Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.673
Πόντοι
1.406
tumblr_m2v6ypgp1M1qa1m48o1_500.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
κ. deuka, εχετε δικιο σε πολλα και η εκτι.μηση ειναι αμοιβαια.
Το αρχικο πνευμα του νηματος θα επανελθει.
Επρεπε ομως να καθαρισουμε τα του οικου μας.
Σκουπιδια οπως ο Αλεξ και η Ροζυ, που διακινουν φωτο μελων η βλακες οπως ο Μαξιμος δεν ανηκουν σ εμας.
Αν δεν φυγουν αυτοι το νημα δεν μπορει να συνεχισει.
Δεν ειναι θεμα τσαμπουκα αλλα θεμα αξιοπρεπειας για ολους εμας που αποτελουμε τονπυρηνα του νηματος.
Οι επι μερους διαφορες μεταξυ μελων θα διευθετηθουν.
Ενα modus vivendi χρειαζεται και οχι να γινουμε αδελφια. Η φιλια ειναι πιο δυνατη απο την αδελφικη σχεση.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αγαπητέ Δεύκα, ξέρεις ότι εκτιμώ την κρίση σου και σε εμπιστεύομαι. Για τα χθεσινά μόνο μια παρατήρηση. Δεν προκάλεσα εγώ, προκλήθηκα και την εκ των υστέρων εξήγηση ότι ήταν δοκιμασία, τη βρίσκω πολύ φθηνή.  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κ. deuka, εχετε δικιο σε πολλα και η εκτι.μηση ειναι αμοιβαια.
Το αρχικο πνευμα του νηματος θα επανελθει.
Επρεπε ομως να καθαρισουμε τα του οικου μας.
Σκουπιδια οπως ο Αλεξ και η Ροζυ, που διακινουν φωτο μελων η βλακες οπως ο Μαξιμος δεν ανηκουν σ εμας.
Αν δεν φυγουν αυτοι το νημα δεν μπορει να συνεχισει.

Δεν ειναι θεμα τσαμπουκα αλλα θεμα αξιοπρεπειας για ολους εμας που αποτελουμε τονπυρηνα του νηματος.
Οι επι μερους διαφορες μεταξυ μελων θα διευθετηθουν.
Ενα modus vivendi χρειαζεται και οχι να γινουμε αδελφια. Η φιλια ειναι πιο δυνατη απο την αδελφικη σχεση.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Ειπε ο εξοχοτατος κριτης των παντων...... Αυτο παλι με τις φωτογραφιες, καινουριο φρουτο. Γιατι μεχρι στιγμης ΑΛΛΟΙ εχουν την χαρα ρουφιανια (στο αιμα τους) να βγαζουν προσωπικα μελων στη φορα.......

Μηπως παιξει καμια ψηφοφορια ΠΑΛΙ??? Τι εγινε στην ψηφοφορια του προηγουμενου νηματος του εξοχοτατου????

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
ειμαστε ολοι μια οικογενεια  :grouphug: ας ενωθουμε ολοι για ενα κοινο ιερο σκοπο ενα παχυρευστο υγρο απαξιωτικο μπουκακε στη γεροντοκορη  :grin:
:2on1:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Υπαγω, βαρεθηκα, δεν εχει guts να ακολουθησει ΣΤΑ ΙΣΙΑ...... Ειναι και μια υπεροχη μερα!!!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αγαπητέ Δεύκα, ξέρεις ότι εκτιμώ την κρίση σου και σε εμπιστεύομαι. Για τα χθεσινά μόνο μια παρατήρηση. Δεν προκάλεσα εγώ, προκλήθηκα και την εκ των υστέρων εξήγηση ότι ήταν δοκιμασία, τη βρίσκω πολύ φθηνή.  ;)

Νικ, ίσως δεν πρέπει να γράφω για τρίτους, η μόνη εικόνα που είχα ήταν την εκτίμησης για το πρόσωπό σου από τον Άγιο, γι' αυτό όπως έγραψα και χθες μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που έγραψε. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν λάθος που εγράφη και φάουλ.

Νικ, αντιλαμβάνομαι παράλληλα τον εκνευρισμό, όταν κάποιος θεωρεί ότι αδικείται κατάφωρα ή μέμφεται αδικαιολόγητα, για κάτι μάλιστα τόσο σοβαρό.  Παρόλα αυτά μερικές φορές ίσως είναι συνετό να επικρατήσει η αυτοσυγκράτηση, πριν δοθεί η απάντηση, πάνω στο θυμό μπορεί να λεχθούν πράγματα πολύ βαριά που αδικούν τον άλλο ακόμα και αν σφάλλει.  Όντως η άμεση προσωπική επικοινωνία έστω και σε δεύτερο χρόνο είναι η ορθότερη προσέγγιση, πολλές φορές το μέσο (ο απρόσωπος γραπτός λόγος σ'ένα τρολονήμα) μπορεί να δώσει διαστάσεις σε ανύπαρκτο θέμα και να διαταράξει πραγματικές σχέσεις και είναι κρίμα.

Ελπίζω να με συγχωρήσετέ και οι δύο σας για την ανάμειξη και το θάρρος, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσετε τηλεφωνικά σήμερα, αντιλαμβάνομαι ότι η πρώτη αντίδραση ίσως είναι αρνητική αλλά από την άλλη θεωρώ ότι και οι δύο είστε ώριμοι και αξίζει τον κόπο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
και για να τελειωνουμε επειδη η ιστορια ξεκινησε οταν θιχτηκε η γεροντοκορη και επικαλεστηκε οτι επεσε στην αντιληψη της το γεγονος(αν ειναι γεγονος δεν το ξερω μιας και δεν ελαβα τιποτα)φωτογραφικο υλικο που διακινηθηκε απο αλεξ ροζυ κι αλλους κατα την δικη της εκδοχη παντα που μπορει να ειναι κι αληθεια κι αν ειναι ειναι απαραδεκτο  η ιστορια ομως εχει συνεχεια γιατι η ιδια εν συνεχεια  εκανε το ιδιο σχεδον αφου αποπειραθηκε να βγαλει με πλαγιο τροπο στην επιφανεια δεδομενα δικα μου  χρησιμοποιωντας ουσιαστικα αθεμητο τροπο να αμυνθει οποτε εισεπραξε απο εμενα αυτο που της αξιζε και το λεω για αυτους που κοπτονται για την οποια συμπεριφορα μου απεναντι της.κανω πλακα δεχομαι πλακα και δεν εχω προβλημα δεν κανω ραδιουργιες απο πισω ουτε εχω κρυφες αλληλογραφιες οτι γραφω το γραφω φανερα σε κοινη θεα ετσι ειναι ο τροπος που αρεσκομαι να λειτουργω στην ζωη μου και για οποιον αλλον με προκαλει να ξερει οτι στην ζωη μου εχω δηλωσει κοκκορας κι οχι κοτα κι οποτε καλουμαι να το αποδειξω θα το κανω χωρις δευτερη σκεψη οποιος με ξαναπροκαλεσει να χει βαλει πρωτα το χερι του στο σοβρακο κι αν αυτο που επιασε ειναι μικρα ζαρωμενα παπαρακια να κρατηθει μακρυα μου.τελος απο εμενα οι μανουρες με την βρωμα κι οποιοδηποτε αλλον μονο πλακα να περναμε ολοι καλα κι οταν δεν περναω καλα θα φυγω με μια δακρυβρεχτη καταθεση ψυχης  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom