brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.078
- Πόντοι
- 2.606
την βρωμα την προοριζω για τον παπαζολη μην φοβασαιαν του ραγισεις την καρδια, δεν θα στο συγχωρεσω ποτε...
την βρωμα την προοριζω για τον παπαζολη μην φοβασαιαν του ραγισεις την καρδια, δεν θα στο συγχωρεσω ποτε...
γιατί τι εκανα ?αν του ραγισεις την καρδια, δεν θα στο συγχωρεσω ποτε...
Τι εγινε ο θεαντρανθρωποs????Δεν ξαναπροσπαθησε να μπειτην βρωμα την προοριζω για τον παπαζολη μην φοβασαι![]()
εννοω να μην του δωσεις φρουδες ελπιδες και τελικα δεν του κατσεις..ο ντοπα είναι ευαίσθητος σαν την καρδια ενός μαρουλιου...γιατί τι εκανα ?
Την έννοια της λέξεως ραντεβού τη γνωρίζετε ή απλά βαπτίζουμε έτσι ότι μας αρέσει απλά για να πούμε κάτι που δεν έχει σχέση;![]()
πέφτω από τα σύννεφαεννοω να μην του δωσεις φρουδες ελπιδες και τελικα δεν του κατσεις..ο ντοπα είναι ευαίσθητος σαν την καρδια ενός μαρουλιου...
Ελπιζω να αφησεs τιποτα σε κανα φτωχο συγγενη ε???πέφτω από τα σύννεφα
ασχετο να πω την μαλακια μου μια φορα ενα ρωσιδι με ειχε παει στις λευκες λυχτες πισω απο το σιλο στον πειραια νομιζα οτι ειχα κανει τζιχαντιστικη επιθεση με εκρηκτικα στο γηπεδο του παναθηναικου και ο μωαμεθ για ανταμοιβη μ ειχε στειλει στον παραδεισο![]()
πέφτω από τα σύννεφα
Κάτι βρακια τέντεςΕλπιζω να αφησεs τιποτα σε κανα φτωχο συγγενη ε???![]()
καντα αντισκοινα και στειλτα στην λεσβο..πολλοι προσφυγες θα σε ευγνωμονουν...Κάτι βρακια τέντες
πήγα η ιδια Λέσβο ραο παο πολύ πόνος.συγνώμη που δεν μπορω να γελάσω με το αστείο αν και θα το ήθελα γιατί κατά βάση είναι καλόκαντα αντισκοινα και στειλτα στην λεσβο..πολλοι προσφυγες θα σε ευγνωμονουν...
Και η Π.Α. θα σε ευγνωμονει....Ειχαν ξωμεινει απο αλεξιπτωταΚάτι βρακια τέντες
σωστά. Κάποτε ήμουν αγγελος τώρα βελζεβουληςΜην φοβάστε!!!
Έχετε επιζήσει από χειρότερες πτώσεις.
σωστά. Κάποτε ήμουν αγγελος τώρα βελζεβουλης
Ετσι και οι πρωτοπλαστοι......Φαγαν ενα μηλο και αμαρτησανεσωστά. Κάποτε ήμουν αγγελος τώρα βελζεβουλης
αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαΕτσι και οι πρωτοπλαστοι......Φαγαν ενα μηλο και αμαρτησανε
Εσυ εφαγεs ολη την μηλια..........Θα σε σουτερνανε ....Ηταν βεβαιο
δεν τα γαμειτε άγιε.. Χωρίς να μας το πείτε βέβαια εδώ και παρεξηγηθουν τίποτα μέλη..Όλοι στο τάγμα του Βεελζβούλ ήταν κάποτε άγγελοι.![]()