eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Προφανως απο τον ερωτα του για την Ερι...... που δεν τη λες και το απολυτο θυληκο! ;)
Καλημερα και ο Θεος βοηθος.
Πόσους να βοηθήσει και αυτός ο Θεός...
Η Έρη είναι μια Αγία!
Προφανως απο τον ερωτα του για την Ερι...... που δεν τη λες και το απολυτο θυληκο! ;)
Καλημερα και ο Θεος βοηθος.
τι να γνωριζει ρε ερειζερ.απο που βγαινει ο ηλιος δε ξερει..Τα οποία γούστα "του" πως τα γνωρίζεται?
Καλημέρα σε όλους!!
αχαχαχαχαχα. Καλημέρα ερειζερΠόσους να βοηθήσει και αυτός ο Θεός...
Η Έρη είναι μια Αγία!
του χρονου θα αναλαβω το μανατζαρισμα σου θα σε βγαλω μις μαλακισμενη μπου αβλεπιαχαχαχαχαχα. Καλημέρα ερειζερ
του χρονου θα αναλαβω το μανατζαρισμα σου θα σε βγαλω μις μαλακισμενη μπου αβλεπι
αντε γιατι βαριεμαιΝα πιω ένα καφέ και να αρχίσω τα μπινελίκια λέτε ?
τυπε παντα το ονειρο της ηταν να βγει μις κορδελιο στα πελοποννησιακα καλλιστεια αφου δεν τα καταφερε λεω να την βοηθησω να παρει επιτελους ενα τιτλοεχεις φιλοδοξιες για την ξινη οχι μαλακιες!!
τι να γνωριζει ρε ερειζερ.απο που βγαινει ο ηλιος δε ξερει..
καλημερα ειπα?
ξινή εγώ ?εγώ είμαι λουκουμάκιεχεις φιλοδοξιες για την ξινη οχι μαλακιες!!
τυπε παντα το ονειρο της ηταν να βγει μις κορδελιο στα πελοποννησιακα καλλιστεια αφου δεν τα καταφερε λεω να την βοηθησω να παρει επιτελους ενα τιτλο
δεν βγηκε ακριβως απλα της εδωσαν τον τιτλο τιμης ενεκεν γιατι κατεβαινε στον διαγωνισμο απο το εδομηντατεσσερο ανελλιπωςΕεεεε, μας ειπες οτι βγηκε μις Κορδελιο το 1985, παραπληροφορεις τον κοσμο???
ξινή εγώ ?εγώ είμαι λουκουμάκι
σε αυτη τη φωτο της εξηγεις οτι ειναι μαλακισμενη τυπε?
σκεφτομαι να σου στειλω ενα παγιδευμενο με τον ιο της μαλακιας πιεμΚαταρχάς ενημερώνω επειδή βλέπω στα πμ μια πραπλγριφορηση ότι δεν σας τα είπανε καλά και λέτε λάθος το όνομα μου. Τι διάβολο ακόμα κι οι ρουφιανοι άχρηστοι σε αυτή τη χώρα ?
θες να φας μπαν η μιουτ; σου διδω την ευκαιρια να αποφασισεις και ισως και ενα τσιγαρο πριν την αγχόνησε αυτη τη φωτο της εξηγεις οτι ειναι μαλακισμενη τυπε?
θες να φας μπαν η μιουτ; σου διδω την ευκαιρια να αποφασισεις και ισως και ενα τσιγαρο πριν την αγχόνη