Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ε έκανες το καθήκον σου στην ανθρωπότητα. Φαντάζομαι από τον πονο σου δεν θα γαμησεις σήμερα. Για τους συριους πρόσφυγες έβαλες σημαία Συρίας όταν πνίγονται τα παιδιά τους στο Αιγαίο και στο πόλεμο. Η η ευαισθησία είναι επιλεκτική. Και ανάλογη της μόδας ?
Αμα δεν ξερεις τον αλλο προσωπικα, μην γραφεις για αυτον.Σε ειπα μπηκα στο σπιτι διαβασα τι εγινε και ετσι αυθορμυτα εκανα οτι εκανα γιατι αυτο ενιωσα εκεινη τι στιγμη.Και για τους συριους εχω γραψει (εφαγα και αναφορες γιατι ανεβασα το γνωστο παιδι) και για αλλους, οπως τους κορδους προσφατα.Απο τι καταλαβα θελεις να γινεις κακια τωρα χωρις λογο. :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αμα δεν ξερεις τον αλλο προσωπικα, μην γραφεις για αυτον.Σε ειπα μπηκα στο σπιτι διαβασα τι εγινε και ετσι αυθορμυτα εκανα οτι εκανα γιατι αυτο ενιωσα εκεινη τι στιγμη.Και για τους συριους εχω γραψει (εφαγα και αναφορες γιατι ανεβασα το γνωστο παιδι) και για αλλους, οπως τους κορδους προσφατα.Απο τι καταλαβα θελεις να γινεις κακια τωρα χωρις λογο. :uglystupid:
βικινγκ σορρυ κιόλας αλλά δεν τα μπορώ τα ιντερνετικα μνημόσυνα μου προκαλούν αναγουλα. Τώρα οποίος θέλει να αντιδράσει μέσα από το φεισμπουκ ας το κάνει και εγώ δημοκρατικά θα χλευαζω και εξήγησα τους λόγους . Απλά πράγματα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
βάλε και γι εμένα ένα μνημόσυνο στο φεισμπουκ η τουιτερ και καθάρισες. Η ένα αβαταρ λύπης για εμένα στο μπου. Αχαχαχαχαχα

Όση χολή και να ρίξεις δεν αλλάζει ότι ο άδικος θάνατος είναι πάντα άδικος ανεξάρτητα από φυλή,καταγωγή, γένος ή φύλο. 

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ψυχοσύνθεση ανθρώπου που θα διασκέδαζε από κάτι τέτοιο, θα αισθανόταν δικαιωμένος για το οτιδήποτε ή θα έβρισκε αφορμή για να τρολάρει και να το παίξει υπεράνω.

Καλή όρεξη.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αμα δεν ξερεις τον αλλο προσωπικα, μην γραφεις για αυτον.Σε ειπα μπηκα στο σπιτι διαβασα τι εγινε και ετσι αυθορμυτα εκανα οτι εκανα γιατι αυτο ενιωσα εκεινη τι στιγμη.Και για τους συριους εχω γραψει (εφαγα και αναφορες γιατι ανεβασα το γνωστο παιδι) και για αλλους, οπως τους κορδους προσφατα.[size=18pt]Απο τι καταλαβα θελεις να γινεις κακια τωρα χωρις λογο[/size]. :uglystupid:

Εμφυτο ειναι. Οπως και εμφυτη ειναι η φαση "θελω να εχω αποψη για ολα και να τη θεωρουν οι υπολοιποι σωστη, αν δεν, βαζω τους φιλους μου να τους τραμπουκησουν"........

Αντε μωρε με το βλημα, εχει ξεκινησει ενας απιστευτος κλεφτοπολεμος, μεσα στο σπιτι μας και εχουμε και τη χαζη να μιλαει......

Ας μιλησει για κανεναν πουτσο που (ΔΕΝ) εχει αποψη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όση χολή και να ρίξεις δεν αλλάζει ότι ο άδικος θάνατος είναι πάντα άδικος ανεξάρτητα από φυλή,καταγωγή, γένος ή φύλο.  

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ψυχοσύνθεση ανθρώπου που θα διασκέδαζε από κάτι τέτοιο, θα αισθανόταν δικαιωμένος για το οτιδήποτε ή θα έβρισκε αφορμή για να τρολάρει και να το παίξει υπεράνω.

Καλή όρεξη.
ευχαριστώ. Επίσης αν και μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ειπα. Τεσπα δεν πειράζει φτάνει που εσυ έχεις ψυχοσύνθεση ψυχοπονιαρη και ανέβασες γαλλική ματωμενη σημαία. Η δημοκρατική συζήτηση των δικών σου σχολίων γεμάτη ελευθερία λόγου και δικαιοσύνη αλλά και σεβασμό αποδεικνύει τα λεγόμενα μου.πήγαινε να κλαψεις συγκλονισμενος . Εγώ που είμαι αναίσθητη λέω να μην ανεβάσω σημαία.πάντως αν πας για καφέ πιες τον πικρό έτσι για τους τύπους..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σου κάνει εντύπωση ?τίποτα μουσουλμάνοι θα ήταν γιατί οι ελληναραδες δημοκράτες δεν κάνουν τέτοια αχαχαχαχαχα

όχι οι απειλές μου κάναν εντύπωση.. :grin:
αλλά παίρνω πούλο μην τις φάω εγώ στο τέλος  :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Συγνώμη που δε σου απαντάω όπως εσύ θέλεις, ασυγχώρητος, θα αντέξω πιστεύω το βάρος.

Προσωπικά δε γουστάρω ματωμένες σημαίες και θα προτιμούσα να μην υπάρχει λόγος για την ανάρτησή τους, καταλαβαίνω όμως απόλυτα όσους θέλουν να εκφράσουν τη θλίψη ή τη συμπαράστασή τους, με τον απλό ή έστω ανώδυνο αυτό τρόπο, είναι παντελώς ανθρώπινο.

Δυστυχώς είτε τις αναρτήσουμε είτε όχι, είτε μου την πεις είτε όχι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάποιοι που πήγαν να ακούσουν ένα συγκρότημα, να πάνε μια βόλτα, να δούνε ένα φιλικό σκοτώθηκαν άδικα, αναίτια, απελπιστικά αδικαιολόγητα.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι να το αποτρέψουμε, μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε, μακάρι να μη χρειαστεί να ζήσουμε κάτι ανάλογο αλλού ή και εδώ.  

Σκέτο τον πίνω έτσι και αλλιώς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όχι οι απειλές μου κάναν εντύπωση.. :grin:
αλλά παίρνω πούλο μην τις φάω εγώ στο τέλος  :2funny:
ε είναι σύνηθες σε δημοκρατικές χώρες να φέρονται σε όσους έχουν αντίθετη άποψη με απειλες. Μετά σου λένε αν ήσουν σε μουσουλμανική χώρα θα έτρωγες ξύλο. Μετά εγώ είμαι η παρανοικη χεχε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συγνώμη που δε σου απαντάω όπως εσύ θέλεις, ασυγχώρητος, θα αντέξω πιστεύω το βάρος.

Προσωπικά δε γουστάρω ματωμένες σημαίες και θα προτιμούσα να μην υπάρχει λόγος για την ανάρτησή τους, καταλαβαίνω όμως απόλυτα όσους θέλουν να εκφράσουν τη θλίψη ή τη συμπαράστασή τους, με τον απλό ή έστω ανώδυνο αυτό τρόπο, είναι παντελώς ανθρώπινο.

Δυστυχώς είτε τις αναρτήσουμε είτε όχι, είτε μου την πεις είτε όχι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάποιοι που πήγαν να ακούσουν ένα συγκρότημα, να πάνε μια βόλτα, να δούνε ένα φιλικό σκοτώθηκαν άδικα, αναίτια, απελπιστικά αδικαιολόγητα.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι να το αποτρέψουμε, μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε, μακάρι να μη χρειαστεί να ζήσουμε κάτι ανάλογο αλλού ή και εδώ. 

Σκέτο τον πίνω έτσι και αλλιώς.
το καλό είναι ότι προσπαθείς να καταλάβεις τι ειπα και ότι πίνει σκέτο τον καφέ. Το κακό είναι ότι βιάζεσαι να τα πάρεις μαζί μου μόνο και μόνο επειδή είμαι γυναίκα η η ερι. Θα μου κόψει και η κομπόστα βύσσινο με αυτά και αυτά..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μόλις είδα ένα ποστ ενός Γιάννη παπασταυρου στο θρεντ για την επίθεση. Ένα ποστ με το οποίο συμφωνώ απόλυτα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
σου κάνει εντύπωση ?τίποτα μουσουλμάνοι θα ήταν γιατί οι ελληναραδες δημοκράτες δεν κάνουν τέτοια αχαχαχαχαχα

Οι μουσουλμάνοι δεν απειλούν ξέρεις:

www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/190226#.VkdBwsZ948c]http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/190226#.VkdBwsZ948c[/url]

Πατέρας λιθοβολεί την κόρη τους με τους υπόλοιπους φασίστες:

www.clarionproject.org/news/video-islamic-state-stones-young-woman-accused-adultery]http://www.clarionproject.org/news/video-islamic-state-stones-young-woman-accused-adultery[/url]

Δεκάδες βίντεο και άρθρα.

Φυσικά μπορείς όποτε θέλεις να πας να τους βρεις και να τους πεις ότι σε απειλούν στο μπου, μια ιστοσελίδα για πουτάνες που γράφεις και να τους εξηγήσεις πόσο μαλάκες είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι χριστιανοί μαλάκες. Θα χαρούν πάρα πολύ, δοκίμασέ του, εσύ δεν είσαι του καναπέ άλλωστε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι μουσουλμάνοι δεν απειλούν ξέρεις:

www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/190226#.VkdBwsZ948c]http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/190226#.VkdBwsZ948c[/url]

Πατέρας λιθοβολεί την κόρη τους με τους υπόλοιπους φασίστες:

www.clarionproject.org/news/video-islamic-state-stones-young-woman-accused-adultery]http://www.clarionproject.org/news/video-islamic-state-stones-young-woman-accused-adultery[/url]

Δεκάδες βίντεο και άρθρα.

Φυσικά μπορείς όποτε θέλεις να πας να τους βρεις και να τους πεις ότι σε απειλούν στο μπου, μια ιστοσελίδα για πουτάνες που γράφεις και να τους εξηγήσεις πόσο μαλάκες είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι χριστιανοί μαλάκες. Θα χαρούν πάρα πολύ, δοκίμασέ του, εσύ δεν είσαι του καναπέ άλλωστε.
ναι δέυκα όλοι οι μουσουλμάνοι είναι κακοί. Και οι Ευρωπαίοι καλοί. Πέτυχε το χτύπημα αυτό ακριβώς που ήθελε.. Επίσης ο Άνθιμος δήλωσε ότι είναι στόχος τζιχαιστων. Α ρε κιμ..

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μόλις είδα ένα ποστ ενός Γιάννη παπασταυρου στο θρεντ για την επίθεση. Ένα ποστ με το οποίο συμφωνώ απόλυτα

Ναι ρε μάτια μου, μπορούμε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε όσο θες για τις αιτίες, καλά τα γράφει, όμως για ακόμη μια φορά την πλήρωσε ο απλός κόσμος, όχι οι έμποροι όπλων, όχι τα γεράκια.  Τυφλή βία από τυφλωμένους φαστίστες που αντιπροσωπεύουν ότι πιο σκοταδιστικό υπάρχει. Βία που θα προκαλέσει μεγαλύτερη βία, που θα εκθρέψει περισσότερο την ακροδεξιά, που θα κάνει ακόμα περισσότερο δύσκολα τα πράγματα για τις οικογένειες που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτήν την κατάσταση και φυσικά όλος αυτός ο αναίτιος και άδικος θάνατος.  Δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα που να δικαιολογεί στο ελάχιστο μία χαμένη ζωή με τέτοιο τρόπο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι ρε μάτια μου, μπορούμε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε όσο θες για τις αιτίες, καλά τα γράφει, όμως για ακόμη μια φορά την πλήρωσε ο απλός κόσμος, όχι οι έμποροι όπλων, όχι τα γεράκια.  Τυφλή βία από τυφλωμένους φαστίστες που αντιπροσωπεύουν ότι πιο σκοταδιστικό υπάρχει. Βία που θα προκαλέσει μεγαλύτερη βία, που θα εκθρέψει περισσότερο την ακροδεξιά, που θα κάνει ακόμα περισσότερο δύσκολα τα πράγματα για τις οικογένειες που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτήν την κατάσταση και φυσικά όλος αυτός ο αναίτιος και άδικος θάνατος.  Δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα που να δικαιολογεί στο ελάχιστο μία χαμένη ζωή με τέτοιο τρόπο.
μηπως έχεις πυρετό ?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ναι δέυκα όλοι οι μουσουλμάνοι είναι κακοί. Και οι Ευρωπαίοι καλοί. Πέτυχε το χτύπημα αυτό ακριβώς που ήθελε.. Επίσης ο Άνθιμος δήλωσε ότι είναι στόχος τζιχαιστων. Α ρε κιμ..

To να γενικεύεις τα γραφόμενα του άλλου για να δικαιώσεις τη θέση σου, είναι μεν βολικό, ταπεινό δε.

Όχι, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι κακοί, για την ακρίβεια η μεγάλη πλειοψηφία μια χαρά είναι.  Αυτοί όμως είναι:

www.liveleak.com/view?i=be6_1435058903]http://www.liveleak.com/view?i=be6_1435058903[/url]

Και ήταν αυτοί που δολοφόνησαν εν ψυχρώ και άδικα εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
To να γενικεύεις τα γραφόμενα του άλλου για να δικαιώσεις τη θέση σου, είναι μεν βολικό, ταπεινό δε.

Όχι, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι κακοί, για την ακρίβεια η μεγάλη πλειοψηφία μια χαρά είναι.  Αυτοί όμως είναι:t

www.liveleak.com/view?i=be6_1435058903]http://www.liveleak.com/view?i=be6_1435058903[/url]

Και ήταν αυτοί που δολοφόνησαν εν ψυχρώ και άδικα εκατοντάδες συνανθρώπους μας.
βρίσκεσαι σε σύγχυση η δεν ξέρεις τι λες.βαριέμαι δεν μπορώ να μιλάω με ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν τι λέω,ενώ πιστεύουν κάτι προσπαθούν να το αναιρεσουν και να ξαναπουν το ίδιο σχεδόν με άλλα λόγια και επιπλέον τους λες κάτι διαφωνούν και καλά κάι μετά σου λένε αυτό που τους είπες. Νοιώθω ότι καιω άσκοπα εγκεφαλικα κύτταρα. Βάλτε καμιά ατάκα είμαστε όλοι Γάλλοι και καθαρίσαTε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom