az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημερα σας
καλημερα γλυκια μαςκαλημερα σας
ποιανωνανε?καλημερα λαρυ με το μεγάλο παπαρι μιου μιου ιζ ντεντ με το καλο και στα κεφαλακια μερικωνανε μερικωνανε
τα λεγομενα σπασμενων νικ δεν τα παιρνουμε πολυ στα σοβαραΤα τριήμερα θα τελεστούν σε μια σεμνη τελετη στο τρίτο νεκροταφείο, εφόσον στο πρώτο μπαίνουν ηχηρά νικς και όχι ψιψίνες. Στεφάνι θα καταθέσουν ο αλκοολικος υποστηρικτής η αλλιως η θιγμένη, ο βλακας συνοδευόμενος απο το ζευγος της συμφοράς και του σκαιπ και ο στέκας εκ μέρους της BUEFA. ο Αγιος δεν θα παρεβρεθεί γιατί είναι βέρος Αθηναίος και δεν συμμετέχει σε κηδείες τρολ εξάλλου έχει να παρηγορήσει δυο χήρες στο παγκράτι
να καταλάβω τι οτι μπήκε ένας τυχαίος και σε πήγαινε καρότο και αντί να τον γλεντήσεις και να τον στείλεις απο εκει που ήρθε μονο που δεν του κλεισες ραντεβου θανάτου στο πασαλιμανι. Σε μένα τι σε πείραξε που δεν σε βοήθησα; Ας μου το ζήταγες παράθεση κάνω σε όποιον εγω γουστάρω και δεν θα πάρω άδεια απο εσενα ουτε απο κανενα και μάλιστα σε θέματα που δεν αφορούσαν το πρόσωπο σου και την μεταξύ σας αντιπαράθεση. Μου την είπες στο ξεκάρφωτο και το προσπέρασα γιατι σέβομαι τις δυο κουβέντες που εχουμε ανταλλάξει εδω και Συ το συνεχισες αν θες να αντιπαραταθεις μαζί μου δεχομαι την πρόσκληση
τα μεχρι στιγμης δεδομενα ειναι οτι δεχθηκες βοηθεια αυτοκλητη μαλλον αλλα πες και ενα ευχαριστω στον φιλο σου ;)Αν σεβόσουν τις δύο κουβέντες που έχουμε πει εδώ μέσα, θα έκανες τη δουλειά σου και δεν θα άνοιγες κουβεντούλα μαζί του.
Έχουμε διαφορετική αντίληψη του σεβασμού. Προτιμώ τη δική μου, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις διαφορετική.
Βοήθεια θα ήσουν ο τελευταίος που θα ζητούσα, ούτε από σένα ούτε από κανένα άλλο.
Δεν έχω καμία όρεξη να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Μην το εκλάβεις ως αδυναμία αυτό βέβαια και με υποτιμήσεις.
Επαναλαμβάνω αυτό που είπα χθες,
Το δρόμο σου και το δικό μου.
το αυτο και για σεναμην το συνεχίζεις, το δρόμο σου είπα
μείνε μακριά από μένα
αποφθεγματα ενος σπασμενου νικΠλήθος θιγμένων κλαψομούνηδων κυνηγημένων απο το σύστημα που μπαίνουν χαλαρά στο νήμα και για την πλακίτσα τους, θα αποστείλουν διάβημα σε μια επαναστατική κίνηση εναντίον των θεσμών και των αρχών αποζητώντας ήθος και ηθική, στέλνοντας και μια κραυγή αγωνίας στα υπόλοιπα μέλη και νικς που διώχθηκαν άδικα. Οι ίδιοι δηλώνουν φανερά συγκινημένοι για τον άδικο χαμό του άμεπτου τρόλ, το τσόλι δήλωσε "ειναι πολύ ενδιαφέρον", ψάχνοντας απελπισμένα πούτσο. στα πλαίσια της 5ης μπιεναλε, που διοργανώνεται με θέμα θιγμένες κοτες του μπου" ο δεύκα θα μπέι μονο και μονο για μια διάλεξη περι ήθους και ντροπής . Σύντομη αναφορά στα τεκταινόμενα του μπου θα κάνει και ο χαουζ που δεν μπαίνει συχνά αλλα έτυχε να ακούσει κάτι ενώ περπατούσε στην τσιμισκή και αγόραζε στην πανεμορφη 300η γκόμενα του ενα εξαιρετικό φόρεμα απο τα ΗΜ που λάνσαρε η κενταλ καρντασιαν