erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
που ηστονα αγιε; τα ιδια εμεις εδω οπως τα ξες .Quid novum?
που ηστονα αγιε; τα ιδια εμεις εδω οπως τα ξες .Quid novum?
δεν γνωριζω την διαλεκτο σας.να με σιχανεις
που ηστονα αγιε; τα ιδια εμεις εδω οπως τα ξες .
Δεν σιχαίνεσαι ή δεν γνωρίζεις την λέξη;δεν γνωριζω την διαλεκτο σας.
σαρδαναπαλος οπως πανδαΕνόψει εορτών, πραγματοποιήθησαν πολλές νέες αφίξεις, και ως εκ τούτου ήμουν απασχολημένος με τις κατοπτεύσεις.![]()
Quid novum?
Ενόψει εορτών, πραγματοποιήθησαν πολλές νέες αφίξεις, και ως εκ τούτου ήμουν απασχολημένος με τις κατοπτεύσεις.![]()
Λοιπον χουζ αυτα τα ποδια στο στομα τα βρωμοξυλικια που αρεσουν στον ραο παο οι κωλοι πηγαδι και γενικως οι αγριότητες και οι εξτρα -βάναυσες συμπεριφορες σε τόσο υψηλο επίπεδο (γιατι σε χαμηλο ειναι θεμιτο) μου προκαλούν λιγουλάκι έως πολυ αηδια. Αυτη η διάλεκτος ειναι κατανοητή;![]()
καληΜερα μπλιζΚαλησπέρα, κυρία!
Εισαι του ενος λουτσου και τελειωσαμε δλδΛοιπον χουζ αυτα τα ποδια στο στομα τα βρωμοξυλικια που αρεσουν στον ραο παο οι κωλοι πηγαδι και γενικως οι αγριότητες και οι εξτρα -βάναυσες συμπεριφορες σε τόσο υψηλο επίπεδο (γιατι σε χαμηλο ειναι θεμιτο) μου προκαλούν λιγουλάκι έως πολυ αηδια. Αυτη η διάλεκτος ειναι κατανοητή;![]()
απλά δεν θέλω να πάθω κάταγμα απο το γαμησι, εξάρθωση με το ποδι μου στο στομα (δεν την βρισκω κιολας με τα ποδια μου χαχαχαχαχαχαχα) και ανέχομαι το ξυλο στο σεξ σε ενα βαθμό που δεν μου προκαλει κακωσεις και δεν χρειάζομαι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη . οι επαναλήψεις ειναι απαραίτητες για να εμπεδωσω το μαθημα βικινγκΕισαι του ενος λουτσου και τελειωσαμε δλδ![]()
Ξυλο,ξυλο αμα ανεχεσαι εισαι ανωμαλη, γενικα οι γκομενες γουσταρουν λιγες σφαλιαρες (δυνατες)στον πωποαπλά δεν θέλω να πάθω κάταγμα απο το γαμησι, εξάρθωση με το ποδι μου στο στομα (δεν την βρισκω κιολας με τα ποδια μου χαχαχαχαχαχαχα) και ανέχομαι το ξυλο στο σεξ σε ενα βαθμό που δεν μου προκαλει κακωσεις και δεν χρειάζομαι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη . οι επαναλήψεις ειναι απαραίτητες για να εμπεδωσω το μαθημα βικινγκ![]()
Παλι εδω εισαι μικρη λουλου?Καιρο εχω να σε πειραξω φαρμακομουνικο ζουζουνιαπλά δεν θέλω να πάθω κάταγμα απο το γαμησι, εξάρθωση με το ποδι μου στο στομα (δεν την βρισκω κιολας με τα ποδια μου χαχαχαχαχαχαχα) και ανέχομαι το ξυλο στο σεξ σε ενα βαθμό που δεν μου προκαλει κακωσεις και δεν χρειάζομαι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη . οι επαναλήψεις ειναι απαραίτητες για να εμπεδωσω το μαθημα βικινγκ![]()
οτι πρεπει για δωρο αυτην την εποχη[size=20pt]Το δέντρο του νήματος![/size]
![]()