Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τι λέει; Εδώ είστε όλοι; Έξω καλοκαιράκι ρε βγείτε να λιαστείτε

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τα φασιστοειδή ναζιστομουτρα κάνουν πάρτυ με το αιματοκύλισμα στη γαλλία.. και οι στοκοι ποσταρουν μνημόσυνα απο το σπιτακι  :jerking:

Καλά μην ανησυχείς, μετά από αυτό, δεν πρόκειται να πατήσει ούτε ένας σε χώρα της Ευρώπης, θα φροντίζουν να τους κρατήσει όλους ο απόπατος της Ευρώπης.  Άλλωστε ο Αλέξης ήδη συμφώνησε για 50.000 (εδώ γελάμε) με επιδότηση ενοικίου.  

Μνημόσυνα πολλοί από εμάς κάνουν γιατί έχουμε φίλους στη Γαλλία, ανησυχούμε και συμπάσχουμε.  Τι να κάνουμε, πολιτισμικά είμαστε πιο κοντά εκεί από ότι με τις διαφορές σουνιτών - σιιτών που αντιστρατεύονται οριζόντια κάθετα και επί τα αυτά με οποιαδήποτε κατάκτηση του ανθρωπίνου γένους σε δικαιώματα, ελευθερία έκφρασης, σκέψης, σεξουαλικότητας και τελειωμό δεν έχει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλά μην ανησυχείς, μετά από αυτό, δεν πρόκειται να πατήσει ούτε ένας σε χώρα της Ευρώπης, θα φροντίζουν να τους κρατήσει όλους ο απόπατος της Ευρώπης.  Άλλωστε ο Αλέξης ήδη συμφώνησε για 50.000 (εδώ γελάμε) με επιδότηση ενοικίου. 

Μνημόσυνα πολλοί από εμάς κάνουν γιατί έχουμε φίλους στη Γαλλία, ανησυχούμε και συμπάσχουμε.  Τι να κάνουμε, πολιτισμικά είμαστε πιο κοντά εκεί από ότι με τις διαφορές σουνιτών - σιιτών που αντιστρατεύονται οριζόντια κάθετα και επί τα αυτά με οποιαδήποτε κατάκτηση του ανθρωπίνου γένους σε δικαιώματα, ελευθερία έκφρασης, σκέψης, σεξουαλικότητας και τελειωμό δεν έχει.
τι λε ρε φιλε που εχετε ολοι φιλους στην γαλλία και γιαυτο τα ζε σουι και τα μνημοσυνα. δεν γαμιεστε με την ευρωπη της ελευθεριας . η χαρα του χριστιανου ορθόδοξου μαλακα προσκολλημένου, φασίστα χιτη, του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες και βρίζει τους αλλοδαπους που θελει να φυγουν απο την γαμημενη πατριδα του που δεν γνωριζει καν την ιστορια της. που μιλαει για ελευθερια και δικαιωματα και εχει γαμησει στο ονομα αυτων λαους κρατη και ονειρα ανθρωπων. αφου ο κιμ κοιμαται και δεν μας την ριχνει ... τρωμε στην μαπα τα ριπ του καναπε που υποστηριζει ο δευκα γιατι εχει φιλους στο παρισι κισ μαι ασ :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι λέει; Εδώ είστε όλοι; Έξω καλοκαιράκι ρε βγείτε να λιαστείτε
εδωσα αδεια στις δουλες και κάποιος πρεπει να μαγειρεψει για την εβδοαμαδα να ψωνίσεινα κανει δουλειες σπιτιου πλυντηριο σιδερωμα κτλ.  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.950
Πόντοι
19.795
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/uploads/default/files//15646ec9b62290.jpg[/img[/URL]]

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τι λε ρε φιλε που εχετε ολοι φιλους στην γαλλία και γιαυτο τα ζε σουι και τα μνημοσυνα. δεν γαμιεστε με την ευρωπη της ελευθεριας . η χαρα του χριστιανου ορθόδοξου μαλακα προσκολλημένου, φασίστα χιτη, του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες και βρίζει τους αλλοδαπους που θελει να φυγουν απο την γαμημενη πατριδα του που δεν γνωριζει καν την ιστορια της. που μιλαει για ελευθερια και δικαιωματα και εχει γαμησει στο ονομα αυτων λαους κρατη και ονειρα ανθρωπων. αφου ο κιμ κοιμαται και δεν μας την ριχνει ... τρωμε στην μαπα τα ριπ του καναπε που υποστηριζει ο δευκα γιατι εχει φιλους στο παρισι κισ μαι ασ :jerking:
Δεν ειναι ετσι εριναλ.Αθωοι ανθρωποι σκοτωθηκαν απο φανατικους ισλαμοφασιστες που το μονο που τους ενδιαφερει στην ζωη τους ειναι να κανουν κακο σε αλλους ανθρωπους. Σε αυτες τις περιπτωσης συμπαρεστεκομαστε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας του ανθρωπους που χτυπιθηκαν απο αυτο το τυφλο μισος των ισλαμιστων. Εμενα αυθορμητα εχθες το βραδυ μολις το ειδα αυτο που εγινε εβαλα γαλλικη σημαια στον λογαριασμο που εχω στο φβ και εγραψα και κατι βριζοντας το ισισ. Ετσι ενιωσα ετσι επραξα.  :)

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Σου απάντησε κανά γκομενάκι τώρα που είσαι ευαίσθητος?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ειναι ετσι εριναλ.Αθωοι ανθρωποι σκοτωθηκαν απο φανατικους ισλαμοφασιστες που το μονο που τους ενδιαφερει στην ζωη τους ειναι να κανουν κακο σε αλλους ανθρωπους. Σε αυτες τις περιπτωσης συμπαρεστεκομαστε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας του ανθρωπους που χτυπιθηκαν απο αυτο το τυφλο μισος των ισλαμιστων. Εμενα αυθορμητα εχθες το βραδυ μολις το ειδα αυτο που εγινε εβαλα γαλλικη σημαια στον λογαριασμο που εχω στο φβ και εγραψα και κατι βριζοντας το ισισ. Ετσι ενιωσα ετσι επραξα.  :)

Ασ'το, με την παραληρηματικη ακρη δε βγαζεις, ουτε η ιδια με τον καθρεφτη της.

Εν τω μεταξυ καπου στο διαδικτυο.....

Καποιος ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ προσπαθει να ΠΟΥΛΗΣΕΙ τον πονο. Αλλα οσο λαμογιο και να ειναι αυτος, σκυλι για πατημα και κατουρημα σαν τα μουσλιμια, δεν ειναι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Πιο φασίστας και δηθενιά από εσένα πεθαίνεις.

Μαλάκα μου έτσι και τα είχες γράψει μία λέξη από αυτά σε μουσουλμανική χώρα θα σε είχαν γαμήσει κυριολεκτικά, θα σε είχαν γαμήσει στο ξύλο και θα σε είχαν κάνει κομμάτια μετά.

Επειδή στο ζήλο σου να την πεις για να φανείς και να κάνεις φιγούρα δε καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις ούτε τι γράφεις, δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε με μετανάστες ούτε με πρόσφυγες και φυσικά ανησυχώ για τους φίλους μου στη Γαλλία και γάλλους και Έλληνες, αλλά τι να νοιώσεις...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ειναι ετσι εριναλ.Αθωοι ανθρωποι σκοτωθηκαν απο φανατικους ισλαμοφασιστες που το μονο που τους ενδιαφερει στην ζωη τους ειναι να κανουν κακο σε αλλους ανθρωπους. Σε αυτες τις περιπτωσης συμπαρεστεκομαστε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας του ανθρωπους που χτυπιθηκαν απο αυτο το τυφλο μισος των ισλαμιστων. Εμενα αυθορμητα εχθες το βραδυ μολις το ειδα αυτο που εγινε εβαλα γαλλικη σημαια στον λογαριασμο που εχω στο φβ και εγραψα και κατι βριζοντας το ισισ. Ετσι ενιωσα ετσι επραξα.  :)
ε έκανες το καθήκον σου στην ανθρωπότητα. Φαντάζομαι από τον πονο σου δεν θα γαμησεις σήμερα. Για τους συριους πρόσφυγες έβαλες σημαία Συρίας όταν πνίγονται τα παιδιά τους στο Αιγαίο και στο πόλεμο. Η η ευαισθησία είναι επιλεκτική. Και ανάλογη της μόδας ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πιο φασίστας και δηθενιά από εσένα πεθαίνεις.

Μαλάκα μου έτσι και τα είχες γράψει μία λέξη από αυτά σε μουσουλμανική χώρα θα σε είχαν γαμήσει κυριολεκτικά, θα σε είχαν γαμήσει στο ξύλο και θα σε είχαν κάνει κομμάτια μετά.

Επειδή στο ζήλο σου να την πεις για να φανείς και να κάνεις φιγούρα δε καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις ούτε τι γράφεις, δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε με μετανάστες ούτε με πρόσφυγες και φυσικά ανησυχώ για τους φίλους μου στη Γαλλία και γάλλους και Έλληνες, αλλά τι να νοιώσεις...
αντε καλά εγώ είμαι φασίστας εσύ που είσαι δημοκρατης βάλε τη σημαία να νοιωσεις καλά και να κάνεις την ιντερνετικη σου επανάσταση και μίλα μου για το ξύλο που θα έτρωγα από τους μουσουλμανους σε ένα σαιτ που στα πμ με έχουν απείλησει για τις απόψεις μου τα χριστιανικά φασισταρια της ορθόδοξης δημοκρατικής Ελλάδας και τα βρισίδια πάνε και έρχονται πάντα δημοκρατικά και με σεβασμό στην γυναικεία μου φύση. Μπορείς να πιεις άνετα την φραπεδια θεωρώντας ότι έκανες και εσύ ότι μπορείς για το δίκαιο. Εγώ θα φτιάξω γλυκό τσιζ κέικ πάντως να πάνε κάτω τα φαρμάκια

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ε έκανες το καθήκον σου στην ανθρωπότητα. Φαντάζομαι από τον πονο σου δεν θα γαμησεις σήμερα. Για τους συριους πρόσφυγες έβαλες σημαία Συρίας όταν πνίγονται τα παιδιά τους στο Αιγαίο και στο πόλεμο. Η η ευαισθησία είναι επιλεκτική. Και ανάλογη της μόδας ?

Ειλικρινά θέλεις και τα γράφεις ή το τρολάρισμα έχει γίνει πλέον πρέζα;

Έχει σημασία ότι ήταν Γάλλοι αυτοί που σκοτώθηκαν ή Σύριο ή παιδάκια ή νέοι ή γέροι;  Ότι σκοτώνονται άδικα, τυφλά και με φρικτό τρόπο δεν σε τρελαίνει είτε Γάλλοι είτε Σύριοι;

Τι σχέση έχει ποιος θα γαμήσει πότε και ποιον με αυτούς που σκοτώθηκαν;

Έχεις ξεφύγει τελείως, κρίμα.

αντε καλά εγώ είμαι φασίστας εσύ που είσαι δημοκρατης βάλε τη σημαία να νοιωσεις καλά και να κάνεις την ιντερνετικη σου επανάσταση και μίλα μου για το ξύλο που θα έτρωγα από τους μουσουλμανους σε ένα σαιτ που στα πμ με έχουν απείλησει για τις απόψεις μου τα χριστιανικά φασισταρια της ορθόδοξης δημοκρατικής Ελλάδας και τα βρισίδια πάνε και έρχονται πάντα δημοκρατικά και με σεβασμό στην γυναικεία μου φύση. Μπορείς να πιεις άνετα την φραπεδια θεωρώντας ότι έκανες και εσύ ότι μπορείς για το δίκαιο. Εγώ θα φτιάξω γλυκό τσιζ κέικ πάντως να πάνε κάτω τα φαρμάκια

Το ότι σε έχουν απειλήσει ή βρίσει δεν σε δικαιώνει σ' ότι γράφεις, εκθέτει αυτούς που βρίζουν ή απειλούν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειλικρινά θέλεις και τα γράφεις ή το τρολάρισμα έχει γίνει πλέον πρέζα;

Έχει σημασία ότι ήταν Γάλλοι αυτοί που σκοτώθηκαν ή Σύριο ή παιδάκια ή νέοι ή γέροι;  Ότι σκοτώνονται άδικα, τυφλά και με φρικτό τρόπο δεν σε τρελαίνει είτε Γάλλοι είτε Σύριοι;

Τι σχέση έχει ποιος θα γαμήσει πότε και ποιον με αυτούς που σκοτώθηκαν;

Έχεις ξεφύγει τελείως, κρίμα.
βάλε και γι εμένα ένα μνημόσυνο στο φεισμπουκ η τουιτερ και καθάρισες. Η ένα αβαταρ λύπης για εμένα στο μπου. Αχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom