whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 475
- Πόντοι
- 36
να μας δωκεις ενα μανουαλ να ξερουμε ποτε ξεφευγουμε στο σεξ μανα μου ...Αγαπητη εριναλ, στην ζωη μας υπαρχουν ορια που αν τα ξεπερασουμε οι καταστασεις μετα ξεφευγουν.Το σεξ ειναι σεξ, δεν ειναι παιζω ξυλο με τον συντροφο μου.Φυσικα και ενα ζευγαρι μπορει να κανει διαφορες ανωμαλιες στο κρεβατι μαζι με το σεξ αλλα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα,οπως και να το πηγαινεις με αλογο οπως ειπες ειναι και αυτο σεξ, για τους κτηνοφιλους για τους υπολοιπους φυσιολογικους ανθρωπους ειναι μεγιστη κτηνοφιλια και κακοποιηση του ζωου (οχι του ανθρωπου που συμπεριφερεται σαν ζωο εκεινη την στιγμη)αυτα.![]()
μου ηρθε μια σκοτοδίνη ειναι η αληθεια... εκεινος ο βικινγκ πρεπει να γαμει με το σας και με το σεις. χαχαχαχαχαχαχαχ
Δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του.. Εγω γενικα μιλαω και οταν ξεφευγει η κατασταση με αρρωστημενα πραγματα δεν αργει να ερθει και η κτηνοβασια,παιδοφιλια κτλ :Sνα μας δωκεις ενα μανουαλ να ξερουμε ποτε ξεφευγουμε στο σεξ μανα μου ...
ετσι ειναι..οταν ξεφευγει η κατασταση με αρρωστημενα πραγματα δεν αργει να ερθει και η κτηνοβασια,παιδοφιλια κτλ :S
Δεν χτυπαμε ποτε γυναικες και για κανενα λογο ειναι κανονας.σκεψου να σε πει βικινγ η γκομενα να της ριξεις μια σφαλιαρα (ελαφρια σχετικα οχι να της ριξεις κατω την οδοντοστοιχία .. ) και να της πεις εισαι ανωμαλη(χιλια συγνωμη που σε πειραζω αλλά εχω ορεξουλες βικινγκ μου, μην με παιρνεις σοβαρα..)
![]()
νομιζω τα εχεις μπερδεψει στο κεφαλακι σου. Η παιδοφιλία δεν ειναι "ανωμαλια" στο σεξ. Ουτε μια συνθήκη που κάποιος ξεφέυγει επειδή ειναι ακραίος στο σεξ και εκανε πριν παρτουζες και το γυρισε.Δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του.. Εγω γενικα μιλαω και οταν ξεφευγει η κατασταση με αρρωστημενα πραγματα δεν αργει να ερθει και η κτηνοβασια,παιδοφιλια κτλ :S
στο σεξ.. λεμε.Δεν χτυπαμε ποτε γυναικες και για κανενα λογο ειναι κανονας.αμα φτασουμε σε σημειο να το κανουμε καλυτερα να το κοψουμε το πουλι μας και να γινουμε πουστρακια. :S
Συνηθως ετσι γινεται απο τα ελαφρια πας στα σκληρα, κανεις ποτε δεν ξεκινησε με πρεζα. ;)ετσι ειναι..
αρχιζεις με κανα γαρο και καταληγεις στην πρεζα..
μικρος πηγαινες κατηχητικο???
την γκομενα την γαμας αφου την πλυνεις με μπενταντιν ή παιζει και κανα ακα κρεμπιε???
Και εγω πηγαινα κατηχητικό αλλα δεν με βοήθησε πολυ. Εγινα ανωμαλη μαλλονετσι ειναι..
αρχιζεις με κανα γαρο και καταληγεις στην πρεζα..
μικρος πηγαινες κατηχητικο???
την γκομενα την γαμας αφου την πλυνεις με μπενταντιν ή παιζει και κανα ακα κρεμπιε???
Πας και πιανεις και συ ρε βικινγκ μου κουβεντα με τον χουζ για θεματα τετοια ..γιατι ρε μανα μου; γιατι;Συνηθως ετσι γινεται απο τα ελαφρια πας στα σκληρα, κανεις ποτε δεν ξεκινησε με πρεζα. ;)
Tυπε ειχα μια γκομενα παλια,που γουσταρε να τις ριχνω σφαλιαρες ετσι στο ασχετο οχι μονο στο σεξ,την ετρωγε και καβλωνε ,δεν κανω πλακα :SΔεν χτυπαμε ποτε γυναικες και για κανενα λογο ειναι κανονας.αμα φτασουμε σε σημειο να το κανουμε καλυτερα να το κοψουμε το πουλι μας και να γινουμε πουστρακια. :S
Συνηθως ετσι γινεται απο τα ελαφρια πας στα σκληρα, κανεις ποτε δεν ξεκινησε με πρεζα. ;)
Επαιρνες και το "Προς τη Νικη" ?Και εγω πηγαινα κατηχητικό αλλα δεν με βοήθησε πολυ. Εγινα ανωμαλη μαλλον![]()
Επαιρνες και το "Προς τη Νικη" ?
τι ειναι το προς την νικη; το προς τον πουτσο ηθελα να παρω χαχαχαχαχαχααχχαχααχχαχαχΕπαιρνες και το "Προς τη Νικη" ?
Το ενα μπορει να φερει το αλλο λεω ρε.. τεσπα, στην κοινωνια που ζουμε ευτυχως υπαρχουν ακομα αρχες και αξιες και δεν γιναμε ακομα ενα τεραστιο κολωχανειο οπου ο καθε λογης ανωμαλος θα κανει του κεφαλιου του.αυτα,παω στην εκκλησια να εξομολογηθω!νομιζω τα εχεις μπερδεψει στο κεφαλακι σου. Η παιδοφιλία δεν ειναι "ανωμαλια" στο σεξ. Ουτε μια συνθήκη που κάποιος ξεφέυγει επειδή ειναι ακραίος στο σεξ και εκανε πριν παρτουζες και το γυρισε.