κ. Χιονοστροβιλλομάτη,
Αν ψάχνετε εις εμέ το νικ που θα δώσει συνέχεια στον διχασμό που κατάφερε να ενσπείρει ο μακαρίτης Πίο πίο, θα σας συμβούλευα να ψάξετε αλλού.
Όπως και ο ίδιος έχετε παραδεχθεί σε παλαιότερη ανάρτησή σας, με την οποία μας κινοποιούσατε τις προς διαγραφίν του νικ σας σκέψεις σας, έχετε κάνει κάνει λάθη (όπως άλλωστε όλοι μας), και η δήλωσή σας αυτή από μόνη της μου αρκεί.
Κατά τα λοιπά και ως προς το ξιπασμένο ζεύγος, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δεν ήμουν ο μόνος που αντιτάχθηκα. Άλλωστε αν ήμουν ο μόνος, [size=20pt]το (αναπάντεχο δι εσάς) αποτέλεσμα μιας διχαστικής ψηφοφορίας-διλήμματος που είχατε θέσει προς ψήφιση στο προηγούμενο σας νήμα, δεν θα σας προξενούσε την ανάγκη να αποχωρήσετε από αυτό. [/size]
Κλείνοντας, και επειδή έχω πέσει και εγώ σε αυτόν το βρόγχο, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους, πως η μισαλλοδοξία είναι κάκιστη ως σύμβουλος ακόμα και σε ένα διαδικτυακό "παιχνίδι" όπως ετούτο εδώ που βρισκόμαστε. Θολώνει την κρίση του κάθε "παίκτη" με αποτέλεσμα να χάνει τον στόχο που δεν είναι αλλος από την διασκέδαση.
Καλό βράδυ σε όλους σας.