Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.262
Πόντοι
5.006
πωπω μας κατακαυλωσες... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.674
Πόντοι
1.406
tumblr_n4wd0spD7v1r581u7o1_500.jpg

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Βασιλόφρων σήμερα δεν ξέρω τι να διαλέξω  :headbang: :headbang: :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ο κ. Nick Trive ουτε εσπασε ουτε ειχε λογο να σπασει. Ανθρωποι περηφανοι σαν αυτον δεν σπανε ουτε στην ηλεκτρονικη ζωη ουτε στην πραγματικη.
Εχετε δει πως σπανε τα νικς στο νημα μας. Καμια ομοιοτητα.
Αντιθετα αλλο νικ θα σπασει συντομα.
Sit back and watch a man fall, ως και η Αγγλις τροφος μου ελεγε.

Αγαπητέ Μπλιζ. Γνωρίζεις την εκτίμηση στο πρόσωπό σου, είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που μιλάω έστω και λίγο σε προσωπικό επίπεδο.

Στενάχωρα και τα χθεσινά, πολύ.

Έχουμε φθάσει, όμως, να συζητάμε ποιο νικ θα σπάσει ή ποιανού είναι η σειρά.  Αναρωτιέμαι εκεί κατάντησε το νήμα;  Big brother ή ένα τύπου αρρωστημένα εγκεφαλικού Battle Royale;

Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σ' αυτό. Δεν θέλω να δω να σπάει ούτε η Ρόζυ, ούτε ο Νικ, ούτε η Έρη, ούτε ο Μάξιμος, ούτε ο Άγιος, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.

Ούτε θέλω να επιλέξω στρατόπεδα. Σέβομαι και εκτιμώ τον Άγιο, το ίδιο και τον Νικ για να αναφερθώ στο πιο πρόσφατο επεισόδιο και οι κουβέντες που ανταλλάχθηκαν αδικούν και τους δυο και είναι κρίμα γιατί, ας μη γελιόμαστε, δεν υπάρχει επιστροφή, όταν ραγίζει το γυαλί κολλάει αλλά ποτέ δεν είναι το ίδιο.

Έχω ξεφύγει και εγώ και έχω μετανοιώσει γι' αυτό, δεν μου προκαλεί καμία ευχαρίστηση να κάνω τον οποιοδήποτε να νοιώσει άσχημα, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου μέτρο για να κρίνει τις ζωές των άλλων.  Η αντιπαράθεση και το τρολάρισμα για ιδέες, συμπεριφορές, νοοτροπίες, σχέσεις κατάντησε αγώνας δρόμου για την αναζήτηση ατάκας που θα εκθέσει και θα ξεφτιλίσει τον "αντίπαλο". Ο αυτοσαρκασμός αντικαταστάθηκε με τσαμπουκάδικη αυταρέσκεια.

Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, όλοι το κάνουμε το τελευταίο διάστημα με ένταση πλην εξαιρέσεων (ο Σαούλ, η Κάσι, για παράδειγμα, παραμένουν πιστοί στο πνεύμα του νήματος, όπως ξεκίνησε, ίσως γι' αυτό άλλωστε τους διαβάζουμε αραιότερα πλέον).

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιστροφή, εγώ πάντως δεν μπορώ να συνεχίσω σ' αυτό το επίπεδο, οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μέρος μπορεί να με θεωρήσει ως σπασμένο νικ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
freerange-κότα-που-στέκεται-άσπρη-23727960.jpg

ή

http://[URL unfurl="true"]www.hatzinakis.gr/images/goose_duck/duck.jpg[/img[/URL]]

Κουιζ για δυσκολους λυτες......  :think: :think:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αγαπητέ Μπλιζ. Γνωρίζεις την εκτίμηση στο πρόσωπό σου, είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που μιλάω έστω και λίγο σε προσωπικό επίπεδο.

Στενάχωρα και τα χθεσινά, πολύ.

Έχουμε φθάσει, όμως, να συζητάμε ποιο νικ θα σπάσει ή ποιανού είναι η σειρά.  Αναρωτιέμαι εκεί κατάντησε το νήμα;  Big brother ή ένα τύπου αρρωστημένα εγκεφαλικού Battle Royale;

[size=16pt]Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σ' αυτό. Δεν θέλω να δω να σπάει ούτε η Ρόζυ, ούτε ο Νικ, ούτε η Έρη, ούτε ο Μάξιμος, ούτε ο Άγιος, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.
[/size]
Ούτε θέλω να επιλέξω στρατόπεδα. Σέβομαι και εκτιμώ τον Άγιο, το ίδιο και τον Νικ για να αναφερθώ στο πιο πρόσφατο επεισόδιο και οι κουβέντες που ανταλλάχθηκαν αδικούν και τους δυο και είναι κρίμα γιατί ας μη γελιόμαστε δεν υπάρχει επιστροφή, όταν ραγίζει το γυαλί κολλάει αλλά ποτέ δεν είναι το ίδιο.

Έχω ξεφύγει και εγώ και έχω μετανοιώσει γι' αυτό, δεν μου προκαλεί καμία ευχαρίστηση να κάνω τον οποιοδήποτε να νοιώσει άσχημα, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου μέτρο για να κρίνει τις ζωές των άλλων.  Η αντιπαράθεση και το τρολάρισμα για ιδέες, συμπεριφορές, νοοτροπίες, σχέσεις κατάντησε αγώνας δρόμου για την αναζήτηση ατάκας που θα εκθέσει και θα ξεφτιλίσει τον "αντίπαλο".  Ο αυτοσαρκασμός αντικαταστάθηκε με τσαμπουκάδικη αυταρέσκεια.
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, όλοι το κάνουμε το τελευταίο διάστημα με ένταση πλην εξαιρέσεων (ο Σαούλ, η Κάσι για παράδειγμα παραμένουν πιστοί στο πνεύμα του νήματος όπως ξεκίνησε ίσως γι' αυτό άλλωστε τους διαβάζουμε αραιότερα πλέον).

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιστροφή, εγώ πάντως δεν μπορώ να συνεχίσω σ' αυτό το επίπεδο, οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μέρος μπορεί να με θεωρήσει ως σπασμένο νικ.

Διαλεξε Ροζυ ή Ερι, Αλεξ ή Μπλιζ αλλιως θα "πεθανεις"......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: (οχι για σενα, για το νοημα της υπαρξης καποιων εδω μεσα.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom