Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εναs  συγχρονοs  μαφιοζοs !!!!!!!!!!         
AvnSTOp9AfH0wzqSx_NFthesTAEwaGFJDg6Xwdf1bdTGHeCnK_xUAMPDLdA-aew_KL16kDdsDOPGnH3FJY4=s0

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Εγω δεν μοιραζω πιτες ομως(μονο πιτογυρα) τον τιμαω τον πελατη ,ειμαι προ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τόση αγαμία έπειτα από τόσες ιερόδουλες δεν το περίμενα. Τελικά πρέπει να γίνει ένας μαραθώνιος να μαζευτούν λεφτά να γαμήσει επιτέλους ο κόσμος του μπουρδελα. Ας τον κάνει η μαριαννα χεχε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω δεν μοιραζω πιτες ομως(μονο πιτογυρα) τον τιμαω τον πελατη ,ειμαι προ
δεν ξέρω τυπε προφανώς αν ήμουν εκεί και διάβαζα τα σχετικά με όλο το κόλπο του αστείου να το έβρισκα πετυχημένο αλλά δεν το χω. Κρίμα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αφιερωμένο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
δεν ξέρω τυπε προφανώς αν ήμουν εκεί και διάβαζα τα σχετικά με όλο το κόλπο του αστείου να το έβρισκα πετυχημένο αλλά δεν το χω. Κρίμα
Aναφερθηκε και εδω δεν χρειαζοταν να λερωθεις τσαλαπατωντας στο βουρκο μιαρων θρεντ :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Παιδια του χρονου να με ψηφισετε και για μαλακα του 2016 μη παει χαμενη τοση δημοφιλια  :wanker:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιδια του χρονου να με ψηφισετε και για μαλακα του 2016 μη παει χαμενη τοση δημοφιλια  :wanker:
Kατσε  πρωτα  να υπαρχουμε εμειs του χρονου.....να υπαρχει το μπου.....η  Ελλαδα, ο Πουτιν , τα πιτογυρα.....ολα  αυτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Aναφερθηκε και εδω δεν χρειαζοταν να λερωθεις τσαλαπατωντας στο βουρκο μιαρων θρεντ :grin:
δεν το είδα κάτι είπε μάλλον ο νικ αλλά δεν άνοιξα το συνημμένο οπότε δεν το χω. Πάντως αποθεώθηκες το έκανες το κομμάτι σου επθωεβαιωθηκες από ώριμους μεσήλικες οικογένειαρχες στηλοβατες της κοινωνίας λογικά πρέπει να είπες θεϊκή ατάκα. Ασύλληπτο το χιούμορ για τα δεδομένα μου.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
δεν το είδα κάτι είπε μάλλον ο νικ αλλά δεν άνοιξα το συνημμένο οπότε δεν το χω. Πάντως αποθεώθηκες το έκανες το κομμάτι σου επθωεβαιωθηκες από ώριμους μεσήλικες οικογένειαρχες στηλοβατες της κοινωνίας λογικά πρέπει να είπες θεϊκή ατάκα. Ασύλληπτο το χιούμορ για τα δεδομένα μου.
Οχι δεν ηταν θεϊκη,ισα ισα μια απλη παραφραση του αρχικου μηνυματος ηταν και εβγαζε ευκολο γελιο,σαν να κλεβεις εκκλησια ενα πραμα.Για καποιο λογο σε στραβωσε λιγο ομως και ισως σε τσατισε,αν το ηξερα δεν θα την ελεγα ποτε,ειλικρινα :)

Υ.Γ Να πω και την αμαρτια μου καπου μεσα μου βαθεια  την γουσταρα την αποθεωση απο τους μεσηλικες οικογενειαρχες στηλοβατες της κοινωνιας :wanker:
Υ.Γ Ειναι κανεις οικογενειαρχης εδω περα μωρε?γιατι μου φαινεται οτι ειμαστε ολοι σκυλια μαγκουφικα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.047
Πόντοι
606
Οχι δεν ηταν θεϊκη,ισα ισα μια απλη παραφραση του αρχικου μηνυματος ηταν και εβγαζε ευκολο γελιο,σαν να κλεβεις εκκλησια ενα πραμα.Για καποιο λογο σε στραβωσε λιγο ομως και ισως σε τσατισε,αν το ηξερα δεν θα την ελεγα ποτε,ειλικρινα :)

Υ.Γ Να πω και την αμαρτια μου καπου μεσα μου βαθεια  την γουσταρα την αποθεωση απο τους μεσηλικες οικογενειαρχες στηλοβατες της κοινωνιας :wanker:
Υ.Γ Ειναι κανεις οικογενειαρχης εδω περα μωρε?γιατι μου φαινεται οτι ειμαστε ολοι σκυλια μαγκουφικα
γαβ γαβ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα μου πεις.. Εδώ άλλοι έχουν φάει φτυσιδι στη μάπα και έρχονται σαν τα σκυλιά και γλειφουν όσα ξερασαν τι να εντυπωσιάστει κάνεις που βρήκαν άνθρωπο να βρίζουν σε μια οχλωδη φάση.. Σου λέει πρώτη φορά νοιώθουν ανώτεροι στην ζωη τους. Τραγικά προβληματικος κόσμος. Ίσως οι πιτσιρικάδες δικαιολογουνται. Οι υπόλοιποι..κοινωνικα Μηδενικά

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα μου πεις.. Εδώ άλλοι έχουν φάει φτυσιδι στη μάπα και έρχονται σαν τα σκυλιά και γλειφουν όσα ξερασαν τι να εντυπωσιάστει κάνεις που βρήκαν άνθρωπο να βρίζουν σε μια οχλωδη φάση.. Σου λέει πρώτη φορά νοιώθουν ανώτεροι στην ζωη τους. Τραγικά προβληματικος κόσμος. Ίσως οι πιτσιρικάδες δικαιολογουνται. Οι υπόλοιποι..κοινωνικα Μηδενικά
Γλιστριδα  εφαγεs  μωρε????.........Κοντευουν  Χριστουγεννα ρε......Τα  κραταs μεσα σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Υ.Γ Να πω και την αμαρτια μου καπου μεσα μου βαθεια  την γουσταρα την αποθεωση απο τους μεσηλικες οικογενειαρχες στηλοβατες της κοινωνιας :wanker:
απλά δεν κατάλαβα αλλά δεν έχει και σημασία. Σημασία έχει που κάποιοι θεωρούν πολύ αστείο όλο αυτό με την μαριαννα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom