Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αγαπητη εριναλ, στην ζωη μας υπαρχουν ορια που αν τα ξεπερασουμε οι καταστασεις μετα ξεφευγουν.Το σεξ ειναι σεξ, δεν ειναι παιζω ξυλο με τον συντροφο μου.Φυσικα και ενα ζευγαρι μπορει να κανει διαφορες ανωμαλιες στο κρεβατι μαζι με το σεξ αλλα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα,οπως και να το πηγαινεις με αλογο οπως ειπες ειναι και αυτο σεξ, για τους κτηνοφιλους για τους υπολοιπους φυσιολογικους ανθρωπους ειναι μεγιστη κτηνοφιλια και κακοποιηση του ζωου (οχι του ανθρωπου που συμπεριφερεται σαν ζωο εκεινη την στιγμη)αυτα. :grin:  
να μας δωκεις ενα μανουαλ να ξερουμε ποτε ξεφευγουμε στο σεξ μανα μου ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απαραιτητη προυποθεση για να ξεφευγει καποιος στο σεξ ειναι να κανει σεξ.

:hi:

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σκεψου να σε πει βικινγ η γκομενα να της ριξεις μια σφαλιαρα (ελαφρια σχετικα οχι να της ριξεις κατω την οδοντοστοιχία .. ) και να της πεις εισαι ανωμαλη  :2funny: (χιλια συγνωμη που σε πειραζω αλλά εχω ορεξουλες βικινγκ μου, μην με παιρνεις σοβαρα..)  :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
να μας δωκεις ενα μανουαλ να ξερουμε ποτε ξεφευγουμε στο σεξ μανα μου ...
Δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του.. Εγω γενικα μιλαω και οταν ξεφευγει η κατασταση με αρρωστημενα πραγματα δεν αργει να ερθει και η κτηνοβασια,παιδοφιλια κτλ  :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
οταν ξεφευγει η κατασταση με αρρωστημενα πραγματα δεν αργει να ερθει και η κτηνοβασια,παιδοφιλια κτλ  :S
ετσι ειναι..
αρχιζεις με κανα γαρο και καταληγεις στην πρεζα..
μικρος πηγαινες κατηχητικο???
την γκομενα την γαμας αφου την πλυνεις με μπενταντιν ή παιζει και κανα ακα κρεμπιε???

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
σκεψου να σε πει βικινγ η γκομενα να της ριξεις μια σφαλιαρα (ελαφρια σχετικα οχι να της ριξεις κατω την οδοντοστοιχία .. ) και να της πεις εισαι ανωμαλη  :2funny: (χιλια συγνωμη που σε πειραζω αλλά εχω ορεξουλες βικινγκ μου, μην με παιρνεις σοβαρα..)  :hi:
Δεν χτυπαμε ποτε γυναικες και για κανενα λογο ειναι κανονας. :) αμα φτασουμε σε σημειο να το κανουμε καλυτερα να το κοψουμε το πουλι μας και να γινουμε πουστρακια. :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του.. Εγω γενικα μιλαω και οταν ξεφευγει η κατασταση με αρρωστημενα πραγματα δεν αργει να ερθει και η κτηνοβασια,παιδοφιλια κτλ  :S
νομιζω τα εχεις μπερδεψει στο κεφαλακι σου. Η παιδοφιλία δεν ειναι "ανωμαλια" στο σεξ. Ουτε μια συνθήκη που κάποιος ξεφέυγει επειδή ειναι ακραίος στο σεξ και εκανε πριν παρτουζες και το γυρισε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν χτυπαμε ποτε γυναικες και για κανενα λογο ειναι κανονας. :) αμα φτασουμε σε σημειο να το κανουμε καλυτερα να το κοψουμε το πουλι μας και να γινουμε πουστρακια. :S
στο σεξ.. λεμε.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ετσι ειναι..
την γκομενα την γαμας αφου την πλυνεις με μπενταντιν ή παιζει και κανα ακα κρεμπιε???
Συνηθως ετσι γινεται απο τα ελαφρια πας στα σκληρα, κανεις ποτε δεν ξεκινησε με πρεζα. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ετσι ειναι..
Και εγω πηγαινα κατηχητικό αλλα δεν με βοήθησε πολυ. Εγινα ανωμαλη  μαλλον  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Συνηθως ετσι γινεται απο τα ελαφρια πας στα σκληρα, κανεις ποτε δεν ξεκινησε με πρεζα. ;)
Πας και πιανεις  και συ ρε βικινγκ μου κουβεντα με τον χουζ για θεματα τετοια ..γιατι ρε μανα μου; γιατι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.674
Πόντοι
1.406
Tυπε ειχα μια γκομενα παλια,που γουσταρε να τις ριχνω σφαλιαρες ετσι στο ασχετο οχι μονο στο σεξ,την ετρωγε και καβλωνε ,δεν κανω πλακα  :S

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
νομιζω τα εχεις μπερδεψει στο κεφαλακι σου. Η παιδοφιλία δεν ειναι "ανωμαλια" στο σεξ. Ουτε μια συνθήκη που κάποιος ξεφέυγει επειδή ειναι ακραίος στο σεξ και εκανε πριν παρτουζες και το γυρισε.
Το ενα μπορει να φερει το αλλο λεω ρε.. τεσπα, στην κοινωνια που ζουμε ευτυχως υπαρχουν ακομα αρχες και αξιες και δεν γιναμε ακομα ενα τεραστιο κολωχανειο οπου ο καθε λογης ανωμαλος θα κανει του κεφαλιου του.αυτα,παω στην εκκλησια να εξομολογηθω!  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom