life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Yπαρχει πιπερι....καγιεν?????το μονο καγιεν που εχει η ερι ειναι το πιπερι
Yπαρχει πιπερι....καγιεν?????το μονο καγιεν που εχει η ερι ειναι το πιπερι
το μονο καγιεν που εχει η ερι ειναι το πιπερι
λες να μου παρουν το καγιεν; :o ολα μπορω να τα αντεξω αλλα.. μεχρι ενος σημειου
και τωρα που το σκεφτομαι και στο στομα του σαουλ..
Θα μου το μεταβιβάσεις κιόλας ή θα είναι για τεστ ντραιβ?και τωρα που το σκεφτομαι και στο στομα του σαουλ..
αφου εισαι αριστη μαγειρισσα μωρη...το μοναδικο καγιεν που εχω ειναι αυτοπου θα χωσω στο ποπο του ραο παο
τωρα κανω κατι κινκι με τον βασιλοφρωνα βαζω καγιεν το βυζι και του λεω δοκιμασε να δουμε αν ειναι καλοτριμμενο και φρεσκοαφου εισαι αριστη μαγειρισσα μωρη...
Πιπερι....Ερη...πιπερι.......Τι λογια ειναι αυτα???...Εχω μεινει ............ Παγκρατιτο μοναδικο καγιεν που εχω ειναι αυτοπου θα χωσω στο ποπο του ραο παο
Ετσι ειναι....Μετα το γαμο η γυναικα υποτασσει τον ανδρατο τριβουμε το καγιεν παιδια
λες να μου παρουν το καγιεν; :o ολα μπορω να τα αντεξω αλλα.. μεχρι ενος σημειου
να βρεις καμια γραια τσουλοξεκωλη φιλη του μπλιζ να σου μεταβιβασει και την ακροπολη . εγώ απεργωΘα μου το μεταβιβάσεις κιόλας ή θα είναι για τεστ ντραιβ?
Γνωρίζει ο Μπλίζαρντ πλούσια γριόνια??να βρεις καμια γραια τσουλοξεκωλη φιλη του μπλιζ να σου μεταβιβασει και την ακροπολη . εγώ απεργω
Λοιπόν σκάω!!!Φτάνει το τρολάρισμα χαλάω και το νήμα και είναι και ωραίο!!!
Έρι όχι γάτα με πέταλα, όχι Αγκύρας ούτε Ψιψινέλ!!!
Σε κολάω τόση ώρα και δεν έχεςι να πεις κουβέντα!!!Παίζει να απέκτησες και τύψεις που σου τα έχωσα για τα παιδάκια!!!
Εν πάσει περιπτώσει αυτό που ήθελα το είδα!!!
Καλά να περνάς, καλά ούζα και πολλά φιλιά!!! Και αυτό δεν είναι ειρωνεία!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και μετα παει στις πουτανες;Ετσι ειναι....Μετα το γαμο η γυναικα υποτασσει τον ανδρα
καλα πλακα με καμεις; αν δεν γνωριζει ο μπλιζ ποιος γνωριζει;Γνωρίζει ο Μπλίζαρντ πλούσια γριόνια??
Πρέπει να πάμε μια βόλτα με τις φίλες του...τον βλέπω να μετακομίζει...
καλα πλακα με καμεις; αν δεν γνωριζει ο μπλιζ ποιος γνωριζει;