Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Καταγωγη (?) και διαμονη Κομπλεξονικη, πιθανοτατα κανενα χωριο τριγυρω για να ειμεθα ακριβεις....... τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε τουτο το ματαιο κοσμο!!!!

ΥΓ Ελπιζω να περασα το μαθημα ορθογραφιας διοτι γραφω ολιγο βιαστικα και κανω και αλλες εργασιες ταυτοχρονα!

Μαξιμε Η έρη ακόμα να μου δωκει το τουιτερ της

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
που ειναι ο δευκα. Θέλω να συζητήσω περί ηθικής . Είναι σωστό να θίγουμε το γύναιο που έψαχνε φωτο μου διακινουσε οτι ψεμα γουσταρε στα πιμια της και μου εστελνε πμ της πουτσας με περιεχομενο "ερι τι κανεις κοριτσακι εισαι καλα βαριεμαι γιατι δεν μου μιλας εγινε κατι;" Είναι ηθικον να την κανω ρομπα στο επαγγελματικο της περιβάλλον; η θα χαλασει η ζωουλα του τσουλιου ; γιατι κακια ερι βγαζεις χολη .
Κύριοι ο χριστιανισμος πεθανε...  :grin:

Υ.γ δευκα για τον φιλο σου τον αλκοολικο φανταζομαι ως απογοητευμενος συζυγος συμπασχεις οποτε κατανοω  :cool2:

Mάτια μου εγώ είμαι αλήτης, κάνω παρέα με πουτάνες, καταραμένους και πότες. Η ηθική δικαστών, μπάτσων και δυστυχισμένων σκατόψυχων δεν με ενδιαφέρει.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
που ειναι ο δευκα. Θέλω να συζητήσω περί ηθικής . Είναι σωστό να θίγουμε το γύναιο που έψαχνε φωτο μου διακινουσε οτι ψεμα γουσταρε στα πιμια της και μου εστελνε πμ της πουτσας με περιεχομενο "ερι τι κανεις κοριτσακι εισαι καλα βαριεμαι γιατι δεν μου μιλας εγινε κατι;" Είναι ηθικον να την κανω ρομπα στο επαγγελματικο της περιβάλλον; η θα χαλασει η ζωουλα του τσουλιου ; γιατι κακια ερι βγαζεις χολη .
Κύριοι ο χριστιανισμος πεθανε...  :grin:

Υ.γ δευκα για τον φιλο σου τον αλκοολικο φανταζομαι ως απογοητευμενος συζυγος συμπασχεις οποτε κατανοω  :cool2:

:erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ναι ε;;;

Δηλαδή ουδέποτε οι κ.κ. Κοσμακοστάκις & Νικοτρίβης δήλωσαν ότι υπήξαν προς συνουσίαν, όπως εσείς ουδέποτε ασχοληθήκατε με μποζόνια...

Έχετε δίκιο για εμένα, το έχω αναφέρει κανα δύο φορές θεωρώντας μεγάλη επιτυχία ότι μου σηκώθηκε στην ηλικία μου και ήθελα να μοιρασθώ τη χαρά μου μαζί σας, δεν θα επαναληφθεί εφόσον ζηλεύετε που εσείς δεν έχετε ούτε αυτές τις 2 στήσεις το χρόνο που έχω εγώ.  :-

Όσον αφορά τον κύριο Κοσμά που αναφερθήκατε αν κάθε φορά που συνουσιαζόταν με εργαζόμενη το ανέφερε, το νήμα θα είχε ξεπεράσει τις 10000 σελίδες. Μπροστά του είμαστε όλοι γατάκια και αν από το 2005 που είναι μέλος (με προηγούμενο λογαριασμό) έγραφε το 1/10 αυτών που έχει κάνει θα ήταν μακράν ο πρώτος ενημερωτής του σάιτ.
Αλήθεια τους τελευταίους 2 μήνες έχει πάρει 25 κοπέλες, μπορείτε να μου υποδείξετε τις αναρτήσεις του?
Διακρίνω παντελή έλλειψη χιούμορ

:hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Mάτια μου εγώ είμαι αλήτης, κάνω παρέα με πουτάνες, καταραμένους και πότες. Η ηθική δικαστών, μπάτσων και δυστυχισμένων σκατόψυχων δεν με ενδιαφέρει.
ναι ματιά μου όπως τα λες  :orchestra:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Χα(βα)λο  πιπλ   :rockon: :rockon: :rockon:

Απ οτι βλεπω συνεχιζεται το σιριαλ περι...ηθικηs/ψευτοηθικηs στο πορδελα μπου.......Συνεχιστε διασκεδαζουμε

tumblr_mnajvbem5K1r7f0jso1_500.gif

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Eξετασιs    λαρυγγοs