erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
γαμαει περίεργουςeri τι δουλεια κανει η ροζυ?
γαμαει περίεργουςeri τι δουλεια κανει η ροζυ?
δεν τα γαμειτε άγιε.. Χωρίς να μας το πείτε βέβαια εδώ και παρεξηγηθουν τίποτα μέλη..![]()
Θα αναγκαστουμε να ενεργοποιησουμε τον Αγιο..........Πιστευα οτι δεν θα χρειαζοταν αλλα......Κάποιος με γλωσσοφαγε και αρρωσταίνω. Να ξέρετε αν πεθάνω θα έρθω σαν βρικόλακας και δεν θα τον αφήσω σε ησυχία![]()
χυστε ελεύθερα μακριά από τη μαπα μας όμωςΤώρα που αναφέρατε για παρεξηγήσεις...
Σκέπτομαι σοβαρά να ανοίξω νήμα με τίτλο: "Ημερήσια ενημέρωση για τον δεσμό Μεγαλειοτάτου - Ροζαλίας". Ούτως ώστε όποιος, είτε ενδιαφέρεται, είτε αισθάνεται ότι τον αφορά, να γράφει εκεί.![]()
μην με γκαυλωνεις βραδιάτικαΘα αναγκαστουμε να ενεργοποιησουμε τον Αγιο..........Πιστευα οτι δεν θα χρειαζοταν αλλα......
![]()
Όλα είναι ατμός!
ερι γτ με μισεις
εγώ ?ποια άλλη γυναίκα έχει ακούσει όλες τις αναζητήσεις σου σχετικά με ξυρισμα στα @@ και τις καθημερινές σου ενημερώσεις για χέσιμο ?με προσβάλλεις. Σου έχω τεράστια αδυναμίαερι γτ με μισεις
εγώ ?ποια άλλη γυναίκα έχει ακούσει όλες τις αναζητήσεις σου σχετικά με ξυρισμα στα @@ και τις καθημερινές σου ενημερώσεις για χέσιμο ?με προσβάλλεις. Σου έχω τεράστια αδυναμία
Μιλάς με γρίφους γέροντα. Ραντεβού με τον μιαου δεν έκλεισα ποτέΑμφισβητείτε δηλαδή το περιστατικό;![]()
Κάποιος με γλωσσοφαγε και αρρωσταίνω. Να ξέρετε αν πεθάνω θα έρθω σαν βρικόλακας και δεν θα τον αφήσω σε ησυχία![]()
Μιλάς με γρίφους γέροντα. Ραντεβού με τον μιαου δεν έκλεισα ποτέ