Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γλιστριδα  εφαγεs  μωρε????.........Κοντευουν  Χριστουγεννα ρε......Τα  κραταs μεσα σου
συγνώμη Λαιφ που σου χάλασα την χριστουγεννιατικη ατμόσφαιρα. Θα βλέπω τα καθίκια να την λένε στην μαριαννα και θα γελώ και εγώ ανεμελη.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.049
Πόντοι
606
συγνώμη Λαιφ που σου χάλασα την χριστουγεννιατικη ατμόσφαιρα. Θα βλέπω τα καθίκια να την λένε στην μαριαννα και θα γελώ και εγώ ανεμελη.
εχεις δικιο.το εγραψα και στο θρεντ της οτι ειναι ακομψο και χαλαει την αισθητικη μου.και βγηκε ενας "φυλακοβιος" να μου τη πει,που αν επεφτε μεσα θα ειχε πλυνει 3000 σωβρακα.αλλα ρε ερι,ωρες ωρες και η μαριαννα δινει την εντυπωση να το προκαλει και να το κεφαρει ολο αυτο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οχι δεν ηταν θεϊκη,ισα ισα μια απλη παραφραση του αρχικου μηνυματος ηταν και εβγαζε ευκολο γελιο,σαν να κλεβεις εκκλησια ενα πραμα.Για καποιο λογο σε στραβωσε λιγο ομως και ισως σε τσατισε,αν το ηξερα δεν θα την ελεγα ποτε,ειλικρινα :)

Υ.Γ Να πω και την αμαρτια μου καπου μεσα μου βαθεια  την γουσταρα την αποθεωση απο τους μεσηλικες οικογενειαρχες στηλοβατες της κοινωνιας :wanker:
Υ.Γ Ειναι κανεις οικογενειαρχης εδω περα μωρε?γιατι μου φαινεται οτι ειμαστε ολοι σκυλια μαγκουφικα

Ασ´το τύπε, αν η αλλη ειναι κομπλεξικη, κακιασμενη και εμμονικη, άκρη δε βγάζεις.

Η ατάκα ηταν μια χαρα.

Υ.Γ. 2 Ρωτα τη δημοτολογο/ρουφιανιτσα του νήματος, ξερναει χωρις ξύλο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και τι προτεινειs να κανουμε???
Νταξει ολοι ερχομαστε κουρασμενοι απ την δουλεια(οσοι απο μαs εχουν ακομη) να πουμε καμμια μαλακια ομορφια να περασει η ωρα
Αλλοs το μακρυ αλλοs το κοντο και αλλοs το πετυχημενο ....Μην το δενειs κομπο κι εσυ μερεs πουναι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
το ξερω ειναι δυσκολο,δεν σε αφηνει η ηθικη σου,πρεπει να την τσακισεις ομως,να παρεις ενα σφυρι και να την κανεις σμπαραλια,και να το κανεις γελωντας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Ασ´το τύπε, αν η αλλη ειναι κομπλεξικη, κακιασμενη και εμμονικη, άκρη δε βγάζεις.

Η ατάκα ηταν μια χαρα.

Υ.Γ. 2 Ρωτα τη δημοτολογο/ρουφιανιτσα του νήματος, ξερναει χωρις ξύλο.
οσο κομπλεξικοι και κακιασμενοι ειμαστε ολοι μας,ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο τυπε...
ΥΓ Μη μιλας βρε μαξιμε εσυ για εμμονες,ολο δεν ξαναπαταω στο θρεντ και ολο εδω μου εισαι  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τεσπα παιδιά τα μέτρα του καθενός είναι διαφορετικά. Όταν βλέπω άνθρωπους να τρώνε χρόνο και κόπο για να προσφέρουν φαι ρούχα βοήθεια σε απορους και αρρώστους και άλλους εδώ να μαλακιζονται σαν πρόβατα σε μια οχλωδη υβριστικη ξεφτιλα απέναντι σε μια κοπέλα που καλώς ή κακώς έκανε λάθη και εκτεθηκε μου βαραίνει η ζυγαριά και με πονάει.πο εκεί και πέρα μεγάλα παιδιά είστε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τεσπα παιδιά τα μέτρα του καθενός είναι διαφορετικά. Όταν βλέπω άνθρωπους να τρώνε χρόνο και κόπο για να προσφέρουν φαι ρούχα βοήθεια σε απορους και αρρώστους και άλλους εδώ να μαλακιζονται σαν πρόβατα σε μια οχλωδη υβριστικη ξεφτιλα απέναντι σε μια κοπέλα που καλώς ή κακώς έκανε λάθη και εκτεθηκε μου βαραίνει η ζυγαριά και με πονάει.πο εκεί και πέρα μεγάλα παιδιά είστε

Φοργκετ αμπαουν τιτ 
87155-eddie-murphy-old-jewish-white-g1tF.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ολ Ράιτ πάντως με ξέρετε αν μου χτυπήσει κάτι άσχημα μιλάω. Αν ειμαι άδικη η κάπως σκληρή με τις ειρωνείες σορρυ η αλήθεια είναι ότι είμαι κάπως το ξέρω

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
οσο κομπλεξικοι και κακιασμενοι ειμαστε ολοι μας,ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο τυπε...
ΥΓ Μη μιλας βρε μαξιμε εσυ για εμμονες,ολο δεν ξαναπαταω στο θρεντ και ολο εδω μου εισαι  :rolleyes:

Είστε κύριος κύριε και έχετε πολλά να πείτε, η γραφή σας είναι πάντα καθαρή, τροφός καρδιάς και πνεύματος.  :hi:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.049
Πόντοι
606
παλι τον μαχαιρη λαυρεντιτσα εχει η τελεοραση :headbang:

Stories