Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
θα μου κανεις το ?
θα μου κανεις το ?
τα φασιστοειδή ναζιστομουτρα κάνουν πάρτυ με το αιματοκύλισμα στη γαλλία.. και οι στοκοι ποσταρουν μνημόσυνα απο το σπιτακι
κανω κατι δουλειες,τρωω,κλεινω ρολλα και γενικο διακοπτη.Τι λέει; Εδώ είστε όλοι; Έξω καλοκαιράκι ρε βγείτε να λιαστείτε
Μπράβο παιχταρά. Πιες κανα ντεπόνκανω κατι δουλειες,τρωω,κλεινω ρολλα και γενικο διακοπτη.
το κεφαλι μου!
Απο αυριο χαλαει ο καιρος.Ερχεται βαρυς χειμωναςΤι λέει; Εδώ είστε όλοι; Έξω καλοκαιράκι ρε βγείτε να λιαστείτε
Κάνε μπανάκι σήμερα στη θάλασσα και από αύριο βλέπουμεΑπο αυριο χαλαει ο καιρος.Ερχεται βαρυς χειμωνας
τι λε ρε φιλε που εχετε ολοι φιλους στην γαλλία και γιαυτο τα ζε σουι και τα μνημοσυνα. δεν γαμιεστε με την ευρωπη της ελευθεριας . η χαρα του χριστιανου ορθόδοξου μαλακα προσκολλημένου, φασίστα χιτη, του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες και βρίζει τους αλλοδαπους που θελει να φυγουν απο την γαμημενη πατριδα του που δεν γνωριζει καν την ιστορια της. που μιλαει για ελευθερια και δικαιωματα και εχει γαμησει στο ονομα αυτων λαους κρατη και ονειρα ανθρωπων. αφου ο κιμ κοιμαται και δεν μας την ριχνει ... τρωμε στην μαπα τα ριπ του καναπε που υποστηριζει ο δευκα γιατι εχει φιλους στο παρισι κισ μαι ασΚαλά μην ανησυχείς, μετά από αυτό, δεν πρόκειται να πατήσει ούτε ένας σε χώρα της Ευρώπης, θα φροντίζουν να τους κρατήσει όλους ο απόπατος της Ευρώπης. Άλλωστε ο Αλέξης ήδη συμφώνησε για 50.000 (εδώ γελάμε) με επιδότηση ενοικίου.
Μνημόσυνα πολλοί από εμάς κάνουν γιατί έχουμε φίλους στη Γαλλία, ανησυχούμε και συμπάσχουμε. Τι να κάνουμε, πολιτισμικά είμαστε πιο κοντά εκεί από ότι με τις διαφορές σουνιτών - σιιτών που αντιστρατεύονται οριζόντια κάθετα και επί τα αυτά με οποιαδήποτε κατάκτηση του ανθρωπίνου γένους σε δικαιώματα, ελευθερία έκφρασης, σκέψης, σεξουαλικότητας και τελειωμό δεν έχει.
εδωσα αδεια στις δουλες και κάποιος πρεπει να μαγειρεψει για την εβδοαμαδα να ψωνίσεινα κανει δουλειες σπιτιου πλυντηριο σιδερωμα κτλ.Τι λέει; Εδώ είστε όλοι; Έξω καλοκαιράκι ρε βγείτε να λιαστείτε
Δεν ειναι ετσι εριναλ.Αθωοι ανθρωποι σκοτωθηκαν απο φανατικους ισλαμοφασιστες που το μονο που τους ενδιαφερει στην ζωη τους ειναι να κανουν κακο σε αλλους ανθρωπους. Σε αυτες τις περιπτωσης συμπαρεστεκομαστε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας του ανθρωπους που χτυπιθηκαν απο αυτο το τυφλο μισος των ισλαμιστων. Εμενα αυθορμητα εχθες το βραδυ μολις το ειδα αυτο που εγινε εβαλα γαλλικη σημαια στον λογαριασμο που εχω στο φβ και εγραψα και κατι βριζοντας το ισισ. Ετσι ενιωσα ετσι επραξα.τι λε ρε φιλε που εχετε ολοι φιλους στην γαλλία και γιαυτο τα ζε σουι και τα μνημοσυνα. δεν γαμιεστε με την ευρωπη της ελευθεριας . η χαρα του χριστιανου ορθόδοξου μαλακα προσκολλημένου, φασίστα χιτη, του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες και βρίζει τους αλλοδαπους που θελει να φυγουν απο την γαμημενη πατριδα του που δεν γνωριζει καν την ιστορια της. που μιλαει για ελευθερια και δικαιωματα και εχει γαμησει στο ονομα αυτων λαους κρατη και ονειρα ανθρωπων. αφου ο κιμ κοιμαται και δεν μας την ριχνει ... τρωμε στην μαπα τα ριπ του καναπε που υποστηριζει ο δευκα γιατι εχει φιλους στο παρισι κισ μαι ασ
Δεν ειναι ετσι εριναλ.Αθωοι ανθρωποι σκοτωθηκαν απο φανατικους ισλαμοφασιστες που το μονο που τους ενδιαφερει στην ζωη τους ειναι να κανουν κακο σε αλλους ανθρωπους. Σε αυτες τις περιπτωσης συμπαρεστεκομαστε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας του ανθρωπους που χτυπιθηκαν απο αυτο το τυφλο μισος των ισλαμιστων. Εμενα αυθορμητα εχθες το βραδυ μολις το ειδα αυτο που εγινε εβαλα γαλλικη σημαια στον λογαριασμο που εχω στο φβ και εγραψα και κατι βριζοντας το ισισ. Ετσι ενιωσα ετσι επραξα.
PrAY 4 Paris....
τι λε ρε φιλε που εχετε ολοι φιλους στην γαλλία και γιαυτο τα ζε σουι και τα μνημοσυνα. δεν γαμιεστε με την ευρωπη της ελευθεριας . η χαρα του χριστιανου ορθόδοξου μαλακα προσκολλημένου, φασίστα χιτη, του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες και βρίζει τους αλλοδαπους που θελει να φυγουν απο την γαμημενη πατριδα του που δεν γνωριζει καν την ιστορια της. που μιλαει για ελευθερια και δικαιωματα και εχει γαμησει στο ονομα αυτων λαους κρατη και ονειρα ανθρωπων. αφου ο κιμ κοιμαται και δεν μας την ριχνει ... τρωμε στην μαπα τα ριπ του καναπε που υποστηριζει ο δευκα γιατι εχει φιλους στο παρισι κισ μαι ασ
ε έκανες το καθήκον σου στην ανθρωπότητα. Φαντάζομαι από τον πονο σου δεν θα γαμησεις σήμερα. Για τους συριους πρόσφυγες έβαλες σημαία Συρίας όταν πνίγονται τα παιδιά τους στο Αιγαίο και στο πόλεμο. Η η ευαισθησία είναι επιλεκτική. Και ανάλογη της μόδας ?Δεν ειναι ετσι εριναλ.Αθωοι ανθρωποι σκοτωθηκαν απο φανατικους ισλαμοφασιστες που το μονο που τους ενδιαφερει στην ζωη τους ειναι να κανουν κακο σε αλλους ανθρωπους. Σε αυτες τις περιπτωσης συμπαρεστεκομαστε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας του ανθρωπους που χτυπιθηκαν απο αυτο το τυφλο μισος των ισλαμιστων. Εμενα αυθορμητα εχθες το βραδυ μολις το ειδα αυτο που εγινε εβαλα γαλλικη σημαια στον λογαριασμο που εχω στο φβ και εγραψα και κατι βριζοντας το ισισ. Ετσι ενιωσα ετσι επραξα.
αντε καλά εγώ είμαι φασίστας εσύ που είσαι δημοκρατης βάλε τη σημαία να νοιωσεις καλά και να κάνεις την ιντερνετικη σου επανάσταση και μίλα μου για το ξύλο που θα έτρωγα από τους μουσουλμανους σε ένα σαιτ που στα πμ με έχουν απείλησει για τις απόψεις μου τα χριστιανικά φασισταρια της ορθόδοξης δημοκρατικής Ελλάδας και τα βρισίδια πάνε και έρχονται πάντα δημοκρατικά και με σεβασμό στην γυναικεία μου φύση. Μπορείς να πιεις άνετα την φραπεδια θεωρώντας ότι έκανες και εσύ ότι μπορείς για το δίκαιο. Εγώ θα φτιάξω γλυκό τσιζ κέικ πάντως να πάνε κάτω τα φαρμάκιαΠιο φασίστας και δηθενιά από εσένα πεθαίνεις.
Μαλάκα μου έτσι και τα είχες γράψει μία λέξη από αυτά σε μουσουλμανική χώρα θα σε είχαν γαμήσει κυριολεκτικά, θα σε είχαν γαμήσει στο ξύλο και θα σε είχαν κάνει κομμάτια μετά.
Επειδή στο ζήλο σου να την πεις για να φανείς και να κάνεις φιγούρα δε καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις ούτε τι γράφεις, δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε με μετανάστες ούτε με πρόσφυγες και φυσικά ανησυχώ για τους φίλους μου στη Γαλλία και γάλλους και Έλληνες, αλλά τι να νοιώσεις...
ε έκανες το καθήκον σου στην ανθρωπότητα. Φαντάζομαι από τον πονο σου δεν θα γαμησεις σήμερα. Για τους συριους πρόσφυγες έβαλες σημαία Συρίας όταν πνίγονται τα παιδιά τους στο Αιγαίο και στο πόλεμο. Η η ευαισθησία είναι επιλεκτική. Και ανάλογη της μόδας ?
αντε καλά εγώ είμαι φασίστας εσύ που είσαι δημοκρατης βάλε τη σημαία να νοιωσεις καλά και να κάνεις την ιντερνετικη σου επανάσταση και μίλα μου για το ξύλο που θα έτρωγα από τους μουσουλμανους σε ένα σαιτ που στα πμ με έχουν απείλησει για τις απόψεις μου τα χριστιανικά φασισταρια της ορθόδοξης δημοκρατικής Ελλάδας και τα βρισίδια πάνε και έρχονται πάντα δημοκρατικά και με σεβασμό στην γυναικεία μου φύση. Μπορείς να πιεις άνετα την φραπεδια θεωρώντας ότι έκανες και εσύ ότι μπορείς για το δίκαιο. Εγώ θα φτιάξω γλυκό τσιζ κέικ πάντως να πάνε κάτω τα φαρμάκια
βάλε και γι εμένα ένα μνημόσυνο στο φεισμπουκ η τουιτερ και καθάρισες. Η ένα αβαταρ λύπης για εμένα στο μπου. ΑχαχαχαχαχαΕιλικρινά θέλεις και τα γράφεις ή το τρολάρισμα έχει γίνει πλέον πρέζα;
Έχει σημασία ότι ήταν Γάλλοι αυτοί που σκοτώθηκαν ή Σύριο ή παιδάκια ή νέοι ή γέροι; Ότι σκοτώνονται άδικα, τυφλά και με φρικτό τρόπο δεν σε τρελαίνει είτε Γάλλοι είτε Σύριοι;
Τι σχέση έχει ποιος θα γαμήσει πότε και ποιον με αυτούς που σκοτώθηκαν;
Έχεις ξεφύγει τελείως, κρίμα.