Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
που ηστονα αγιε; τα ιδια εμεις εδω οπως τα ξες . 

Ενόψει εορτών, πραγματοποιήθησαν πολλές νέες αφίξεις, και ως εκ τούτου ήμουν απασχολημένος με τις κατοπτεύσεις.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λοιπον χουζ αυτα τα ποδια στο στομα τα βρωμοξυλικια που αρεσουν στον ραο παο  οι κωλοι πηγαδι και γενικως οι αγριότητες και οι εξτρα -βάναυσες συμπεριφορες σε τόσο υψηλο επίπεδο (γιατι σε χαμηλο ειναι θεμιτο) μου προκαλούν λιγουλάκι έως πολυ αηδια. Αυτη η διάλεκτος ειναι κατανοητή;  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Καλησπέρα, κ. The Saint!
< Χαιρόμεθα > που υγιαίνετε. Βεβαίως είχομεν εκθρέψει ελπίδας τινας, αίτινες διευψεύσθησαν οικτρώς άμα τη επανεμφανίσει σας ...
Κατά τα λοιπά όπως τα γνωρίζατε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ενόψει εορτών, πραγματοποιήθησαν πολλές νέες αφίξεις, και ως εκ τούτου ήμουν απασχολημένος με τις κατοπτεύσεις.  :)

Φρονώ ότι αυτό μεταφράζεται εις < προσομοίωσιν συνευρέσεως >.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Λοιπον χουζ αυτα τα ποδια στο στομα τα βρωμοξυλικια που αρεσουν στον ραο παο  οι κωλοι πηγαδι και γενικως οι αγριότητες και οι εξτρα -βάναυσες συμπεριφορες σε τόσο υψηλο επίπεδο (γιατι σε χαμηλο ειναι θεμιτο) μου προκαλούν λιγουλάκι έως πολυ αηδια. Αυτη η διάλεκτος ειναι κατανοητή;  :grin:

Καλησπέρα, κυρία!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εισαι του ενος λουτσου και τελειωσαμε δλδ  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εισαι του ενος λουτσου και τελειωσαμε δλδ  :grin:
απλά δεν θέλω να πάθω κάταγμα απο το γαμησι, εξάρθωση με το ποδι μου στο στομα (δεν την βρισκω κιολας με τα ποδια μου χαχαχαχαχαχαχα) και ανέχομαι το ξυλο στο σεξ σε ενα βαθμό που δεν μου προκαλει κακωσεις και δεν χρειάζομαι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη . οι επαναλήψεις ειναι απαραίτητες για να εμπεδωσω το μαθημα βικινγκ :cool2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
giphy.gif
το δεντρο μου  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
απλά δεν θέλω να πάθω κάταγμα απο το γαμησι, εξάρθωση με το ποδι μου στο στομα (δεν την βρισκω κιολας με τα ποδια μου χαχαχαχαχαχαχα) και ανέχομαι το ξυλο στο σεξ σε ενα βαθμό που δεν μου προκαλει κακωσεις και δεν χρειάζομαι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη . οι επαναλήψεις ειναι απαραίτητες για να εμπεδωσω το μαθημα βικινγκ :cool2:
Ξυλο,ξυλο αμα ανεχεσαι εισαι ανωμαλη, γενικα οι γκομενες γουσταρουν λιγες σφαλιαρες (δυνατες)στον πωπο  :grin: αλλα μεχρι εκει.Φυσιολογικη γυναικα δεν νομιζω να γουσταρει το ξυλο εκτος και αν εχει θεματακια η ειναι καμια επαγγελματιας. :grin:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Παλι εδω εισαι μικρη λουλου?Καιρο εχω να σε πειραξω φαρμακομουνικο ζουζουνι  :boobies:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι