whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 475
- Πόντοι
- 36
Εγινα ανωμαλη
Εγινα ανωμαλη
τι ειναι το προς την νικη; το προς τον πουτσο ηθελα να παρω χαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχ
Στο σεξ δεν υπαρχει ηθος.. αν το σεξ δεν ειναι βρωμικο γλυκιε μου δεν ειναι σεξΤο ενα μπορει να φερει το αλλο λεω ρε.. τεσπα, στην κοινωνια που ζουμε ευτυχως υπαρχουν ακομα αρχες και αξιες και δεν γιναμε ακομα ενα τεραστιο κολωχανειο οπου ο καθε λογης ανωμαλος θα κανει του κεφαλιου του.αυτα,παω στην εκκλησια να εξομολογηθω!![]()
Εεε ,σε ντεμεκ κατηχητικο πηγαινεςτι ειναι το προς την νικη; το προς τον πουτσο ηθελα να παρω χαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχ
Στο σεξ δεν υπαρχει ηθος.. αν το σεξ δεν ειναι βρωμικο γλυκιε μου δεν ειναι σεξ![]()
θα κατσω απλυτος κανα μηνα και θα σου ερθω βυζανιαρικο να περασουμε τελεια.Στο σεξ δεν υπαρχει ηθος.. αν το σεξ δεν ειναι βρωμικο γλυκιε μου δεν ειναι σεξ![]()
Εεε ,σε ντεμεκ κατηχητικο πηγαινες
Ειναι της εποχης Χριστοδουλου,σας παω,σκουλαρικια,ανεκδοτα κτλΗ κα. Έριναλ είναι πολύ νεαρά. Δεν τα γνωρίζει αυτά ...
Ειναι της εποχης Χριστοδουλου,σας παω,σκουλαρικια,ανεκδοτα κτλ![]()
Και στην καντινα φαι πουλανε..αλλα το βγαλανε βρωμικο γιατι πειραζει στο στομαχιΣτο σεξ δεν υπαρχει ηθος.. αν το σεξ δεν ειναι βρωμικο γλυκιε μου δεν ειναι σεξ![]()
απο τα κατηχητικα και την ενασχοληση μου με τις θρησκειες μου εμειναν μερικα πραγματακιαΕεε ,σε ντεμεκ κατηχητικο πηγαινες
![]()
Και στην καντινα φαι πουλανε..αλλα το βγαλανε βρωμικο γιατι πειραζει στο στομαχιεαν εσυ θεωρεις βρωμικο να γαμας την γκομενα μαλλον δεν ξερεις τι θα πει σεξ, παντα για τις υπερβολες μιλαω ,τυπου κατουρηματα,ξυλο πραγματικο και οχι μερικες σφαλιαρες και αλλες μλκ που κανουν οι ανωμαλοι. αυτα, ασε με να φυγω τωρα
![]()
καλα οτι δεν ξερω τι παει να πει σεξ ειναι σιγουρο..Και στην καντινα φαι πουλανε..αλλα το βγαλανε βρωμικο γιατι πειραζει στο στομαχιεαν εσυ θεωρεις βρωμικο να γαμας την γκομενα μαλλον δεν ξερεις τι θα πει σεξ, παντα για τις υπερβολες μιλαω ,τυπου κατουρηματα,ξυλο πραγματικο και οχι μερικες σφαλιαρες και αλλες μλκ που κανουν οι ανωμαλοι. αυτα, ασε με να φυγω τωρα
![]()
Περιμενω να βρεξειΤο αυτοκίνητό σας θα το πλύνετε επιτέλους ή θα βγουν λουλούδια πάνω του;![]()
καλα οτι δεν ξερω τι παει να πει σεξ ειναι σιγουρο..![]()
μεγαλη μερα σημερα παιδια...θα γαμησει η ολυμπιακαρα μας το βραδυ..![]()
![]()
![]()
![]()
(μετα μπορει να γαμησουμε και μεις....)
μεγαλη μερα σημερα παιδια...θα γαμησει η ολυμπιακαρα μας το βραδυ..![]()
![]()
![]()
![]()
(μετα μπορει να γαμησουμε και μεις....)
την εχω γνωρισει τυπε...Την πεθερά πότε θα την γνωρίσετε;
ωχ... σε χανουμε τυπετην εχω γνωρισει τυπε...![]()
![]()
![]()
αλλα προεχει η ολυμπιακαρα μας σημερα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()