Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Για να μην το κουράζουμε πολυ ωρα και τόπος ορίστε εδω να κάνουμε ενα ραντεβου θανάτου ολοι μαζί να δούμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος
Να σε στειλω σε ενα φιλο γιατρο...θα σε κανει και καλη τιμη.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παπαρακια με στεναχωρησατε αποψε . καληνυχτα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για να μην το κουράζουμε πολυ ωρα και τόπος ορίστε εδω να κάνουμε ενα ραντεβου θανάτου ολοι μαζί να δούμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος

do-you-feel-lucky-punk.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Τις βαζελοπουστιές σε μένα άστες. Θα μιλάς σαν άντρας ευθέως και τα πούστικα μαζέματα όταν καταλαβαίνεις ότι έκανες μεγάλη μαλακία που δεν μαζεύεται , αλλού.
Εγώ ότι με πειράζει το λέω και οποίους θεωρώ φίλους τους στηρίζω.
Είδες ότι έχω ντοκουμέντα και πμ στήριξης του βλαχάντερ με ανθρώπους διαμάντια όπως ο διομήδης και την κανείς γυριστή.

Είναι αργά οι μάσκες έπεσαν.

Όσες φορές είχα κάτι με εσάς, όπως π.χ. στην περίπτωση με το αλισβερίσι των φωτογραφιών, καί σας τηλεφώνησα, καί σας τα είπα ευθέως και χωρίς περιστροφές.  Άλλος ήταν αυτός που όταν κατάλαβε ότι έκανε μαλακία που δεν μαζεύεται, επιθυμούσε τα "μαζέματα" για το καλό του νήματος  και της φιλίας που μας δένει.  Γιατί λοιπόν να μη το κάνω και τώρα; Είχα κάτι να φοβηθώ;  Οπότε άκυρο το επιχείρημα.

Κατά τα άλλα έχετε δίκιο. Είναι αργά πια.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Δείτε,

Εκτός του ότι ο κ. Τσουλούφας ανέμενε από πολύ πιο πριν το "μπανιάριασμα" του, και με γραπτή δήλωσή του (που μετέφερα εγώ ο ίδιος στον παρόντα), παρακινούσε τους πάντες να μην στεναχωρούνται, άλλα να χαίρονται όπως κι εκείνος, για τα χουνέρια που κάμνει στον "από μηχανής", καθώς και για τους περιορισμούς που τον ανάγκασε να επιβάλλει στα νέα μέλη, τόσο εγώ, όσο και αυτός, ουδέποτε το πήραμε στα σοβαρά, γιατί το βλέπαμε αμιγώς σαν ένα ιντερνετικό παιχνίδι με καθορισμένη ημερομηνία λήξης, και τίποτα παραπάνω, ούτως ώστε να ψαχνόμαστε για σπιουνιές και λοιπές "κρυφές" διαδικασίες.

Αν είμαστε και οι δυό μας τόσο μαλάκες, ή τόσο εύθικτοι, ώστε  πάρουμε στα σοβαρά το τι γίνεται εδώ μέσα και να μπούμε στην διαδικασία να πλέκουμε διάφορα "σκοτεινά" σενάρια, να είστε σίγουρος ότι όχι μόνον θα παίρναμε τηλέφωνο τον κ. Νικ, άλλά θα είμαστε όλη την ημέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι ζητώντας εξηγήσεις από διάφορους.  

Συμφωνώ απόλυτα με το γενικότερο πνεύμα ως προς το τι γίνεται εδώ μέσα. Τελικά όμως γίνονται παρεξηγησεις, κακώς.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
πόσο χρόνο θέλουν μερικές για να χωρίσουν ρε γμτ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Τις βαζελοπουστιές σε μένα άστες. Θα μιλάς σαν άντρας ευθέως και τα πούστικα μαζέματα όταν καταλαβαίνεις ότι έκανες μεγάλη μαλακία που δεν μαζεύεται , αλλού.
Εγώ ότι με πειράζει το λέω και οποίους θεωρώ φίλους τους στηρίζω.
Είδες ότι έχω ντοκουμέντα και πμ στήριξης του βλαχάντερ με ανθρώπους διαμάντια όπως ο διομήδης και την κανείς γυριστή.

Είναι αργά οι μάσκες έπεσαν.

Και κάτι άλλο.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον κ. Διομήδη πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι εσείς (ιντερνετικά τουλάχιστον), όντως είναι διαμάντι. Και όσες φορές κι αν τον πίεσαν (γιατί υπήρξαν και κάποιοι λασπολόγοι, σαν τον μακαρίτη τον Υπερπόντικα που τον τραμπούκιζε) σε όλες ανεξαιρέτως φέρθηκε σαν Κύριος με Κάπα κεφαλαίο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
λοιπον μαλακισμενα.γνωρισα τον νικ και ζω ακομα.εχω δυο χερια και δυο ποδια.ξερω την ερη και ειναι γαμω τα παιδια.μου κανει και ο μπραμπ,μου βγαζει μια πγιοτητα.ο νικ μου μιλησε (παντα διακριτικα,νομιζω τον χαρακτηριζει) με τα καλυτερα για τον μπλιζ,τον αγιο,τον κωστακη/κοσμα,τον αστατο,που τους ξερει.τον κθλου δεν τον ξερω αλλα σα βλαχαντερ μου κανε αν και στην αρχη τον παρεξηγησα.μου κανει ο λαιφ,ο ερεισερ,ο δεφκας.μεχρι και ο μαξιμος μου κανει.γουσταρω επισης ζευγος ροζυ-αλεξ.αν ξεχασα καποιον ζητω συγνωμη.μανα ευχαριστω για τους κεφτεδες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βρε βρε βρε πραγματα που συμβαινουν πισω απο τα πληκτρολογια και εμεις οι αθωοι που δεν ξερουμε κανεναν τρωμε τραμπουκο γιατι δεν παμε με τα νερα τους........

Υ.Γ. Ο Αγιος μου βγαζει μια ποιοτητα.
Υ.Γ.1 Με τον τομαχοκ "αρπαχτηκαμε" απο παρεξηγηση, νομισε οτι ειρωνευτηκα σε ενα ποστ μου τον νηματοθετη.
Υ.Γ.2 Περιπου τα ιδια με τον τριβε, αν και αυτος εκανε τη μαλακια να κραταει προηγουμενα και να "παρακολουθει" το νικ μου οπως λεει γιατι σε ασχετο νημα, με ασχετο θεμα συνεχισε την κοκορομαχια που ειχε με καποιον Μενδιο και νομισε οτι πηρα το μερος του.
Υ.Γ.3 Τα υπολοιπα συγκεκριμενα νικ θα συνεχισω να τα γλενταω οσο γουσταρω γιατι ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο τους και οσο καιρο με ευχαριστει να γραφω στον νημα θα την ακουνε στερεοφωνικα.
Υ.Γ.4 Μπραμπ Θεουλης, τον ειχα παρεξηγησει που "κυνηγουσε" την vintage ανυπαντρη, αλλα τελικα αυτος ηξερε τοτε περισσοτερα απο μενα.

Φυσικα ολα αυτα αφορουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ nicknames και ως τετοια θα τα αντιμετωπιζω, αν καποιοι φερατε στο bou.com την προσωπικη σας ζωη, τις παρεες σας και το κανατε τσιφλικι, προβλημα σας.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
βλακα.δε μου βγαζει ο αγιος ποιοτητα,ο μπραμπ μου βγαζει.
ετσι γουσταρω βλακα.
αν δε ξερεις κανενα εδω περα,στ αρχιδια μου.βλακα.
με τον τομαχοκ δεν αρπαχτηκες ποτε.θατο χες καταλαβει.
καληνυχτα βλακα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
βλακα.δε μου βγαζει ο αγιος ποιοτητα,ο μπραμπ μου βγαζει.
ετσι γουσταρω βλακα.
αν δε ξερεις κανενα εδω περα,στ αρχιδια μου.βλακα.
με τον τομαχοκ δεν αρπαχτηκες ποτε.θατο χες καταλαβει.
καληνυχτα βλακα.

Συνεχιζεις να παριστανεις το πιστο σκυλι του νηματοθετη. Κανενα προβλημα για μενα, ολο το προβλημα ειναι δικο σου.

Καληνυχτα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Συνεχιζεις να παριστανεις το πιστο σκυλι του νηματοθετη. Κανενα προβλημα για μενα, ολο το προβλημα ειναι δικο σου.

Καληνυχτα.
αυτο σου λεω ρε βλακα.παρε πουλο γιατι εχω προβλημα :uglystupid:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Από την στιγμή που ο Βλαχάντερ - Τσουλούφας, έγραψε στο νήμα της Χ.Α. και έβαλε για άβαταρ το χταποδάκι, η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

[size=26pt]Απλώς ήθελα να δει και ο ίδιος ο "φίλος" μου ο Νικ (που έχουμε πιεί μαζί και ένα ποτήρι κρασί)  το πως αντιδρά στην πίεση, και την ευκολία με την οποία λούζει τους άλλους με κοσμητικά. [/size]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημερα παππουδια!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ως νηματοθετης δηλωνω οτι η χθεσινη διαμαχη ηταν επιεικως αδικη σε βαρος του κ. NICK TRIVE. Ο κ . NICK TRIVE ουδεποτε ενηργησε κατα του κ. Vlahander. Αντιθετα εστεναχωρηθη υπερβολικα σε βαθμο να μου δηλωνει κατ επαναλειψη οτι σκεπτεται να αποχωρησει απο το σαιτ.
Μη δινουμε ασκοπα τροφη στα σκουπιδια του σαιτ και μην χαλαμε σχεσεις κ φιλιες τοσο ΑΔΙΚΑ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θελω επισης να πληροφορησω το σκουπιδι νικ Maximos555  οτι το ηλεκτρονικο τελος του ειναι κοντα και δεν εξαρταται απο αυτον.
Μολις εξεδιωχθη το σκουπιδι νικ WILDE ROSE.
Ακολουθει η σειρα του!

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Γεια σου ρε μπλιζ ψυχούλα....
Μπλιζ Η ερη ακόμα να μου δωκει το τουιτερ της

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
λοιπον μαλακισμενα.γνωρισα τον νικ και ζω ακομα.εχω δυο χερια και δυο ποδια.ξερω την ερη και ειναι γαμω τα παιδια.μου κανει και ο μπραμπ,μου βγαζει μια πγιοτητα.ο νικ μου μιλησε (παντα διακριτικα,νομιζω τον χαρακτηριζει) με τα καλυτερα για τον μπλιζ,τον αγιο,τον κωστακη/κοσμα,τον αστατο,που τους ξερει.τον κθλου δεν τον ξερω αλλα σα βλαχαντερ μου κανε αν και στην αρχη τον παρεξηγησα.μου κανει ο λαιφ,ο ερεισερ,ο δεφκας.μεχρι και ο μαξιμος μου κανει.γουσταρω επισης ζευγος ροζυ-αλεξ.αν ξεχασα καποιον ζητω συγνωμη.μανα ευχαριστω για τους κεφτεδες.

πες κ για μενα  :'(

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Θελω επισης να πληροφορησω το σκουπιδι νικ Maximos555  οτι το ηλεκτρονικο τελος του ειναι κοντα και δεν εξαρταται απο αυτον.
Μολις εξεδιωχθη το σκουπιδι νικ WILDE ROSE.
Ακολουθει η σειρα του!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom