blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Κοιτα, οτι ο μιαου μιαου το γαμησε, ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ. Και καλως πηρε τον πουλο του γιατι επρεπε. Απο κει και περα ο μπραμπ εκανε την πλακα του και μονο αυτο, θες για να πικαρει τη γεροντοκορη, πες το κι ετσι, οχι παντως οτι εκανε κατι κακο που ανταλλαξε 2-3 ποστ με το troll......
εγώ πάλι όχι
η πλακίτσα σου με την Έρη δε με πείραξε ποτέ, η πλακίτσα όμως με μιάσματα με πειράζει πάρα πολύ
ας πρόσεχες, όταν μιλάω δεν παίρνω τίποτα πίσω και για να φτάσω να σου πω αυτό που είπα, καταλαβαίνεις ότι πάτησες κάλο
Αν είναι δυνατόν, πλακίτσα με τον νιάου νιάου?????? δεν νομίζω ότι είναι του επιπέδου σου, σόρρυ κιόλας αλλά δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου
Βρίσκω ιδιαίτερως ενδιαφέρουσα την άποψη που κυριαρχεί στον παρόντα ιστότοπο και αποζητά επιλεκτικά την τήρηση ενός επιπέδου.
Κοιτα, οτι ο μιαου μιαου το γαμησε, ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ. Και καλως πηρε τον πουλο του γιατι επρεπε. Απο κει και περα ο μπραμπ εκανε την πλακα του και μονο αυτο, θες για να πικαρει τη γεροντοκορη, πες το κι ετσι, οχι παντως οτι εκανε κατι κακο που ανταλλαξε 2-3 ποστ με το troll......
Καλημέρα στα παππούδια και τις δύο κυρίες [ κα. Εριναλ και κα. Κασιώπη ]!
Καλημέρα στον ένα βλάκα, που έμεινε στο νήμα μας [ για λίγο ακόμη ].
να καταλάβω τι οτι μπήκε ένας τυχαίος και σε πήγαινε καρότο και αντί να τον γλεντήσεις και να τον στείλεις απο εκει που ήρθε μονο που δεν του κλεισες ραντεβου θανάτου στο πασαλιμανι. Σε μένα τι σε πείραξε που δεν σε βοήθησα; Ας μου το ζήταγες παράθεση κάνω σε όποιον εγω γουστάρω και δεν θα πάρω άδεια απο εσενα ουτε απο κανενα και μάλιστα σε θέματα που δεν αφορούσαν το πρόσωπο σου και την μεταξύ σας αντιπαράθεση. Μου την είπες στο ξεκάρφωτο και το προσπέρασα γιατι σέβομαι τις δυο κουβέντες που εχουμε ανταλλάξει εδω και Συ το συνεχισες αν θες να αντιπαραταθεις μαζί μου δεχομαι την πρόσκλησηΔεν περίμενα να καταλάβεις , δεν σε αφήνει ο εγωισμός σου. Αν καταλάβαινες θα είχες άλλη συμπεριφορά.
Ούτε την παρατήρηση του Διομήδη δεν καταλάβατε κάποιοι.
Δεν έχω σκοπό να σου ψυθιρίσω τίποτα πλέον .
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις![]()
να καταλάβω τι οτι μπήκε ένας τυχαίος και σε πήγαινε καρότο και αντί να τον γλεντήσεις και να τον στείλεις απο εκει που ήρθε μονο που δεν του κλεισες ραντεβου θανάτου στο πασαλιμανι. Σε μένα τι σε πείραξε που δεν σε βοήθησα; Ας μου το ζήταγες παράθεση κάνω σε όποιον εγω γουστάρω και δεν θα πάρω άδεια απο εσενα ουτε απο κανενα και μάλιστα σε θέματα που δεν αφορούσαν το πρόσωπο σου και την μεταξύ σας αντιπαράθεση. Μου την είπες στο ξεκάρφωτο και το προσπέρασα γιατι σέβομαι τις δυο κουβέντες που εχουμε ανταλλάξει εδω και Συ το συνεχισες αν θες να αντιπαραταθεις μαζί μου δεχομαι την πρόσκληση
αϊ στο διάολο ρε ηλίθιε πρωί - πρωί , ΒΛΑΚΑ !Μπραμπ, μη διανοηθεις να ξαναπαραθεσεις και εμενα, ενταξει????? Αλλιως ραντεβου στο Πασαλιμανι στις 10 το βραδυ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχχαχαχαχαχαχαχαχαααϊ στο διάολο ρε ηλίθιε πρωί - πρωί , ΒΛΑΚΑ !
αϊ στο διάολο ρε ηλίθιε πρωί - πρωί , ΒΛΑΚΑ !