life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τι λεs τωρα!!!!!!!!!!Ε μα.
Πάω στοίχημα οτι ΟΛΟΙ αυτοι που την ΚΡΑΖΟΥΝθα πλήρωναν για να την πήδηξανεχουν πηδηξει πολυ χειρότερες ευχαρίστως ....
Τι λεs τωρα!!!!!!!!!!Ε μα.
Πάω στοίχημα οτι ΟΛΟΙ αυτοι που την ΚΡΑΖΟΥΝθα πλήρωναν για να την πήδηξανεχουν πηδηξει πολυ χειρότερες ευχαρίστως ....
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα ισχύειη μανα μου?μη συζητας.μου θυμιζει μια γελοιογραφεια του αρκα που εχει τον κλασσικο τυπο με τη χοντρη μυτη και λεει"μου εδωσε ο διατροφολογος μου μια φοβερη διατροφη.οτι ειναι νοστιμο,φτυσ το.
Κουλαρισε και δεστα χαλαρα.......Καθε φορα που κανουμε λογκοφ ολα εδω μεσα μενουννα αυτοκτονήσεις όχι άλλα το επικροτείς και συμμετέχεις σε συμπεριφορά που είναι γτπ ?σίχαμα..
Τι λεs τωρα!!!!!!!!!!Εγω θα χωριζα αυτην που χω για να.......
δεν κουλαρω να πάνε να γαμηθουν στραβά τα αρχίδια.. Τουλάχιστον για πέντε χρόνια ο καθένας. Ευτυχώς οι κατάρες μου πιάνουν και αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαΚουλαρισε και δεστα χαλαρα.......Καθε φορα που κανουμε λογκοφ ολα εδω μεσα μενουν
Κουμπωμα κουμπωμα............αν παs τον σφιξειs θα τιναχτει η ζαχαρη.....και θ ακουσειs την κλασσικη ατακαΚαι εδώ τίθεται το μεγαλύτερο φιλοσοφικό ερώτημα όλων των εποχών τον κουραμπιε τον κουμπωνουμε η τον σφιγγουμε.. ?
Τωρα θα ειναι ευγενικοι...Δωκανε αυξηση στα μισταπολλοι αγενεις οι δημοσιοι υπαλληλοι ερι
το χθεσινό σου φαγητό τι ήταν ?πολλοι αγενεις οι δημοσιοι υπαλληλοι ερι
οπότε σφιγγουμε το μελομακάρονο ?Κουμπωμα κουμπωμα............αν παs τον σφιξειs θα τιναχτει η ζαχαρη.....και θ ακουσειs την κλασσικη ατακα
Τον τιναζειs τον κουραμπιε ???
το χθεσινό σου φαγητό τι ήταν ?
είχαν πολύ αλάτι ?αυγα ματια
Αφοβα.......Δεν εχει αχνηοπότε σφιγγουμε το μελομακάρονο ?
τι μαθαίνουμε και απόψε..Αφοβα.......Δεν εχει αχνη
Τοχα αναγκη ρε και αs βγηκε το μακαρονι απ την μυτηΓεια σου Ερη,μου μιλησε ο Νικος για σενα,εισαι εμπιστη,το δωρακι μου ειναι 100 ευρω, κανω τα παντα και σε παω και για βρωμικο μετα (σουβλακια σαντουιτς κρεπες πατσα οτι τραβαει η ψυχη σου)
φαντάζομαι είναι ινσαντ τζοουκ στο θρεντ της Μαριάννας από τους αγαπητούς καραγκιοζηδες που παλεύουν να την γαμησουν και τρώνε την μία πίτα μετά την άλλη.Γεια σου Ερη,μου μιλησε ο Νικος για σενα,εισαι εμπιστη,το δωρακι μου ειναι 100 ευρω, κανω τα παντα και σε παω και για βρωμικο μετα (σουβλακια σαντουιτς κρεπες πατσα οτι τραβαει η ψυχη σου)