astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
http://[URL unfurl="true"]www.content.4ty.gr/merchants/photos/31124-PSITOPOLEIA-%E2%80%93-SOYBLATZIDIKA-STEKI---FAST-FOYNT-RODOS---GYROPOLEIO-OBELISTIRIO---A-PASTRIKOS-&-SIA-EE-03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα ρε θεε!!!!
:kneel: :kneel: :kneel:
[move] [/move] παρε ενα κινουμενο
Παράταση στις πληρωμές φόρου εισοδήματος και ΕΝ.Φ.Ι.Α.
30/11/2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tηλ.: 210-3332553/4
Fax: 210-3332559
e-mail: press@minfin.gr
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015
Δελτίο Τύπου
Παράταση πληρωμής δόσης φορολογίας εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ
Παρατείνεται ως την Τετάρτη 2.12.2015 η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των δόσεων
φορολογίας εισοδήματος για φυσικά-νομικά πρόσωπα και της δεύτερης δόσης Ε.Ν.Φ.Ι.Α.
που λήγει σήμερα.
Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας
του TAXISNET, για εργασίες αναβάθμισης-συντήρησης, το χρονικό διάστημα
από 28.11.2015 ως 29.11.2015.
μαλαντιες νικολαι Τριβοβιτςαφτερ λαντς μπειμπ , νάο αι αμ σταρβινγκ
Απο e-Banking δεν ξερετε στο χωριο σαςεγαμιοσαντο αι κουφαλαι διοτι στηθηκα πρωι πρωι στην ουρα και τα πλερωκα ολα!
αθηναίοι ..πεταμενα λεφτα..Απο e-Banking δεν ξερετε στο χωριο σας
εγαμιοσαντο αι κουφαλαι διοτι στηθηκα πρωι πρωι στην ουρα και τα πλερωκα ολα!
αθηναίοι ..πεταμενα λεφτα..
σκασιλα μου. αθηνα δεν μενει;Δεν είναι Αθηναίος ... ;)
αθηναίοι ..πεταμενα λεφτα..
ειμαι γενικως κωλοπαιδιΕκτος ολων των αλλων εισαι και λιγο τοπικιστρια! αντε καλο απογευμα τν κανω
πολυ σωστη η παρατηρηση σου οσον αφορα την υπογραφη σχετικα΄με την αξιολογηση μιας γυναικας
πολυ σωστη η παρατηρηση σου οσον αφορα την υπογραφη σχετικα΄με την αξιολογηση μιας γυναικας
ειρωνία;για αυτό και εγώ πριν πάω να γνωρίσω κάποια βαράω 2 μαλακίες αλλά ραοπάο, να είμαι νηφάλιος