You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Εγω δεν μοιραζω πιτες ομως(μονο πιτογυρα) τον τιμαω τον πελατη ,ειμαι προ
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Εγω δεν μοιραζω πιτες ομως(μονο πιτογυρα) τον τιμαω τον πελατη ,ειμαι προ
Έλα, κόφτο, πνίγηκα, ειλικρινά.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν ξέρω τυπε προφανώς αν ήμουν εκεί και διάβαζα τα σχετικά με όλο το κόλπο του αστείου να το έβρισκα πετυχημένο αλλά δεν το χω. ΚρίμαΕγω δεν μοιραζω πιτες ομως(μονο πιτογυρα) τον τιμαω τον πελατη ,ειμαι προ
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Βασιλοφρωνα πας για ατάκα 2015
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Βασιλοφρωνα πας για ατάκα 2015
Ο Άγιος, ο Μπραμπ και ο Βασιλόφρων είναι οι καλύτεροι ατακαδόροι με διαφορά, απλώς ο Βασιλόφρων γράφει λιγότερο.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο Άγιος, ο Μπραμπ και ο Βασιλόφρων είναι οι καλύτεροι ατακαδόροι με διαφορά, απλώς ο Βασιλόφρων γράφει λιγότερο.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Aναφερθηκε και εδω δεν χρειαζοταν να λερωθεις τσαλαπατωντας στο βουρκο μιαρων θρεντδεν ξέρω τυπε προφανώς αν ήμουν εκεί και διάβαζα τα σχετικά με όλο το κόλπο του αστείου να το έβρισκα πετυχημένο αλλά δεν το χω. Κρίμα
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.047
- Πόντοι
- 606
καλος ατακαδορος,παντα με καλο χιουμορAναφερθηκε και εδω δεν χρειαζοταν να λερωθεις τσαλαπατωντας στο βουρκο μιαρων θρεντ
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Παιδια του χρονου να με ψηφισετε και για μαλακα του 2016 μη παει χαμενη τοση δημοφιλια
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.047
- Πόντοι
- 606
μαζευεις ποντους στη συνειδηση μαςΠαιδια του χρονου να με ψηφισετε και για μαλακα του 2016 μη παει χαμενη τοση δημοφιλια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Kατσε πρωτα να υπαρχουμε εμειs του χρονου.....να υπαρχει το μπου.....η Ελλαδα, ο Πουτιν , τα πιτογυρα.....ολα αυταΠαιδια του χρονου να με ψηφισετε και για μαλακα του 2016 μη παει χαμενη τοση δημοφιλια
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν το είδα κάτι είπε μάλλον ο νικ αλλά δεν άνοιξα το συνημμένο οπότε δεν το χω. Πάντως αποθεώθηκες το έκανες το κομμάτι σου επθωεβαιωθηκες από ώριμους μεσήλικες οικογένειαρχες στηλοβατες της κοινωνίας λογικά πρέπει να είπες θεϊκή ατάκα. Ασύλληπτο το χιούμορ για τα δεδομένα μου.Aναφερθηκε και εδω δεν χρειαζοταν να λερωθεις τσαλαπατωντας στο βουρκο μιαρων θρεντ
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Οχι δεν ηταν θεϊκη,ισα ισα μια απλη παραφραση του αρχικου μηνυματος ηταν και εβγαζε ευκολο γελιο,σαν να κλεβεις εκκλησια ενα πραμα.Για καποιο λογο σε στραβωσε λιγο ομως και ισως σε τσατισε,αν το ηξερα δεν θα την ελεγα ποτε,ειλικριναδεν το είδα κάτι είπε μάλλον ο νικ αλλά δεν άνοιξα το συνημμένο οπότε δεν το χω. Πάντως αποθεώθηκες το έκανες το κομμάτι σου επθωεβαιωθηκες από ώριμους μεσήλικες οικογένειαρχες στηλοβατες της κοινωνίας λογικά πρέπει να είπες θεϊκή ατάκα. Ασύλληπτο το χιούμορ για τα δεδομένα μου.
Υ.Γ Να πω και την αμαρτια μου καπου μεσα μου βαθεια την γουσταρα την αποθεωση απο τους μεσηλικες οικογενειαρχες στηλοβατες της κοινωνιας
Υ.Γ Ειναι κανεις οικογενειαρχης εδω περα μωρε?γιατι μου φαινεται οτι ειμαστε ολοι σκυλια μαγκουφικα
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.047
- Πόντοι
- 606
γαβ γαβΟχι δεν ηταν θεϊκη,ισα ισα μια απλη παραφραση του αρχικου μηνυματος ηταν και εβγαζε ευκολο γελιο,σαν να κλεβεις εκκλησια ενα πραμα.Για καποιο λογο σε στραβωσε λιγο ομως και ισως σε τσατισε,αν το ηξερα δεν θα την ελεγα ποτε,ειλικρινα
Υ.Γ Να πω και την αμαρτια μου καπου μεσα μου βαθεια την γουσταρα την αποθεωση απο τους μεσηλικες οικογενειαρχες στηλοβατες της κοινωνιας
Υ.Γ Ειναι κανεις οικογενειαρχης εδω περα μωρε?γιατι μου φαινεται οτι ειμαστε ολοι σκυλια μαγκουφικα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Θα μου πεις.. Εδώ άλλοι έχουν φάει φτυσιδι στη μάπα και έρχονται σαν τα σκυλιά και γλειφουν όσα ξερασαν τι να εντυπωσιάστει κάνεις που βρήκαν άνθρωπο να βρίζουν σε μια οχλωδη φάση.. Σου λέει πρώτη φορά νοιώθουν ανώτεροι στην ζωη τους. Τραγικά προβληματικος κόσμος. Ίσως οι πιτσιρικάδες δικαιολογουνται. Οι υπόλοιποι..κοινωνικα Μηδενικά
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Γλιστριδα εφαγεs μωρε????.........Κοντευουν Χριστουγεννα ρε......Τα κραταs μεσα σουΘα μου πεις.. Εδώ άλλοι έχουν φάει φτυσιδι στη μάπα και έρχονται σαν τα σκυλιά και γλειφουν όσα ξερασαν τι να εντυπωσιάστει κάνεις που βρήκαν άνθρωπο να βρίζουν σε μια οχλωδη φάση.. Σου λέει πρώτη φορά νοιώθουν ανώτεροι στην ζωη τους. Τραγικά προβληματικος κόσμος. Ίσως οι πιτσιρικάδες δικαιολογουνται. Οι υπόλοιποι..κοινωνικα Μηδενικά
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
απλά δεν κατάλαβα αλλά δεν έχει και σημασία. Σημασία έχει που κάποιοι θεωρούν πολύ αστείο όλο αυτό με την μαριαννα.Οχι δεν ηταν θεϊκη,ισα ισα μια απλη παραφραση του αρχικου μηνυματος ηταν και εβγαζε ευκολο γελιο,σαν να κλεβεις εκκλησια ενα πραμα.Για καποιο λογο σε στραβωσε λιγο ομως και ισως σε τσατισε,αν το ηξερα δεν θα την ελεγα ποτε,ειλικρινα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις