erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αστατε εφαγες;επιασες δουλεια σαν μαγειρας!?
ακου food job! λαλακα!..... καλυτερα λογιστης ! θα βρωμας [size=10pt]λαδιλα! [/size]
![]()
αστατε εφαγες;επιασες δουλεια σαν μαγειρας!?
ακου food job! λαλακα!..... καλυτερα λογιστης ! θα βρωμας [size=10pt]λαδιλα! [/size]
![]()
Προξενήτρα είσθε;![]()
αστατε εφαγες;![]()
Απογοητευθήκατε από τις αναπάντητες προτάσεις γάμου που αποστέλλετε σωρηδόν, και ψάχνετε για επαγγελματία;
Ναι ε;;;
Δηλαδή ουδέποτε οι κ.κ. Κοσμακοστάκις & Νικοτρίβης δήλωσαν ότι υπήξαν προς συνουσίαν, όπως εσείς ουδέποτε ασχοληθήκατε με μποζόνια...
Λέτε να είχα καλύτερη τύχη αν απευθυνθώ σε προξενήτρα;
Μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα!!!
Ευχαριστώ!
εδω;ασε με μανα μου στην αγαμια μου
![]()
Και έτσι ακόμη καλύτερα είναι από κάποιον άλλο που δηλώνει [ κατ΄ επανάλειψη ] ότι ερεθίζεται μετά από κηδείες ...![]()
Ε!!!
Εδω βρίσκεστε, εδώ θα σας τις κάμνουν. Αν δεν σας ικανοποιεί λοιπόν το εδώ, ας πάτε κάπου αλλού που να σας ικανοποιεί, για να σας τις κάμνουν εκεί. Στην διακριτική σαςευχαίρεια[size=30pt]ευχέρεια [/size]είναι...
Επί τη ευκαιρία μόλις έστειλα μία ακόμη πρόταση!
που να υπαγω ;Ε!!!
Εδω βρίσκεστε, εδώ θα σας τις κάμνουν. Αν δεν σας ικανοποιεί λοιπόν το εδώ, ας πάτε κάπου αλλού που να σας ικανοποιεί, για να σας τις κάμνουν εκεί. Στην διακριτική σας ευχαίρεια είναι...
ερεθιζεται απο το βρασμενο σιταρακι !! διοτι ειναι το μονο που μπορει να μασησει κρυφα απο την νοσοκομα του!
ευχαιρεια ευχαιρεια ευχαιρεια μπλιζ![]()
![]()
ρε αγιε αφου οποτε πηδατε ολοι το λετε εδω γιατι ειναι τετοιο το σαιτ εξου και αι κριτικαι τι διαβολο συζηταμε τωρα δα;
τη βατευα τη θεια!![]()
πσοφας για πουτσο μου φαινεται Ερη!!![]()