Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εγω ειμαι 85 κιλα! και 1.83 υψος!  στις κοντες γκομενες λεω οτι ειμαι 2 μετρα  :rolleyes: και το πιστευουν γιατι συνηθως τις περναω εναμιση κεφαλι!  :P

δηλαδη ρε παοκι! εγω που ειμαι 181εκ και 164 κιλα θες να πεις οτι ειμαι κονδος! ?  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι λες μωρε, μονα τους μαθανε ετσι απο τοτε που τα παρατησε η μανα τους (αγνοητε εδω και μηνες)αυτα το ριξαν στην σκυλοτροφη! αμ με δουνε τρεχουν απο πισω χαχα ενω δεν τα ταιζω καμια φορα  :think: μαλλον με περνανε για καποιον αλλον που τα εχει δωσει φαι.
τα γατάκια σε μυρίζουν δεν γίνεται να σε περνάνε για αλλον. Χαζά ειναι;  :think:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τα γατάκια σε μυρίζουν δεν γίνεται να σε περνάνε για αλλον. Χαζά ειναι;  :think:
Ξερω γω μπορει...το αλλο, που πηγαινουν συνεχεια στο αυτοκινητο μου και μπαινουν απο κατω κοντα στην μηχανη και καθονται εκει :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ξερω γω μπορει...το αλλο, που πηγαινουν συνεχεια στο αυτοκινητο μου και μπαινουν απο κατω κοντα στην μηχανη και καθονται εκει :S
αυτο ειναι συχνη μαλακια των γατιωνανε.. μαλλον λόγο ζέστης φωλιάζουν εκει και μετα τα πατανε . ρε γμτ προσεξε μην πατησει κανενα :headbang: :headbang: :headbang:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
αυτο ειναι συχνη μαλακια των γατιωνανε.. μαλλον λόγο ζέστης φωλιάζουν εκει και μετα τα πατανε . ρε γμτ προσεξε μην πατησει κανενα :headbang: :headbang: :headbang:
Γατι οχι ακομα...σκυλο πατησα που κοιμοταν μπροστα απο τι ροδα και δεν το ειδα  :grin: νταξει δεν ψωφησε, γλυτωσε αλλα μου στοιχισε αρκετα σε κτηνιατρο  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
tumblr_npqwjr4B5w1tybnd7o1_400.gif

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλο. Τα κορυφαια τα κανει ενας τυπος που παει σε ανυποψιαστους και του πειραζει με διαφορα πραγματα, μιλαμε εμφανιζεται απο το πουθενα κανει την μλκ και μετα τρεχει.. για πολυ γελιο...εχει παει σε πυροσβεστη και γυρναει την μανικα πανω σε αλλους, σε ενα αλλο παει σε ενα ζευγαρι που φιλιεται στην ακρη κοντα στην θαλασσα και τους πεταει μεσα  :2funny: δεν μπορω να τον βρω ρε γαμωτο εχει πολυ γελιο ο τυπος. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom