Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε μα.

Πάω στοίχημα οτι ΟΛΟΙ αυτοι που την ΚΡΑΖΟΥΝ θα πλήρωναν για να την πήδηξαν εχουν πηδηξει πολυ χειρότερες ευχαρίστως ....
Τι  λεs τωρα!!!!!!!!!!    Εγω  θα  χωριζα αυτην που χω για να.......  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η μανα μου?μη συζητας.μου θυμιζει μια γελοιογραφεια του αρκα που εχει τον κλασσικο τυπο με τη χοντρη μυτη και λεει"μου εδωσε ο διατροφολογος μου μια φοβερη διατροφη.οτι ειναι νοστιμο,φτυσ το. :grin:
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα ισχύει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
να αυτοκτονήσεις όχι άλλα το επικροτείς και συμμετέχεις σε συμπεριφορά που είναι γτπ ?σίχαμα..
Κουλαρισε  και δεστα  χαλαρα.......Καθε  φορα που κανουμε  λογκοφ   ολα  εδω μεσα μενουν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και εδώ τίθεται το μεγαλύτερο φιλοσοφικό ερώτημα όλων των εποχών τον κουραμπιε τον κουμπωνουμε η τον σφιγγουμε.. ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κουλαρισε  και δεστα  χαλαρα.......Καθε  φορα που κανουμε  λογκοφ   ολα  εδω μεσα μενουν
δεν κουλαρω να πάνε να γαμηθουν στραβά τα αρχίδια.. Τουλάχιστον για πέντε χρόνια ο καθένας. Ευτυχώς οι κατάρες μου πιάνουν και αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πολλοι αγενεις οι δημοσιοι υπαλληλοι ερι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και εδώ τίθεται το μεγαλύτερο φιλοσοφικό ερώτημα όλων των εποχών τον κουραμπιε τον κουμπωνουμε η τον σφιγγουμε.. ?
Κουμπωμα  κουμπωμα............αν παs τον σφιξειs θα  τιναχτει η ζαχαρη.....και θ ακουσειs την κλασσικη ατακα

Τον τιναζειs τον  κουραμπιε ??? :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κουμπωμα  κουμπωμα............αν παs τον σφιξειs θα  τιναχτει η ζαχαρη.....και θ ακουσειs την κλασσικη ατακα

Τον τιναζειs τον  κουραμπιε ??? :grin: :grin:
οπότε σφιγγουμε το μελομακάρονο ?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Γεια σου Ερη,μου μιλησε ο Νικος για σενα,εισαι εμπιστη,το δωρακι μου ειναι 100 ευρω, κανω τα παντα και σε παω και για βρωμικο μετα (σουβλακια σαντουιτς κρεπες πατσα οτι τραβαει η ψυχη σου)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γεια σου Ερη,μου μιλησε ο Νικος για σενα,εισαι εμπιστη,το δωρακι μου ειναι 100 ευρω, κανω τα παντα και σε παω και για βρωμικο μετα (σουβλακια σαντουιτς κρεπες πατσα οτι τραβαει η ψυχη σου)
:2funny: :2funny: :2funny:  Τοχα αναγκη  ρε  και αs βγηκε το μακαρονι απ την μυτη

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δάκρυσα λέμε.

Βασιλόφρων  :kneel:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φαντάζομαι είναι ινσαντ τζοουκ στο θρεντ της Μαριάννας από τους αγαπητούς καραγκιοζηδες που παλεύουν να την γαμησουν και τρώνε την μία πίτα μετά την άλλη.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom