stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 566
τι λες τωρα τυπε ο θεος να κοβει ψηφους απο μενα να τους δινει στην ερη![]()
την αγαπας πραγματικά τυπε
τι λες τωρα τυπε ο θεος να κοβει ψηφους απο μενα να τους δινει στην ερη![]()
κ. Χιονοστροβιλλομάτη,
Αν ψάχνετε εις εμέ το νικ που θα δώσει συνέχεια στον διχασμό που κατάφερε να ενσπείρει ο μακαρίτης Πίο πίο, θαπαλαιότερη ανάρτησή σας, με την οποία μας κινοποιούσατε τις προς διαγραφίν του νικ σας σκέψεις σας, έχετε κάνει κάνει λάθη (όπως άλλωστε όλοι μας), και η δήλωσή σας αυτή από μόνη της μου αρκεί.
Κατά τα λοιπά και ως προς το ξιπασμένο ζεύγος, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δεν ήμουν ο μόνος που αντιτάχθηκα. Άλλωστε αν ήμουν ο μόνος, το (αναπάντεχο δι εσάς) αποτέλεσμα μιας διχαστικής ψηφοφορίας-διλήμματος που είχατε θέσει προς ψήφιση στο προηγούμενο σας νήμα, δεν θα σας προξενούσε την ανάγκη να αποχωρήσετε από αυτό.
Κλείνοντας, και επειδή έχω πέσει και εγώ σε αυτόν το βρόγχο, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους, πως η μισαλλοδοξία είναι κάκιστη ως σύμβουλος ακόμα και σε ένα διαδικτυακό "παιχνίδι" όπως ετούτο εδώ που βρισκόμαστε. Θολώνει την κρίση του κάθε "παίκτη" με αποτέλεσμα να χάνει τον στόχο που δεν είναι αλλος από την διασκέδαση.
Καλό βράδυ σε όλους σας.
Nαι διαβασα γι αυτην...Απλα ζωγραφισανε τα ρουχα πανω τηs.....Βγηκε γυμνη η καριολα ...κι εμειs ασπριζαμε τοιχουs
ο γεροξούρας ο μπλιζ σιγουρα μου την εριξε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλωστε είναι γραμμένο και στο μεγάλο βιβλίο του bou.com << Μόνο αγάπη ρε μουνιά >>
Χαιρετω τα παλιοπαιδα τ ατιθασα![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.teladoiofirenze.it/wp-content/uploads/2013/05/Amici_miei.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κ. συμμαθητα μου!
It s been a while ...
Βεβαιως για να κλεισω και εγω την πολιτισμενη μεταξυ φιλων συζητηση μας, οφειλω να υπενθυμισω οτι για την ψηφοφορια εκεινη ο νηματοθετης ειχε κατηγορηθει οτι την ειχε σκηνοθετησει για να επιτυχει ηρωικη εξοδο κλπ
Δεν θα υπαρξει διχονοια μεταξυ μας. Ουτε υπηρξε.
Ωριμασαμε μεσα στα δυο αυτα νηματα ολοι μας, κ. The Saint!
Ακομη και αν αυτο εγινε στα βαθεια γεραματα μας, δεν παυει να αποτελει πραγματικοτητα.
Δεν υπαρχει αντιπαραθεση ουτε διχασμος. Ουτε θα υπαρξει!
Με αυτην την αμφιεση δεν θα μου εφευγε παρθενα(λεμε τωρα)θα ήθελα να την έβλεπα να καθαρίζει και
με αυτήν την αμφίεση![]()
Αλλωστε είναι γραμμένο και στο μεγάλο βιβλίο του bou.com << Μόνο αγάπη ρε μουνιά >>![]()
Ωραια............αλλο ενα κεφαλαιο τηs ιστοριαs εκλεισε
![]()