Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Από την στιγμή που ο Βλαχάντερ - Τσουλούφας, έγραψε στο νήμα της Χ.Α. και έβαλε για άβαταρ το χταποδάκι, η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

Απλώς ήθελα να δει και ο ίδιος ο "φίλος" μου ο Νικ (που έχουμε πιεί μαζί και ένα ποτήρι κρασί)  το πως αντιδρά στην πίεση, και την ευκολία με την οποία λούζει τους άλλους με κοσμητικά.
Τις βαζελοπουστιές σε μένα άστες. Θα μιλάς σαν άντρας ευθέως και τα πούστικα μαζέματα όταν καταλαβαίνεις ότι έκανες μεγάλη μαλακία που δεν μαζεύεται , αλλού.
Εγώ ότι με πειράζει το λέω και οποίους θεωρώ φίλους τους στηρίζω.
Είδες ότι έχω ντοκουμέντα και πμ στήριξης του βλαχάντερ με ανθρώπους διαμάντια όπως ο διομήδης και την κανείς γυριστή.

Είναι αργά οι μάσκες έπεσαν.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
εγω ακουω μουσικη ποιοτικήν την οποια ακουμε στην λαχαναγορα πρωι 4 η ωρα οταν φορτωνουμε τα λαχανικος για τα μασσαμπουκιαζετε οι αστοι :grin:

κι' εγώ ποιοτική μουσική ακούω...
Motorhead  :rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ειλικρινά θεωρώ γενικότερα όλες αυτές τις "διαμάχες" υπερβολικές, ιδιαίτερα από την στιγμή που κάποιοι γνωρίζεστε. Με ένα τηλέφωνο, στην χειρότερη περίπτωση, λύνονται.

Σε ότι αφορά το θέμα φίλος, επειδή είμαι καμένος από φιλίες, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είμαι πολύ αυστηρός στις επιλογές μου.
Τα κριτήρια μου δεν έχουν σχέση με τις βίζιτες, την Φυλής, την ομάδα που στηρίζω κλπ, αλλά είναι πολύ πιο αυστηρά και απόλυτα πλέον.
Άλλο φίλος, άλλο γνωστός. Ας μην τα μπερδεύουμε.
Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι και εδώ μέσα, αλλά κάποια πράγματα θέλουν χρόνο και δοκιμασίες σοβαρές για να φανούν.

Δείτε,

Εκτός του ότι ο κ. Τσουλούφας ανέμενε από πολύ πιο πριν το "μπανιάριασμα" του, και με γραπτή δήλωσή του (που μετέφερα εγώ ο ίδιος στον παρόντα), παρακινούσε τους πάντες να μην στεναχωρούνται, άλλα να χαίρονται όπως κι εκείνος, για τα χουνέρια που κάμνει στον "από μηχανής", καθώς και για τους περιορισμούς που τον ανάγκασε να επιβάλλει στα νέα μέλη, τόσο εγώ, όσο και αυτός, ουδέποτε το πήραμε στα σοβαρά, γιατί το βλέπαμε αμιγώς σαν ένα ιντερνετικό παιχνίδι με καθορισμένη ημερομηνία λήξης, και τίποτα παραπάνω, ούτως ώστε να ψαχνόμαστε για σπιουνιές και λοιπές "κρυφές" διαδικασίες.

Αν είμαστε και οι δυό μας τόσο μαλάκες, ή τόσο εύθικτοι, ώστε  πάρουμε στα σοβαρά το τι γίνεται εδώ μέσα και να μπούμε στην διαδικασία να πλέκουμε διάφορα "σκοτεινά" σενάρια, να είστε σίγουρος ότι όχι μόνον θα παίρναμε τηλέφωνο τον κ. Νικ, άλλά θα είμαστε όλη την ημέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι ζητώντας εξηγήσεις από διάφορους.  

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
εχουνε παρτυ διπλα στον παραδεισο και μελαγχόλησα  :grin:

12241201_743019172500914_7738293214521532017_n.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ως γνωστόν, η Έρη φταίει για όλα. :orchestra:
συνήθως...  :grin:

τι ποτά λες? γιαουρτάκι, γαλατάκι, χαμομηλάκι έχει το μενού και ύπνο νωρίς... :rockon: :rockon:
Αντε ρε νεοι ειμαστε ακομα, το αιμα βραζει τωρα  :grin: 4-5 ποτακια καλα ειναι (για να μην μπορεις να σηκωθεις το πρωι)  :P

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Για να μην το κουράζουμε πολυ ωρα και τόπος ορίστε εδω να κάνουμε ενα ραντεβου θανάτου ολοι μαζί να δούμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom