life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Η φοιτητικη εστια ???ντοπα πια μαγικη δυναμη μπορει να ενωσει εναν ικανο αριθμο φοιτητριων με ξυρισμενα μουνια κατω απο την ιδια σκεπη ?![]()
Η φοιτητικη εστια ???ντοπα πια μαγικη δυναμη μπορει να ενωσει εναν ικανο αριθμο φοιτητριων με ξυρισμενα μουνια κατω απο την ιδια σκεπη ?![]()
μπαρδον γραψε λαθος
ξερω και απο αυτα
τι ψαχνεις για να καταλανω φοιτητομαγαζα η για πιο μεγαλες ?
τυπε μονος σου με μπυρα στο μπαρ???πανε σε κανα σαλουν καλυτερα να αφησεις και το αλογο σου την ντολυ εξω στο παρκινγκ...οτι να ναι
απλα μπαρ οχι κλαμπ με εισοδο
κ να εχει θεσεις στο μπαρ να αρραξω με μπυρα τσιγαρο κ ταμπλετ
στην εξοδο μου αυτη στο μπαρ θα ειμαι ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
οτι να ναι
απλα μπαρ οχι κλαμπ με εισοδο
κ να εχει θεσεις στο μπαρ να αρραξω με μπυρα τσιγαρο κ ταμπλετ
στην εξοδο μου αυτη στο μπαρ θα ειμαι ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
Δεν επιθυμούσα να το συνεχίσω, αλλά αφού επιμένετε:
Όσον αφορά τώρα για το ποιός έχει "έλλειψη χιούμορ", και κάθεται και ασχολείται με τα τρολ και τις τρολιές τόσο σοβαρά, και σε σημείο που να διαταράσσει τις σχέσεις του με άλλα μέλη για χάρη τους, ψάξτε στον χώρο που βρίσκεστε.![]()
ντοπα ποια μαγικη δυναμη μπορει να ενωσει εναν ικανο αριθμο φοιτητριων με ξυρισμενα μουνια κατω απο την ιδια σκεπη ?![]()
τυπε μονος σου με μπυρα στο μπαρ???πανε σε κανα σαλουν καλυτερα να αφησεις και το αλογο σου την ντολυ εξω στο παρκινγκ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaxxaxaxaxaxxax τώρα κατάλαβα, τις πλάκες με τον Κωστάκη τις παίρνεις σοβαρά
Στο επόμενο ραντεβού θανάτου σας να με καλέσετε![]()
τυπε και το "αυτιστικος" μονο αρκουσε....φιλε εννοεις οτι δεν εχω φιλους κ βγαινω μονος μου στο μπαρ σαν αυτιστικος ?
δεν ξέρω από αυτά δεν έχω δώσει ποτέ, εξηγήστε μου εσείς που είστε ειδήμωνΙντερνετικού θανάτου ή κανονικού;![]()
τυπε και το "αυτιστικος" μονο αρκουσε....![]()
λες να βρηκε γκομενα?ο τσινας που ειναι
ασχετο να πω την μαλακια μου μια φορα ενα ρωσιδι με ειχε παει στις λευκες λυχτες πισω απο το σιλο στον πειραια νομιζα οτι ειχα κανει τζιχαντιστικη επιθεση με εκρηκτικα στο γηπεδο του παναθηναικου και ο μωαμεθ για ανταμοιβη μ ειχε στειλει στον παραδεισο![]()
δεν ξέρω από αυτά δεν έχω δώσει ποτέ, εξηγήστε μου εσείς που είστε ειδήμων
για πες το σκηνικο
Τα Ρωσσιδια με παραπεμπουν σε νυχτα με στεπα και μπαλαλαικα ....Ουδεμια σχεση εχουν με τα μουσλιμια ;)ασχετο να πω την μαλακια μου μια φορα ενα ρωσιδι με ειχε παει στις λευκες λυχτες πισω απο το σιλο στον πειραια νομιζα οτι ειχα κανει τζιχαντιστικη επιθεση με εκρηκτικα στο γηπεδο του παναθηναικου και ο μωαμεθ για ανταμοιβη μ ειχε στειλει στον παραδεισο![]()
ασχετο να πω την μαλακια μου μια φορα ενα ρωσιδι με ειχε παει στις λευκες λυχτες πισω απο το σιλο στον πειραια νομιζα οτι ειχα κανει τζιχαντιστικη επιθεση με εκρηκτικα στο γηπεδο του παναθηναικου και ο μωαμεθ για ανταμοιβη μ ειχε στειλει στον παραδεισο![]()