Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καθόλου.

Απλώς εσείς καμώνεστε ότι δεν καταλάβατε. Σας ερωτώ  ευθέως, για το αν διαψεύδετε την αποπομπή μέλους από τον παρόντα ιστότοπο, που "μπανιαρίστηκε" μέσα σε ένα 12ωρο από την φυσική σας γνωριμία, και που την οποία αποπομπή του μάλιστα είχατε προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια.  :)  

Άγιε, γιατί να υπάρξει εμπλοκή του Νικ με τον Βλαχάντερ; Από την μεταξύ μας παρουσία στο νήμα, την εποχή του χαβαλέ τουλάχιστον, πριν την τωρινή κατάντια (που συγκυριακά ξεκινάει από την στιγμή που αποπέμπεται ο Βλαχάντερ) δεν συνάγεται λογικά κάτι τέτοιο.  Για να πω την αλήθεια η αναφορά σε κάτι τέτοιο με εξέπληξε.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αυτό δεν είναι μια ερώτηση.

Είναι δύο ερωτήσεις οι οποίες έχουν ανάμεσά τους προβοκάτσιες σε στυλ Πίου πιού.  :)
Η κατηγορηματική διάψευσή μου τότε θα έχει καμία σημασία για εσάς ή έτσι απλά να λέμε;

Και μόνο που το σκεφτήκατε και δεν είχατε το θάρρος και τα αρχιδια στο κρασί που έχουμε πιεί να με πάρετε ενα τηλέφωνο να με ρωτήσετε και έχετε αρχίσει εδώ και καιρό τις κατινιές σας καθιστά από τους μεγαλύτερους ανάρχιδους που έχω γνωρίσει.

Βλαχάντερε προς εσένα. Η πρόβλεψη που έκανα ότι αν σε πάρουν χαμπάρι θα σε διώξουν ήταν με βάση την εμπειρία μου. Αν συνέπεσε η πρόβλεψη με την πραγματικότητα είναι τυχαία. Θα περάσω και από το γραφείο σου να στο πω βλέποντας σε κατάματα.

Επίσης αν ο διομήδης παρακολουθεί μπορεί να επιβεβαιώσει ότι εκείνη την περίοδο ανταλλάξαμε πμ με θέμα τον βλαχάντερο. Με ρώτησε γιατί δεν γράφω και του είπα ότι είμαι στεναχωρημένος με το βλαχάντερ. Με ρώτησε ποιος είναι αυτός και όταν του είπα ο κθουλου μου απάντησε αυτός δεν πρόκειται να ξαναγράψει ποτέ στομπου. Τους λόγους προφανώς τους γνώριζε για να πει κάτι τέτοιο.

Επιτέλους κατάλαβα με τι έχω να  κάνω εδώ μέσα

Άντρες με λογάκια πίσω από την πλάτη μου. Ενα μήνα ρε δεν είχατε τα αρχίδια να με ρωτήσετε ευθέως και κρυβόσασταν;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Άγιε, γιατί να υπάρξει εμπλοκή του Νικ με τον Βλαχάντερ; Από την μεταξύ μας παρουσία στο νήμα, την εποχή του χαβαλέ τουλάχιστον, πριν την τωρινή κατάντια (που συγκυριακά ξεκινάει από την στιγμή που αποπέμπεται ο Βλαχάντερ) δεν συνάγεται λογικά κάτι τέτοιο.  Για να πω την αλήθεια η αναφορά σε κάτι τέτοιο με εξέπληξε.
Άστο Δευκαλίωνα η λογική πλέον χάθηκε. Ήξερα ότι ο βλαχάντερ είναι ο κθουλου, τον άφησα να κάνει 1500 ποστ, πήγα και έφαγα μαζί του, του είπα ότι θα μπαναριστει όταν τον καταλάβουν και μετά τον κάρφωσα.

Αυτά με κατηγορεί ο φίλος σου ο Άγιος ότι έκανα.

Τηλέφωνο να με πάρει δεν είχε τα αρχιδια όμως, κατινιές και σπιούνιες που μόλις τώρα κατάλαβα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
αγνη φιλια στο μπου ηταν του νωντα με τον τρειςλαλουν

της μουνιτσας με την μπαιτ

κ βελβυ με μπουμπ

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Τι καρφώματα λέτε μωρέ, αφού ο κθούλου μόνος του βγήκε και είπε ποιος είναι και ο ίδιος περίμενε το μπανιάρισμα.
Δεν έχει περάσει και τόσος καιρός.
Αφορμές για ανόητους τσακωμούς ψάχνετε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το  πραγμα  ξεφευγει

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλο αυτό το κλίμα.

Όπως και η ιστορία με τον Βλαχάντερ και η ομερτά, εξαφανίζουμε κάποιον χωρίς αιτιολόγηση.

Πέρα από αυτό τις τελευταίες δύο εβδομάδες τουλάχιστον γράφουμε για να σκίσουμε σάρκες, ακατανόητο όλο αυτό, τα όρια όταν ξεφεύγουμε δεν είναι θέμα ηθικής, λογικής επιλογής είναι.

Δύσκολοι καιροί για όλους μας, κρίμα που γαμήθηκε η όλη φάση έτσι.

Δυστυχώς οι λέξεις είναι μαχαίρια και πράγματα που γράφονται ακόμα και να τα πάρεις στο χαβαλέ για να το ελαφρύνεις δε ξεχνιούνται.

Κρίμα, θα ήθελα να γράψω ότι όλο αυτό θα αλλάξει και θα ξεχαστεί αλλά δεν είναι έτσι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Τι καρφώματα λέτε μωρέ, αφού ο κθούλου μόνος του βγήκε και είπε ποιος είναι και ο ίδιος περίμενε το μπανιάρισμα.
Δεν έχει περάσει και τόσος καιρός.
Αφορμές για ανόητους τσακωμούς ψάχνετε...

Από την στιγμή που ο Βλαχάντερ - Τσουλούφας, έγραψε στο νήμα της Χ.Α. και έβαλε για άβαταρ το χταποδάκι, η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

Απλώς ήθελα να δει και ο ίδιος ο "φίλος" μου ο Νικ (που έχουμε πιεί μαζί και ένα ποτήρι κρασί)  το πως αντιδρά στην πίεση, και την ευκολία με την οποία λούζει τους άλλους με κοσμητικά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
sexy-blonde-vs-police.gif

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Από την στιγμή που ο Βλαχάντερ - Τσουλούφας, έγραψε στο νήμα της Χ.Α. και έβαλε για άβαταρ το χταποδάκι, η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

Απλώς ήθελα να δει και ο ίδιος ο "φίλος" μου ο Νικ (που έχουμε πιεί μαζί και ένα ποτήρι κρασί)  το πως αντιδρά στην πίεση, και την ευκολία με την οποία λούζει τους άλλους με κοσμητικά.

Ειλικρινά θεωρώ γενικότερα όλες αυτές τις "διαμάχες" υπερβολικές, ιδιαίτερα από την στιγμή που κάποιοι γνωρίζεστε. Με ένα τηλέφωνο, στην χειρότερη περίπτωση, λύνονται.

Σε ότι αφορά το θέμα φίλος, επειδή είμαι καμένος από "φιλίες", ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είμαι πολύ αυστηρός στις επιλογές μου.
Τα κριτήρια μου δεν έχουν σχέση με τις βίζιτες, την Φυλής, την ομάδα που στηρίζω κλπ, αλλά είναι πολύ πιο αυστηρά και απόλυτα πλέον.
Άλλο φίλος, άλλο γνωστός. Ας μην τα μπερδεύουμε.
Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι και εδώ μέσα, αλλά κάποια πράγματα θέλουν χρόνο και δοκιμασίες σοβαρές για να φανούν.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Παρασκευη βραδυ και αντι να πινετε κανα ποτακι εξω, καθεστε παλι και τρωγεστε με τα ρουχα σας. Και μετα τα βαζετε και με την εριναλ...που ειναι και απο τα καλυτερα παιδια εδω μεσα.  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Παρασκευη βραδυ και αντι να πινετε κανα ποτακι εξω, καθεστε παλι και τρωγεστε με τα ρουχα σας. Και μετα τα βαζετε και με την εριναλ...που ειναι και απο τα καλυτερα παιδια εδω μεσα.  :grin:

ως γνωστόν, η Έρη φταίει για όλα. :orchestra:
συνήθως...  :grin:

τι ποτά λες? γιαουρτάκι, γαλατάκι, χαμομηλάκι έχει το μενού και ύπνο νωρίς... :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτό είναι όπως βάζουν στο φειςμπουκ μερικοί και καλά κάνε το τεστ και δες ποιος διάσημος είσαι...έτσι το βάζουν και αυτό και σου λέει και καλά πόσο δάνειο δικαιούσαι...  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλως τον

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό είναι όπως βάζουν στο φειςμπουκ μερικοί και καλά κάνε το τεστ και δες ποιος διάσημος είσαι...έτσι το βάζουν και αυτό και σου λέει και καλά πόσο δάνειο δικαιούσαι...  :2funny:

απο εκεί το είδα, γι' αυτό το έβαλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ως γνωστόν, η Έρη φταίει για όλα. :orchestra:
συνήθως...  :grin:

τι ποτά λες? γιαουρτάκι, γαλατάκι, χαμομηλάκι έχει το μενού και ύπνο νωρίς... :rockon: :rockon:
  :bounce: δεν ειναι και ο καρτακης εδω να πηδηξουμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom