You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δωκε και εμένα μπάρμπα... Αυτό ήτο πλήγμασουτζουκακια μανας ρε μουνακια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καταλαβα.......ναι το πρώην. Τώρα είναι φωτο γραφος νομίζω.
Οτι λεγεται εδω δεν συμβαινει και επηρεαζει το παραεξω...Αρα κανεναs δεν θα πρεπει να στεναχωριεται
Η ζωη ειναι μικρη....................ο ΕΝΦΙΑ μεγαλοs............. ..κε σερα σερα γουατεβερ γουλι μπι γουιλ μπι
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Υποχρεωτικα με μαυρο παντελονι και εκρου μπουφαν ....ΑσυζητητιΜε τι τα συνοδεύεις τα σουτζουκακια Τομά
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.047
- Πόντοι
- 606
με πιλαφι μανας καμμενο με βουτυρο.κατσε να ξεροχυσω μιαΜε τι τα συνοδεύεις τα σουτζουκακια Τομά
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο ερωταs λενε πωs ειναι τυφλοs ........
Μα γράφει πως είδε τις φωτογραφίες της και την εβγαλε και υπέρβαρη. Ενταξει, όσα και να της σουρνουν, υπέρβαρη δεν τηνε λες.....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έχεις ένα τρόπο να πηδας.. Το σκοπελο και αυτό στο αναγνωρίζω.. Παρόλα αυτά.. Αυτό ισχύει που είπες εκατέρωθεν και αμφίδρομα ?..δεν νομίζωΚαταλαβα.......
Οτι λεγεται εδω δεν συμβαινει και επηρεαζει το παραεξω...Αρα κανεναs δεν θα πρεπει να στεναχωριεται
Η ζωη ειναι μικρη....................ο ΕΝΦΙΑ μεγαλοs............. ..κε σερα σερα γουατεβερ γουλι μπι γουιλ μπι
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ο ερωταs λενε πωs ειναι τυφλοs ........
Μην ανησυχείς life, ο Μπράμπ έχει εναλλακτική για τον Γιάννη.
αν δεν σου κατσει αυτη εχουμε να σου δωσουμε ενα στοκ απο αλλο θρεντ
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καταλαβα.......
Σ'ωραιος
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οχι υπερβαρη ουτε καν βαρια.....αν κρινουμε απ τιs φωτο βεβαια, εκτοs κι αν του αρεσουν οι ανορεξικεs οποτε αλλο καπελοΜα γράφει πως είδε τις φωτογραφίες της και την εβγαλε και υπέρβαρη. Ενταξει, όσα και να της σουρνουν, υπέρβαρη δεν τηνε λες.....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ελαφριά μαγειρική αχαχαχαχαχαμε πιλαφι μανας καμμενο με βουτυρο.κατσε να ξεροχυσω μια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ναι ....παντα στο πηδημα ημανε αφταστοsέχεις ένα τρόπο να πηδας.. Το σκοπελο και αυτό στο αναγνωρίζω.. Παρόλα αυτά.. Αυτό ισχύει που είπες εκατέρωθεν και αμφίδρομα ?..δεν νομίζω
Για να σου δωσω να καταλαβειs ....στο στρατο που ηταν και υποχρεωτικο μαs ξεφτυλιζανε
Επρεπε να το παρω στα σοβαρα και να αφιτοκτονησω??? οοοοοχι.......Δυο χρονια ητανε και περασανε
Ετσι και εδω.....μπενακηs/βγενακηs
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Οχι υπερβαρη ουτε καν βαρια.....αν κρινουμε απ τιs φωτο βεβαια, εκτοs κι αν του αρεσουν οι ανορεξικεs οποτε αλλο καπελο
Ε μα.
Πάω στοίχημα οτι ΟΛΟΙ αυτοι που την ΚΡΑΖΟΥΝ
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Eναs ισον κανεναs..........Με 3 υπαρχει καλυτερη ισορροπια στα ημιαξονιαθα σφιξω κ ενα κουραμπιε να μαι εντος των ημερωνε
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
στριψε κι'άλλο το μαχαίρι θα το αντέξωμε πιλαφι μανας καμμενο με βουτυρο.κατσε να ξεροχυσω μια
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.047
- Πόντοι
- 606
η μανα μου?μη συζητας.μου θυμιζει μια γελοιογραφια του αρκα που εχει τον κλασσικο τυπο με τη χοντρη μυτη και λεει"μου εδωσε ο διατροφολογος μου μια φοβερη διατροφη.οτι ειναι νοστιμο,φτυσ το.ελαφριά μαγειρική αχαχαχαχαχα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να αυτοκτονήσεις όχι άλλα το επικροτείς και συμμετέχεις σε συμπεριφορά που είναι γτπ ?σίχαμα..Ναι ....παντα στο πηδημα ημανε αφταστοs
Για να σου δωσω να καταλαβειs ....στο στρατο που ηταν και υποχρεωτικο μαs ξεφτυλιζανε
Επρεπε να το παρω στα σοβαρα και να αφιτοκτονησω??? οοοοοχι.......Δυο χρονια ητανε και περασανε
Ετσι και εδω.....μπενακηs/βγενακηs
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4