kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
![]()
![]()
Γι΄ αυτό θέλετε να του μοιάσετε όταν μεγαλώσετε;![]()
Σωστά Μεγαλειότατε !
![]()
![]()
Γι΄ αυτό θέλετε να του μοιάσετε όταν μεγαλώσετε;![]()
Ουι. Εφτιαξα δεντρο, γλυκα χριστουγεννων, κατι αθλια κιτς πιατα με χριστουγεννιατικους αγιους βασιληδοι, διαφορα διακοσμητικα αγιοβασιλακια κερακια παπαρακια παντου, φωτακια παντου, τραπεζομαντιλακια . το εχω κανει το σπιτι αστα να πανε... χαχαχαχαχαχχστολισες για τα χριστουγεννα?
γουσταρω...να ρθω να πιουμε κανα τσαι...Ουι. Εφτιαξα δεντρο, γλυκα χριστουγεννων, κατι αθλια κιτς πιατα με χριστουγεννιατικους αγιους βασιληδοι, διαφορα διακοσμητικα αγιοβασιλακια κερακια παπαρακια παντου, φωτακια παντου, τραπεζομαντιλακια . το εχω κανει το σπιτι αστα να πανε... χαχαχαχαχαχχ
γουσταρω...να ρθω να πιουμε κανα τσαι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ναι φτιαχνω και τσαγια απο τους δρομους του τσαγιουγουσταρω...να ρθω να πιουμε κανα τσαι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουι. Εφτιαξα δεντρο, γλυκα χριστουγεννων, κατι αθλια κιτς πιατα με χριστουγεννιατικους αγιους βασιληδοι, διαφορα διακοσμητικα αγιοβασιλακια κερακια παπαρακια παντου, φωτακια παντου, τραπεζομαντιλακια . το εχω κανει το σπιτι αστα να πανε... χαχαχαχαχαχχ
ντροπη τυπε...τι παίζει εδώ ρε παππούδια? σας έχεσα
ψηνεσαι για τσαι στην εριναλ παραμονή πρωτοχρονιας? θα ακολουθησει μπουκακε παρτυ μετα την αλλαγη του χρονου...πράγματι τύπε, ντροπή μου![]()
ψηνεσαι για τσαι στην εριναλ παραμονή πρωτοχρονιας? θα ακολουθησει μπουκακε παρτυ μετα την αλλαγη του χρονου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο τα κατηχητικα και την ενασχοληση μου με τις θρησκειες μου εμειναν μερικα πραγματακια
1) οι θεουσες ειναι οτι πιο κομπλεξικο εχω γνωρισει σε γυναικα
2) οι νηστελις γινονται μεχρι τις 12 το βραδυ μετα βουταμε στις κουζινες..η παραγγελνουν πιτσες.. (παπαρια νηστειες δηλαδη..)
3) υπαρχουν σπανιοι αλλα υπαρχουν καποιοι πνευματικοι άνθρωποι που σου δινουν ανασα ψυχης
4) η εκκλησια ειναι μια μπουρδα μαζι και οι παππαδες και οι "νομοι τους"
5) ο θεος για εμενα ειναι αγαπη τιποτα αλλο.
6) η σεξουαλικη καταπιεση εχει τραγικες επιπτωσεις στην ψυχοσυνθεση των ανθρωπων και των κοινωνιων
αμην..