Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
τσινα ξερω ποιος εισαι

ετοιμασου να σε διαλυσω με τις πουστιες μου

εγω ειμαι η βρωμα του σαιτ οχι η ερι  :wanker: :wanker: :wanker:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
να πω κ εγω οτι αν καποιος θελει προσωπικα μου δεδομενα,μη κανει το κοπο να κλεβει.τα στελνω με πμ μπας κ ερθει απ το μαγαζι και κανουμε και καμια δουλιτσα :grin:

επισης αν θετε φωτο μου να την κανετε βολτες,να σας στειλω μια ε-φετεινη που ειμαι σε φορμα :tits2:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συμφωνω και επικροτω τα γραφομενα του Μπραμπ, ΑΝ εχει οντως ετσι η ιστορια ειναι φαουλ του αλεξ και οποιουδηποτε εκανε κατι τετοιο. Ξαναγραφω ΑΝ. Γιατι η συνολικη παρουσια καποιων εδω μεσα με κανουν να αμφιβαλω εντονα. Πιθανων να υπαρχουν καποιοι που προσπαθουν να καλυψουν τη μαλακια πετωντας τη λασπη αλλου.

Φυσικα η γεροντοκορη θα μπορουσε να το ειχε λυσει εκτος νηματων και σαιτ αλλα προφανεστατα δεν ειναι αυτο το θεμα της. Απολαμβανει περισσοτερο τη ενασχοληση ολων μαζι της, τους αυλικους της και τον τιτλο της "κατατρεγμενης κορασιδος" απο το να λυσει ΝΤΟΜΠΡΑ οποιαδηποτε διαφορα εχει με οποιονδηποτε. Αντι αυτου, ξεκατινιασμα, κουτσομπολιο και ψευτοτραμπουκος του κωλου, λες και ο Μπραμπ ή εγω θα μας κουνηθει καμια πουτσοτριχα γραφοντας καποια απο αυτα που καποτε συζητουσαμε με πιμι. Θα ειναι πολυ χρησιμο στους υπολοιπους να μαθουν οτι ειμαι παντρεμενος και μετακομισα στο νησι.

Αλλα το ζωον επιασε και το πιο ιερο πραγμα για μια γυναικα στο βρωμοστομο του, τι περιμενεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
tumblr_mkn2z6Td2Y1rki72do1_500.jpg
Δυνατο  :wanker:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 283abe89c2ab69e2c098b4defa50288d.jpg
    283abe89c2ab69e2c098b4defa50288d.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 11

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Αναρωτιεμαι πως αισθανεται ο κ. The Saint οταν εχει καταληξει να αποτελει το ιδεολογικο δεκανικι του καθε βλακα εδω μεσα...
Σιγουρα θα τον λυπει το γεγονος και σιγουρα μπορει και καλυτερα!

(Τroll mode:Off)

Ο The Saint! (η καλύτερα το άτομο που βρίσκεται πίσω από αυτό το νικ), αισθάνεται μια χαρά, και συνεχίζει να γελά όχι μόνον με αυτόν τον βλάκα, τον οποίον παρεμπιπτόντως "κουρδίζει" επίτηδες για να γίνεται χαβαλές και να γράφονται σελίδες για να διασκεδάζουμε, αλλά και μέ όλους τους βλάκες που δεν έχουν καταλάβει την παραπάνω τακτική του.

Επίσης γελά με όλους τους ηλίθιους που συγχέουν την διαδικτυακή τους ύπαρξη με την φυσική τους ύπαρξη, και που πιστεύουν ότι αν ένας The Saint!, ή ένας Μαξιλάρης555, ή ένας Πίο πίο αντίο, τους  βρίσει στο διαδίκτυο , ή τους  απευθύνει διαδικτυακές καταγγελίες, αυτό θα σταθεί ικανό να κηλιδώσει την υπόληψη τους, καθώς και να αμαυρώσει την εικόνα που έχουν γι αυτούς οι διαδικτυακοί ή πραγματικοί τους φίλοι.

Γιατί ώρες είναι να μου γράψεις, ότι όταν σε χαρακτήριζα εδώ κλασαυχεντιστή δυσέραστο δικηγόρο και κρυπτοκωλομπαρά, οι κ.κ. Χαβαλόσπιτος & Γιωρίκας π.χ., με τους οποίους  τυχγάνετε και φίλοι εκτός διαδικτύου, έδωσαν βάση σις τρολιές μου, και σε κάλεσαν στο τηλέφωνο για να σου δηλώσουν ότι έχασαν πάσα ιδέα για εσένα.

Ήμαρτον πιά!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μλκ μου η καλύτερη μη σκηνοθετημένη τρολιά ever. Παρόλο που δεν είχε συμφωνηθεί τίποτα σε έπιασα με την πρώτη και λέω πάμε γερά.  Την πάτησαν οι πάντες.

Μπράβο μας  :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup:

ΥΓ: κάποια στιγμή πίστεψα ότι το έφαγες και συ   :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
:2funny: :2funny: :2funny:

Μεγάλη υπόθεση να διατηρεί κάποιος το χιούμορ του και στις δύσκολες φάσεις, ωραίος ο Νικ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Εγω αν στενοχώρησα κάποιον του ζήτω συγνώμη δεν ειχα πρόθεση η ιντερνετική παρέα ηταν αγχολυτική και ασφαλώς θελουμε σ αυτήν εξαίρετα παιδια όπως Λούτσο διο αλεξ και άλλους  ολοι οι καλοί χωράνε ας σταματήσει το όλο θέμα εδω

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
λεω να πιαστουμε χερι χερι ολοι μαζι και να φωναξουμε "ειμαι μαλακας" :grin:

NICK TRIVE