Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια αυτο το νημα ηταν η μονη μου ευκαιρια να βρω γκομενα, αν κλειδωθει θα αναγκαστω να ξαναγυρισω στη μαλακια χωρις ελπιδα ενω τωρα τουλαχιστον ειμαι στη μαλακια με ελπιδα...  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Κανενα θεμα φιλε μου, εχω και αλλα ενδιαφεροντα ειτε εδω μεσα αλλα κυριως εκτος νετ. Αλλα ενδιαφεροντα και σοβαροτερα προβληματα. Ρωτα αλλα nicknames του νηματος πως θα την παλεψουν.

Χαίρομαι ειλικρινά που έχεις κι' άλλα ενδιαφέροντα και έτσι πρέπει να είναι για όλους μας.
Γιατί λοιπόν αυτή η συμπεριφορά? Προσπαθώ να καταλάβω τι νόημα έχει να μπαίνει κάποιος, ο οποιοσδήποτε,
μόνο και μόνο για να κράξει ανθρώπους που δεν ξέρει, να αποσυντονίσει μια κουβέντα ή να βγάζει συνεχώς χολή.

Μπαίνουμε κάποιοι, όποιοι και αν είμαστε, επειδή το θέλουμε και έχουμε βαρεθεί αυτό το σάπιο κλίμα.
Οπότε βλέπω δύο λύσεις ή συντονιζόμαστε ή όχι και αποχωρούμε. ΄

Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Ούτε βρίζω, ούτε προσβάλλω για να μην λες ότι ο Μπλιζ (ή η Έρη ή ο Νικ κλπ) έχει ακόλουθους που κάνουν ότι θέλει εκείνος και άλλες τέτοιες ανύπαρκτες ιστορίες.
Το μόνο που συμβαίνει είναι στις παραπάνω γραμμές.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια αυτο το νημα ηταν η μονη μου ευκαιρια να βρω γκομενα, αν κλειδωθει θα αναγκαστω να ξαναγυρισω στη μαλακια χωρις ελπιδα ενω τωρα τουλαχιστον ειμαι στη μαλακια με ελπιδα...  :rockon:

δεν συμβουλεύεσαι λίγο τον ράοπαο πως τα κατάφερε εκείνος? :2funny:
μάλλον πρέπει να γράψει το δικό του νήμα με συμβουλές προς ναυτιλομένους. :rockon: :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Χαίρομαι ειλικρινά που έχεις κι' άλλα ενδιαφέροντα και έτσι πρέπει να είναι για όλους μας.
Γιατί λοιπόν αυτή η συμπεριφορά? Προσπαθώ να καταλάβω τι νόημα έχει να μπαίνει κάποιος, ο οποιοσδήποτε,
μόνο και μόνο για να κράξει ανθρώπους που δεν ξέρει, να αποσυντονίσει μια κουβέντα ή να βγάζει συνεχώς χολή.

Μπαίνουμε κάποιοι, όποιοι και αν είμαστε, επειδή το θέλουμε και έχουμε βαρεθεί αυτό το σάπιο κλίμα.

Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Ούτε βρίζω, ούτε προσβάλλω για να μην λες ότι ο Μπλιζ (ή η Έρη ή ο Νικ κλπ) έχει ακόλουθους που κάνουν ότι θέλει εκείνος και άλλες τέτοιες ανύπαρκτες ιστορίες.
τι ψαχνεις ρε ερεισερ.εδω σχολιαζει με παπαριες του τυπου "βρε βρε βρε" το οτι ορισμενοι γνωριζομαστε και εκτος σαιτ :idiot:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν συμβουλεύεσαι λίγο τον ράοπαο πως τα κατάφερε εκείνος? :2funny:
μάλλον πρέπει να γράψει το δικό του νήμα με συμβουλές προς ναυτιλομένους. :rockon: :rockon:
Βρηκε γκομενα ο ραο παο? Φιλες εχει? Ειναι τυφλες η εστω αληθωρες? Μου αναπτερωνεις το ηθικο!  :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
τι ψαχνεις ρε ερεισερ.εδω σχολιαζει με παπαριες του τυπου "βρε βρε βρε" το οτι ορισμενοι γνωριζομαστε και εκτος σαιτ :idiot:

πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή όλο αυτό. και σε ότι αφορά τις γνωριμίες, καλά έκαναν και έγιναν. δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό.
καλημέρα  :hi:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Δε διαφωνω, ακριβως αυτος ειναι ο τροπος που βλεπω το νετ και το μπου και γω, απλα η διαφορα ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται σε εμας τα ταπεινα νικ. Και επειδη εχω φαει πουστια ιντερνετικη εδω μεσα απο συγκεκριμενα νικ και παρεες βλεπεις αυτη τη συμπεριφορα. Μεχρι να τους βαρεθω που ειναι πολυ κοντα.

Εισαι απολυτα κατανοητος και δεν υποννοω κατι για ολους εδω περα μεσα, ισα ισα υπαρχουν πολλα καλα και νορμαλ νικ ακομα και εδω μεσα στο σκουπιδαριο νημα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή όλο αυτό. και σε ότι αφορά τις γνωριμίες, καλά έκαναν και έγιναν. δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό.
καλημέρα  :hi:

Φιλε μου, αν ειναι δυνατον, ποιος ειπε οτι κακως εγιναν και πραγματικες παρεες ειτε απο εδω μεσα ή υπηρχαν και βρεθηκαν σε αυτο το νημα. Αλλα το να λειτουργουν σαν παρεα 16χρονων και να την "πεφτουν" συντονισμενα σε ενα νικ και να στελνουν αναφορες,μυνηματα,τηλεφωνηματα ή οτιδηποτε αλλο στους υπευθυνους για να μπαναρουν ενα νικ που "δεν ειναι με μας, ειναι με τους αλλους" με το φτωχο τους το μυαλο, παει αλλου......

Και να βγαζουν ολη τη χολη και αηδια σε ενα νικ ειδικα οταν δε μπορει να τους απαντησει καταλληλως δειχνει το ποιον και τον ανδρισμο.

Ο αλλος ο αντρας (σε αυτακια) σημερα πρωι πρωι μας ειπε οτι θα ΜΠΑΝΑΡΕΙ νικ που απλα δεν το γουσταρει, αλλα περιμενω να μας εξηγησει πως.

Διαβασε λιγο τον Αγιο και θα καταλαβεις οτι δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται, αθωα.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε μου, αν ειναι δυνατον, ποιος ειπε οτι κακως εγιναν και πραγματικες παρεες ειτε απο εδω μεσα ή υπηρχαν και βρεθηκαν σε αυτο το νημα. Αλλα το να λειτουργουν σαν παρεα 16χρονων και να την "πεφτουν" συντονισμενα σε ενα νικ και να στελνουν αναφορες,μυνηματα,τηλεφωνηματα ή οτιδηποτε αλλο στους υπευθυνους για να μπαναρουν ενα νικ που "δεν ειναι με μας, ειναι με τους αλλους" με το φτωχο τους το μυαλο, παει αλλου......

Και να βγαζουν ολη τη χολη και αηδια σε ενα νικ ειδικα οταν δε μπορει να τους απαντησει καταλληλως δειχνει το ποιον και τον ανδρισμο.

Ο αλλος ο αντρας (σε αυτακια) σημερα πρωι πρωι μας ειπε οτι θα ΜΠΑΝΑΡΕΙ νικ που απλα δεν το γουσταρει, αλλα περιμενω να μας εξηγησει πως.

Διαβασε λιγο τον Αγιο και θα καταλαβεις οτι δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται, αθωα.

Τον διάβασα τον Αγιο και σχολίασα, θα μπορούσαν όλα αυτά να είχαν αποφευχθεί. Δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν άλλοι λόγοι, επομένως δεν μπορώ να πάρω θέση παραπέρα.

Για τα υπόλοιπα, ας μην επαναλαμβανόμαστε...

Και τέλος σε ότι αφορά τον Μπλιζ, έχω άριστη άποψη και δε την αλλάζω. Έχουμε μιλήσει μια φορά, αλλά έχουμε ανταλλάξει αρκετά μηνύματα για να τον καταλαβαίνω λίγο καλύτερα.
Επομένως, σε ότι κάνει ή λέει θα έχει και τους λόγους του.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
μικρε και αθωε ερεισερ,αν δεις σε βαθος τα πραγματα θα καταλαβεις οτι ολο αυτο δεν ειναι και τοσο αθωο.
πισω απο αυτες τς συντεχνιες κρυβεται ο παμπλο εσκομπαρ,η τσιχαντ,ο μπιν λαντεν,οπλα,ναρκωτικα,αιμα και σπερμα.
γ αυτο μη ρωτας πολλα να μαθεις γιατι μετα ο θανατος σου θα ειναι μονοδρομος για εμας.
ο αρχηγος μπλιζ που μας εξουσιαζει θα διαταξει και εμεις θα σε καθαρισουμε :sunglasses:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.074
Πόντοι
2.606
νομιζω μια τοποθετηση της επι παντος επιστητου γεροντοκορης  θα ειχε βαρυνουσα σημασια για της εξελιξη του νηματος  :2on1:  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom