Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ξυλο,ξυλο αμα ανεχεσαι εισαι ανωμαλη, γενικα οι γκομενες γουσταρουν λιγες σφαλιαρες (δυνατες)στον πωπο  :grin: αλλα μεχρι εκει.Φυσιολογικη γυναικα δεν νομιζω να γουσταρει το ξυλο εκτος και αν εχει θεματακια η ειναι καμια επαγγελματιας. :grin:
αγαπητε βικινγκ μου τιποτα δεν ειναι για εμενα ανωμαλο στο σεξ αν συναινουν οι δυο.. μην πω οι δεκα και το αλογο (αν μπορουσε να συναινέσει.) Το αν εσυ η εγω καποια πραγματα τα κανουμε η μας αρεσουν ειναι θεμα επιλογης και τελος. Γιαυτο με καποιους ταιριαζεις στο σεξ και με καποιους αλλους οχι. Απο εκει και περα το να λες τον αλλον ανωμαλο επειδη κανει κατι που εσενα δεν σου αρεσει αυτο ειναι μεγιστη παπαρια...
μεγίστη αθλιότητα ειναι επισης να κρινεις το κρεβατι του αλλου η να τον πιεζεις να κανει οσα εκεινος/εκεινη δεν θελει. Η επειδη δεν βγαζεις τα γουστα σου στο κρεβατι να βγαζεις κακοψυχια σε επιπεδο κοινωνικο.. αυτα τα ολιγα.  Απο εκει και περα ψυχιατρικά μαλλον υπαρχουν κάποια πραγματα που θεωρούνται παραφιλιες απο οτι γνωριζω και ισως δειχνουν οτι καποιος εχει καποια θεματακια.
τέλος εγω ειμαι γνωστη ανωμαλη ..  :2funny: :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.674
Πόντοι
1.406
12345404_447794098764478_1483394096328598924_n.png

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
αγαπητε βικινγκ μου τιποτα δεν ειναι για εμενα ανωμαλο στο σεξ αν συναινουν οι δυο.. μην πω οι δεκα και το αλογο (αν μπορουσε να συναινέσει.) Το αν εσυ η εγω καποια πραγματα τα κανουμε η μας αρεσουν ειναι θεμα επιλογης και τελος. Γιαυτο με καποιους ταιριαζεις στο σεξ και με καποιους αλλους οχι. Απο εκει και περα το να λες τον αλλον ανωμαλο επειδη κανει κατι που εσενα δεν σου αρεσει αυτο ειναι μεγιστη παπαρια...
μεγίστη αθλιότητα ειναι επισης να κρινεις το κρεβατι του αλλου η να τον πιεζεις να κανει οσα εκεινος/εκεινη δεν θελει. Η επειδη δεν βγαζεις τα γουστα σου στο κρεβατι να βγαζεις κακοψυχια σε επιπεδο κοινωνικο.. αυτα τα ολιγα.  Απο εκει και περα ψυχιατρικά μαλλον υπαρχουν κάποια πραγματα που θεωρούνται παραφιλιες απο οτι γνωριζω και ισως δειχνουν οτι καποιος εχει καποια θεματακια.
τέλος εγω ειμαι γνωστη ανωμαλη ..  :2funny: :grin:
Αγαπητη εριναλ, στην ζωη μας υπαρχουν ορια που αν τα ξεπερασουμε οι καταστασεις μετα ξεφευγουν.Το σεξ ειναι σεξ, δεν ειναι παιζω ξυλο με τον συντροφο μου.Φυσικα και ενα ζευγαρι μπορει να κανει διαφορες ανωμαλιες στο κρεβατι μαζι με το σεξ αλλα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα,οπως και να το πηγαινεις με αλογο οπως ειπες ειναι και αυτο σεξ, για τους κτηνοφιλους για τους υπολοιπους φυσιολογικους ανθρωπους ειναι μεγιστη κτηνοφιλια και κακοποιηση του ζωου (οχι του ανθρωπου που συμπεριφερεται σαν ζωο εκεινη την στιγμη)αυτα. :grin:  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Καλησπέρα, κ. The Saint!
< Χαιρόμεθα > που υγιαίνετε. Βεβαίως είχομεν εκθρέψει ελπίδας τινας, αίτινες διευψεύσθησαν οικτρώς άμα τη επανεμφανίσει σας ...
Κατά τα λοιπά όπως τα γνωρίζατε.

Λυπούμαι βαθύτατα που οι ελπίδες σας απεδείχθησαν φρούδες.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom