Αγαπητέ Δεύκα, ξέρεις ότι εκτιμώ την κρίση σου και σε εμπιστεύομαι. Για τα χθεσινά μόνο μια παρατήρηση. Δεν προκάλεσα εγώ, προκλήθηκα και την εκ των υστέρων εξήγηση ότι ήταν δοκιμασία, τη βρίσκω πολύ φθηνή. ;)
Νικ, ίσως δεν πρέπει να γράφω για τρίτους, η μόνη εικόνα που είχα ήταν την εκτίμησης για το πρόσωπό σου από τον Άγιο, γι' αυτό όπως έγραψα και χθες μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που έγραψε. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν λάθος που εγράφη και φάουλ.
Νικ, αντιλαμβάνομαι παράλληλα τον εκνευρισμό, όταν κάποιος θεωρεί ότι αδικείται κατάφωρα ή μέμφεται αδικαιολόγητα, για κάτι μάλιστα τόσο σοβαρό. Παρόλα αυτά μερικές φορές ίσως είναι συνετό να επικρατήσει η αυτοσυγκράτηση, πριν δοθεί η απάντηση, πάνω στο θυμό μπορεί να λεχθούν πράγματα πολύ βαριά που αδικούν τον άλλο ακόμα και αν σφάλλει. Όντως η άμεση προσωπική επικοινωνία έστω και σε δεύτερο χρόνο είναι η ορθότερη προσέγγιση, πολλές φορές το μέσο (ο απρόσωπος γραπτός λόγος σ'ένα τρολονήμα) μπορεί να δώσει διαστάσεις σε ανύπαρκτο θέμα και να διαταράξει πραγματικές σχέσεις και είναι κρίμα.
Ελπίζω να με συγχωρήσετέ και οι δύο σας για την ανάμειξη και το θάρρος, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσετε τηλεφωνικά σήμερα, αντιλαμβάνομαι ότι η πρώτη αντίδραση ίσως είναι αρνητική αλλά από την άλλη θεωρώ ότι και οι δύο είστε ώριμοι και αξίζει τον κόπο.