Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το ενα μπορει να φερει το αλλο λεω ρε.. τεσπα, στην κοινωνια που ζουμε ευτυχως υπαρχουν ακομα αρχες και αξιες και δεν γιναμε ακομα ενα τεραστιο κολωχανειο οπου ο καθε λογης ανωμαλος θα κανει του κεφαλιου του.αυτα,παω στην εκκλησια να εξομολογηθω!  :P
Στο σεξ δεν υπαρχει ηθος.. αν το σεξ δεν ειναι βρωμικο γλυκιε μου δεν ειναι σεξ  :dunno:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.674
Πόντοι
1.406
τι ειναι το προς την νικη; το προς τον πουτσο ηθελα να παρω  χαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχ
Εεε ,σε ντεμεκ κατηχητικο πηγαινες

011.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Στο σεξ δεν υπαρχει ηθος.. αν το σεξ δεν ειναι βρωμικο γλυκιε μου δεν ειναι σεξ  :dunno:
Και στην καντινα φαι πουλανε..αλλα το βγαλανε βρωμικο γιατι πειραζει στο στομαχι  :grin: εαν εσυ θεωρεις βρωμικο να γαμας την γκομενα μαλλον δεν ξερεις τι θα πει σεξ, παντα για τις υπερβολες μιλαω ,τυπου κατουρηματα,ξυλο πραγματικο και οχι μερικες σφαλιαρες και αλλες μλκ που κανουν οι ανωμαλοι. αυτα, ασε με να φυγω τωρα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εεε ,σε ντεμεκ κατηχητικο πηγαινες

011.jpg
απο τα κατηχητικα και την ενασχοληση μου με τις θρησκειες μου εμειναν μερικα πραγματακια
1) οι θεουσες ειναι οτι πιο κομπλεξικο εχω γνωρισει σε γυναικα
2) οι νηστελις γινονται μεχρι τις 12 το βραδυ μετα βουταμε στις κουζινες..η παραγγελνουν πιτσες.. (παπαρια νηστειες δηλαδη..)
3) υπαρχουν σπανιοι αλλα υπαρχουν καποιοι πνευματικοι άνθρωποι που σου δινουν ανασα ψυχης
4) η εκκλησια ειναι μια μπουρδα μαζι και οι παππαδες και οι "νομοι τους"
5) ο θεος για εμενα ειναι αγαπη τιποτα αλλο.
6) η σεξουαλικη καταπιεση εχει τραγικες επιπτωσεις στην ψυχοσυνθεση των ανθρωπων και των κοινωνιων
αμην..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και στην καντινα φαι πουλανε..αλλα το βγαλανε βρωμικο γιατι πειραζει στο στομαχι  :grin: εαν εσυ θεωρεις βρωμικο να γαμας την γκομενα μαλλον δεν ξερεις τι θα πει σεξ, παντα για τις υπερβολες μιλαω ,τυπου κατουρηματα,ξυλο πραγματικο και οχι μερικες σφαλιαρες και αλλες μλκ που κανουν οι ανωμαλοι. αυτα, ασε με να φυγω τωρα  :grin:

Το αυτοκίνητό σας θα το πλύνετε επιτέλους ή θα βγουν λουλούδια πάνω του;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλα οτι δεν ξερω τι παει να πει σεξ ειναι σιγουρο.. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.265
Πόντοι
5.006
μεγαλη μερα σημερα παιδια...θα γαμησει η ολυμπιακαρα μας το βραδυ.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
(μετα μπορει να γαμησουμε και μεις.... :sunglasses:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom