Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Που είναι τα βαζελια; Οέο

απαράδεκτοι με μια λέξη, αίσχος.
έγιναν ότι κατηγορούν αυτοί που κάγχαζαν ότι είναι ποιοτικοί και τρίχες κατσαρές.
ότι και να πουν, τώρα πια είναι αδικαιολόγητοι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Μλκ μου η καλύτερη μη σκηνοθετημένη τρολιά ever. Παρόλο που δεν είχε συμφωνηθεί τίποτα σε έπιασα με την πρώτη και λέω πάμε γερά.  Την πάτησαν οι πάντες.

Μπράβο μας  :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup:

ΥΓ: κάποια στιγμή πίστεψα ότι το έφαγες και συ   :grin:

Για να την πω την αμαρτία μου, ένα π.μ. που έλαβα με έβαλε σε σκέψεις. Συνέχισα όμως το παιχνίδι.  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
stewie_shaving_ass-12601.jpg

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
ντοπα μου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα παππούδια!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα παππούδια  :grouphug:

Μπλιζ, σε είδα και στη Νάγια και παραξενεύτηκα, είχες το όνομα astronautis@@@  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Στο νήμα αυτό συνυπάρχουν έντονες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες / νικς και αυτό έχει ως φυσιολογική συνέπεια την δημιουργία διαφωνιών και μερικές φορές παρεξηγήσεων. Έως σήμερα οι κατά καιρούς εμπλεκόμενοι κατάφεραν και βρήκαν άκρη και γι΄ αυτό συνεχίζουμε εδώ και 4300 σελίδες [ στις οποίες καλό θα είναι να προσθέτουμε και τις άλλες 4300 σελίδες από το νήμα του Αγίου ]. Και μπράβο μας!
Γι΄ αυτό λοιπόν και αντί να απαντήσω σε επιμέρους θέματα που τέθηκαν από χθεσινές αναρτήσεις, θα προσπαθήσω [ με την βοήθειά σας ] να ωθήσω το νήμα ένα βήμα μπροστά, αντιμετωπίζοντας τα πράγματα που μας στοιχειώνουν, με κάθε ειλικρίνεια.
Αναμφίβολα η μεγάλη ρωγμή δημιουργήθηκε από την κτηνώδη πράξη του νικ/σκουπίδι WILDE ROSE να ψάξει, να βρει και να δημοσιοποιήσει φωτογραφία της κας. Έριναλ, όταν γράφαμε στο νήμα του Αγίου.
Στο σημείο αυτό και προτού συνεχίσω θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη από την κα. Έριναλ για τις ευθύνες που μου αναλογούν στο βαθμό που έλαβα την φωτογραφία αυτή και δεν συνέβαλα στην περαιτέρω μη διάδοσή της.
Πάμε όμως λίγο πιο πίσω χρονικά... Ξεκινήσαμε στο νήμα του Αγίου με ενθουσιασμό και όταν το πρώτο τρολλ χτύπησε [ Μάκης14 ], υβρίζοντας τον Άγιο, όλοι μας σταθήκαμε ενωμένοι και ήταν το τρολλ μόνο του και απέναντί του όλοι εμείς. Το τρολλ εξαφανίστηκε και εμείς παραμένουμε εδώ. Ακολούθησαν άλλες επιθέσεις. Οι κ.κ. gl & memos στη συνέχεια επιτέθηκαν στο νηματοθέτη και ήταν ο Άγιος και άλλα πιο έμπειρα [ την εποχή εκείνη ] νικς από το νηματοθέτη, που απέκρουσαν τις επιθέσεις αυτές. Και έτσι συνεχίζαμε. Όλοι ενωμένοι και ο εισβολέας απέναντι. Και έως σήμερα έχουμε εξαφανίσει πολλά τρολλς.
Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας όμως για κάποιο ανεξήγητο λόγο μας δίχασε. Αντί όλοι μας να αποπέμψουμε το σκουπίδι, που έκανε την αισχρή αυτή πράξη, διαιρεθήκαμε και επί της ουσίας ουδείς μας [ και εμού συμπεριλαμβανομένου ] βοήθησε την κα. Έριναλ.
Αντίθετα προϊόντος του χρόνου δεχθήκαμε να μπαίνει στο νήμα ο κάθε αγάμητος, μισογύνης, ψυχοπαθής μαλάκας και να την υβρίζει σκαιότατα και εμείς να παρακολουθούμε αμέτοχοι.
Αλήθεια έχει κάποιος από εμάς βάλει στην θέση της κας. Εριναλ τον εαυτό του; Πόσοι από εμάς θα άντεχαν μία παρόμοια επίθεση με τέτοια διάρκεια σε χρόνο και ένταση;
Γι΄ αυτό και μπορώ να κατανοήσω έως ένα βαθμό την ένταση των επίμαχων αναρτήσεών της, την περασμένη εβδομάδα, αναλογιζόμενος τα όσα έχει περάσει εδώ μέσα συνεκτιμώντας την ενοχή που νιώθω επειδή ουδέποτε την βοήθησα.Ας σκεφθεί και ο κάθε ένας από εσάς τι έπραξε για να βοηθήσει ένα μέλος, του οποίου η φωτογραφία κυκλοφορούσε σε κάθε υπολογιστή, που είχε λογαριασμό στο μπου.
Η κα. Έριναλ στη συνέχεια έβαλε επί δικαίων και αδίκων. Δεν την κατηγορώ γι΄ αυτό σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό μου και αυτό είναι πια παρελθόν. Θεωρώ απλά υποχρέωσή μου να επαναλάβω αυτό που είχα πει και την εποχή εκείνη. Ο Άγιος ουδέποτε έλαβε την φωτογραφία της, αρνούμενος να του την αποστείλουν και κατά συνέπεια δεν συνέβαλε στην διάδοσή της.
Όλα αυτά τα παραπάνω μας αλλοίωσαν. Μας έκαναν πιο ανεκτικούς στον εισβολέα με αποτέλεσμα το πνεύμα που διείπε το νήμα μας να κινδυνεύει να χαθεί, όπως σωστά επισήμανε χθες ο κ. deuka. Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ ότι αφήνουμε τον κάθε μαλάκα να μπαίνει εδώ μέσα, να βρίζει όποιον επιλέγει και συνήθως όλοι τους την κα. Έριναλ και κάποιοι από αυτούς τον κ. NICK TRIVE, το νηματοθέτη, τους κ.κ. tomahok, the Saint κ.α. και να μην υπάρχει γενικευμένη αντίδραση που να οδηγήσει το τρολλ στην αποπομπή του.
Με την λέξη αποπομπή δεν εννοώ το μπανάρισμα. Τον ΜΑΚΗΣ14 ουδείς τον μπάναρε. Αν όμως χρειασθεί το μπανάρισμα και αυτό είναι αποδεκτό. Λείπει από κάποιον εδώ μέσα ο kyrMedios;
Θέλω λοιπόν να πω ότι για μένα προέχει η ενότητα του νήματος και η προστασία των αρχών του από τους κατά καιρούς εισβολείς. Αυτή την έλλειψη ενότητας εκμεταλλεύονται και μπαίνουν και αλωνίζουν στο νήμα μας και έτσι το αποπροσανατολίζουν, όπως σωστά επισήμανε χθες ο κ. Eraser.
Στο νήμα αυτό υπάρχουν δύο προτεινόμενες λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Ο κ. The Saint! θεωρεί ότι πλέον πρέπει να τους χρησιμοποιούμε για την διασκέδασή μας. Αντίθετα ο νηματοθέτης φρονεί ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε βίαια και να είμαστε κάθετοι απέναντί τους, αποπέμποντάς τους και εάν δεν φεύγουν εκούσια από το νήμα, να τους < φεύγουμε > εμείς, με όποιο τρόπο μπορέσουμε.
Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο, κανένα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν εμείς δεν είμαστε μονιασμένοι. Μόνο όταν το χιούμορ και αυτοσαρκασμός επιστρέψει, τότε το νήμα θα βρει την ισορροπία του. Όσο τρωγόμαστε μεταξύ μας, γινόμαστε πιο ευάλωτοι.
Το έγραψα και χθες. Δεν είναι ανάγκη να γίνουμε αδέλφια μεταξύ μας εδώ μέσα. Διαδικτυακή παρέα κάνουμε και όσοι βρίσκουν ότι τα χνώτα τους ταιριάζουν περισσότερο έχουν γνωρισθεί και στην πραγματική ζωή.
Ας συνεχίσει το νήμα αυτό να αποτελεί μία φωλιά για όλους μας για να διασκεδάζουμε και να ξεχνούμε την καθημερινή βασανιστική πραγματικότητα.
Η ανάρτησή μου αυτή, θα παρακαλούσα, να μην αποτελέσει νέα βάση για εσωστρέφεια και μεμψιμοιρία αλλά μία νέα βάση για την αυτοκριτική του κάθε ένα από εμάς.
Εγώ ζητώ συγνώμη από όλους σας για το αν στεναχώρησα κάποιον από εσάς. Να είσθε σίγουροι ότι δεν το έκανα επίτηδες. Κάνω λάθη τόσο στην πραγματική ζωή μου όσο και στην διαδικτυακή. Και θα ξανακάνω. Γι΄ αυτό όμως ταιριάξαμε και εδώ μέσα όλοι μας εμείς. Επειδή δεν είμαστε αναμάρτητοι.
Ας είμαστε όμως στην ίδια πλευρά όλοι μας, ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εγώ την έκανα την αυτοκριτική μου και να με συγχωρήσουν τα παλιά μέλη που έχω θίξει.
Όσον αφορά τη φωτογραφία της Έρης έχω ζητήσει συγνώμη από την ίδια για τις ευθύνες που μου αναλογούν, το κάνω και δημόσια.

ΥΓ: απέναντι στα τρολλ θα είμαι αμείλικτος  :2on1:   :2funny: :2funny: :2funny:

μπαν από κούνια πριν αρχίσουν να μας σπάνε τ΄αρχίδια

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
" ...νέο φρούτο αυτό με την φώτο...?" :idiot: :idiot:
από τα χθεσινά παραλειπόμενα...

Προχωράμε Μπλιζ.
Ένας άνθρωπος δεν τρελαίνεται έτσι ξαφνικά για να αρχίσει να ωρύεται, αυτό για την Έρη. Αναρωτιέμαι για το αντίστροφο, ποιες πραγματικές αφορμές έχει δώσει?
Ας μας πει κάποιος.
Σε ότι με αφορά, δεν θα ήμουν εδώ αν δεν πίστευα ότι με τους ανθρώπους που συνομιλώ μπορώ να συνυπάρξω.

Καλημέρα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θα ήθελα επίσης την γνώμη σας για ένα σοβαρό θέμα που με απασχολεί αυτές τις μέρες. Ειδικά απάντηση από την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας θα ήτο ευπρόσδεκτη.
Πόσες μέρες μπορεί να επιζήσει μία μύγα εγκλωβισμένη σε ένα αυτοκίνητο;  :think:
Από την περασμένη Δευτέρα κάθε φορά που εκκινώ το αυτοκίνητό μου, μία μύγα βγαίνει στο μπαρμπριζ, αποτυγχάνω να την φονεύσω και εξαφανίζεται προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Πόσο αντέχουν οι μύγες στην έλλειψη τροφής και νερού;  :think: :think: :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
δεν θέλω να σε απογοητεύσω, έχω στο παλιό μου αυτοκίνητο ένα κουνούπι 2 χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom