Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ΜΟΎΦΑ, μην περιμένεις από μένα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, είμαι και 161 κιλά  :grin:

καλημέρα παππούδια

164 ειμαι εγω ! ........ εσυ ουτε 135 δεν εισαι! ασε τα παραμυθια!

[move]καλημερα σκατογεροι !  :thefinge: καλημερα σκατοπορνογεροι !  :thefinge:[/move]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
164 ειμαι εγω ! ........ εσυ ουτε 135 δεν εισαι! ασε τα παραμυθια!

[move]καλημερα σκατογεροι !  :thefinge: καλημερα σκατοπορνογεροι !  :thefinge:[/move]
Εγω ειμαι 85 κιλα! και 1.83 υψος!  στις κοντες γκομενες λεω οτι ειμαι 2 μετρα  :rolleyes: και το πιστευουν γιατι συνηθως τις περναω εναμιση κεφαλι!  :P

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ΜΟΎΦΑ, μην περιμένεις από μένα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, είμαι και 161 κιλά  :grin:

καλημέρα παππούδια
Την αλλη φορα που θα κερδισετε (μουφα) πεναλντι να βγεις και να το πεις πρωτος για να γινεις πιστευτος  ;) κατα τα αλλα η ντροπη ομαδα δεν γινεται...παρτε το χαμπαρι οσο ειναι νωρις και διαλυστε το εκει στον μπειραια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Την αλλη φορα που θα κερδισετε (μουφα) πεναλντι να βγεις και να το πεις πρωτος για να γινεις πιστευτος  ;) κατα τα αλλα η ντροπη ομαδα δεν γινεται...παρτε το χαμπαρι οσο ειναι νωρις και διαλυστε το εκει στον μπειραια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
κακο σκυλο ψοφο δεν εχει  :birdman:
Τωρα που ειπες για σκυλο θυμηθηκα τα γατια μ' μεγαλωσαν και εγιναν πολυ τεμπελικα αφου αντι να πανε να βρουνε τροφη καθονται μαζι με το σκυλο και τρωνε την δικη του τροφη χεχε ο σκυλος τα δαγκωνει και αυτα εκει επιμενουν  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τωρα που ειπες για σκυλο θυμηθηκα τα γατια μ' μεγαλωσαν και εγιναν πολυ τεμπελικα αφου αντι να πανε να βρουνε τροφη καθονται μαζι με το σκυλο και τρωνε την δικη του τροφη χεχε ο σκυλος τα δαγκωνει και αυτα εκει επιμενουν  :grin:
  ειναι αρσενικα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και εσυ αμα δεν εχεις να φας, οτι φαει βρεις μετα θα σ'αρεσει.. καπως ετσι και αυτα. Αν και ζοριζονται να το σπασουν τελικα το τρωνε.
κακομαθημενα τα εκανες .  πανε τρωνε οτι βρουν φτανει να μην κουνησουν το κωλαρακι τους χαχαχααχχαχ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
κακομαθημενα τα εκανες .  πανε τρωνε οτι βρουν φτανει να μην κουνησουν το κωλαρακι τους χαχαχααχχαχ
Τι λες μωρε, μονα τους μαθανε ετσι απο τοτε που τα παρατησε η μανα τους (αγνοητε εδω και μηνες)αυτα το ριξαν στην σκυλοτροφη! αμ με δουνε τρεχουν απο πισω χαχα ενω δεν τα ταιζω καμια φορα  :think: μαλλον με περνανε για καποιον αλλον που τα εχει δωσει φαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom