Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πολλες φορες εχω ξυππνησει κ νομιζω οτι πεθανα κ ψαχνω να βρω τον θεο
πολλες φορες εχω ξυππνησει κ νομιζω οτι πεθανα κ ψαχνω να βρω τον θεο
καλημέρα Σαούλ.. Ε βικινγκ κοντεύει να νυχτώσει. Όταν πίνω ξυπνάω νωρίς η δεν πολύ κοιμάμαι μου φέρνει υπερένταση. Γεράματαkalhmera
καλημέρα Σαούλ κοντεύει να νυχτώσει. Όταν πίνω ξυπνάω νωρίς η δεν πολύ κοιμάμαι μου φέρνει υπερένταση. Γεράματα
καλημέρα Σαούλ.. Ε βικινγκ κοντεύει να νυχτώσει. Όταν πίνω ξυπνάω νωρίς η δεν πολύ κοιμάμαι μου φέρνει υπερένταση. Γεράματα
αχαχαχαχαχα αϋπνία πουτα σχωρα με
καλημέρα Σαούλ.. Ε βικινγκ κοντεύει να νυχτώσει. Όταν πίνω ξυπνάω νωρίς η δεν πολύ κοιμάμαι μου φέρνει υπερένταση. Γεράματα
Που τέτοια τύχη? Διπλά βλέπω τα τα βρακιά που έχει απλώσει η γριά απέναντιΔηλαδή βλέπεις τέσσερα βυζα.
φωτο τυπεΠου τέτοια τύχη? Διπλά βλέπω τα τα βρακιά που έχει απλώσει η γριά απέναντι
εγω κοκα κολα ηπια αν και ειχε καλο κρασι δικο του.καλημέρα Σαούλ.. Ε βικινγκ κοντεύει να νυχτώσει. Όταν πίνω ξυπνάω νωρίς η δεν πολύ κοιμάμαι μου φέρνει υπερένταση. Γεράματα
τις πουλαω στη γειτωνια συνηθως...φωτο τυπε
Θα σας λέω όλους Σαούλ να τελειώνουμε
γλυκιε μου.. Πέραστικα σου. Αντεξες χωρίς τσιγάρο και αλκοόλ.απορώ που γκρινιάζεις για το ξενύχτι με φίλους και το ότι παρασύρεσαιεγω κοκα κολα ηπια αν και ειχε καλο κρασι δικο του.
κανω μια ψιλοθεραπεια για μια ρινιτιδα που ψιλοειχα και ειπα να μη τη σπασω αν και ψιλοτελειωνει.
σε συνδιασμο με το ηλεκτρονικο τσιγαρο,ηθελα να φαω τις καλτσες μου
ζαλισμένος και εσύ από χθε ? Πάλι σε έτρεχε το γκομενακι ?
χαχ γελασαμε παλι :Sζαλισμένος και εσύ από χθε ? Πάλι σε έτρεχε το γκομενακι ?
Μπραβο τυπε, παντα τετοια..καλημέρα παππούδια
χθες είδα το τέλος της επανάστασης του HANGER GAME
Μπραβο τυπε, παντα τετοια..
Εχεις ιδιο χουμορ με την εριναλ :S...να το κοιταξειςτο βράδυ θα δω το τέλος του πιο γρήγορου πρωταθλήματος ever