλησα ετσι σορρυόχι, σε καμιά περίπτωση.
αλλά και αυτό το στυλάκι, το αφ' υψηλού, δεν νομίζω ότι ταιριάζει.
(μιλάω για τις κυρίες)
τέλος πάντων, είναι ήδη βαρύ γενικά το κλίμα ας μην το βαρύνουμε παραπάνω.
ότι και να λέμε, σε όποιον και να το ρίξουμε, δεν αλλάζει τίποτα.
καλύτερα να χαμηλώσουν όλοι τους τόνους και να δουλέψουν.
α καλα..Σε γελάσανε μάνα μου!!! Σε τέτοια περίπτωση εσύ θα έρθεις να μου κάνεις πίπες για να σε ταίζω!!!!Γιατί εγώ θα έχω και φαί και θα μπορώ να σε προστατέψω από τους καλικαντζάρους!!!
Τελικά το μεταναστευτικό μέσα από το μπου θα λυθεί
α καλα..
αφ υψηλου; μαιν; αν μιλησα ετσι σορρυ
δεν ειδα καθολου τι εγινε γιαυτο δεν το επιασα ειμαι κουκου
όχι βρε, για την κυρά Τασία και την Καρακώστα το έγραψα...
εγώ σόρρυ, έτσι όπως το έγραψα...
δεν μπορω τις μαλκιες σημερα μν με ταλανιζεις θα τα ακουσειςΝομίζεις ότι όλοι εδώ μέσα είναι δικηγόροι;;;Που ζεις ακριβώς μικρέ πρίγκηπα;; Σε ποιο αστέρι;;;
δεν ειδα καθολου τι εγινε γιαυτο δεν το επιασα ειμαι κουκου
δεν μπορω τις μαλκιες σημερα μν με ταλανιζεις θα τα ακουσεις
μου παει το κοτοπουλι. μπορεις να με φωναζεις και στερνοπουλι . καποτε ημουνα πουλι και με αγαπουσανε πολλοιΈρι;Να σε φωνάζω Μαρίκα Κοτοπούλη;;;Τέτοιο ταλέντο υποκριτικό είναι σπάνιο!!!
χιουμορΝα σε ενημερώσω επειδή είσαι και μιας ηλικίας ότι για να τα ακούσω πλέον δεν παίρνουμε το μηδέν έχουν γίνει ψηφιακά τα τηλέφωνα!!!
απ τον πουλι εχεις κανα νεο ή σ εχει χεσμενη?μου παει το κοτοπουλι. μπορεις να με φωναζεις και στερνοπουλι . καποτε ημουνα πουλι και με αγαπουσανε πολλοι
μου παει το κοτοπουλι. μπορεις να με φωναζεις και στερνοπουλι . καποτε ημουνα πουλι και με αγαπουσανε πολλοι
χιουμορ
χεσμενηαπ τον πουλι εχεις κανα νεο ή σ εχει χεσμενη?