Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλημερα λαρυ με το μεγάλο παπαρι  :grin: μιου μιου ιζ ντεντ με το καλο και στα κεφαλακια μερικωνανε μερικωνανε  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τα τριήμερα θα τελεστούν σε μια σεμνη τελετη στο τρίτο νεκροταφείο, εφόσον στο πρώτο μπαίνουν ηχηρά νικς και όχι ψιψίνες. Στεφάνι θα καταθέσουν ο αλκοολικος υποστηρικτής η αλλιως η θιγμένη, ο βλακας συνοδευόμενος απο το ζευγος της συμφοράς και του σκαιπ και ο στέκας εκ μέρους της BUEFA. ο Αγιος δεν θα παρεβρεθεί γιατί είναι βέρος Αθηναίος και δεν συμμετέχει σε κηδείες τρολ εξάλλου έχει να παρηγορήσει δυο χήρες στο παγκράτι  :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.220
Πόντοι
2.606
Τα τριήμερα θα τελεστούν σε μια σεμνη τελετη στο τρίτο νεκροταφείο, εφόσον στο πρώτο μπαίνουν ηχηρά νικς και όχι ψιψίνες. Στεφάνι θα καταθέσουν ο αλκοολικος υποστηρικτής η αλλιως η θιγμένη, ο βλακας συνοδευόμενος απο το ζευγος της συμφοράς και του σκαιπ και ο στέκας εκ μέρους της BUEFA. ο Αγιος δεν θα παρεβρεθεί γιατί είναι βέρος Αθηναίος και δεν συμμετέχει σε κηδείες τρολ εξάλλου έχει να παρηγορήσει δυο χήρες στο παγκράτι  :2funny:
τα λεγομενα σπασμενων νικ δεν τα παιρνουμε πολυ στα σοβαρα  :birdman:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Υπενθυμιση προς ναυτιλομενους, υπαρχει χειροτερη κατηγορια απο την αγαμητη Ελεεινηδα, ειναι αυτη των ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΩΝ Ελλεεινηδων.

Μια ευγενικη προσφορα προς τα μελη-κυνηγους του νηματος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
την βαθιά του θλίψη για τα γεγονότα εξέφρασε ο αντισθένης ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: " στα αρχίδια μου" :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
να καταλάβω τι οτι μπήκε ένας τυχαίος και σε πήγαινε καρότο και αντί να τον γλεντήσεις και να τον στείλεις απο εκει που ήρθε μονο που δεν του κλεισες ραντεβου θανάτου στο πασαλιμανι. Σε μένα τι σε πείραξε που δεν σε βοήθησα; Ας μου το ζήταγες παράθεση κάνω σε όποιον εγω γουστάρω και δεν θα πάρω άδεια απο εσενα ουτε απο κανενα και μάλιστα σε θέματα που δεν αφορούσαν το πρόσωπο σου και την μεταξύ σας αντιπαράθεση. Μου την είπες στο ξεκάρφωτο και το προσπέρασα γιατι σέβομαι τις δυο κουβέντες που εχουμε ανταλλάξει εδω και Συ το συνεχισες αν θες να αντιπαραταθεις μαζί μου δεχομαι την πρόσκληση

Αν σεβόσουν τις δύο κουβέντες που έχουμε πει εδώ μέσα, θα έκανες τη δουλειά σου και δεν θα άνοιγες κουβεντούλα μαζί του.
Έχουμε διαφορετική αντίληψη του σεβασμού. Προτιμώ τη δική μου, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις διαφορετική.
Βοήθεια θα ήσουν ο τελευταίος που θα ζητούσα, ούτε από σένα ούτε από κανένα άλλο.
Δεν έχω καμία όρεξη να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Μην το εκλάβεις ως αδυναμία αυτό βέβαια και με υποτιμήσεις.
Το σχόλιο με το καρότο το αντιπαρέρχομαι προσωρινά.

Επαναλαμβάνω αυτό που είπα χθες,

Το δρόμο σου και το δικό μου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.220
Πόντοι
2.606
Αν σεβόσουν τις δύο κουβέντες που έχουμε πει εδώ μέσα, θα έκανες τη δουλειά σου και δεν θα άνοιγες κουβεντούλα μαζί του.
Έχουμε διαφορετική αντίληψη του σεβασμού. Προτιμώ τη δική μου, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις διαφορετική.
Βοήθεια θα ήσουν ο τελευταίος που θα ζητούσα, ούτε από σένα ούτε από κανένα άλλο.
Δεν έχω καμία όρεξη να αντιπαρατεθώ μαζί σου. Μην το εκλάβεις ως αδυναμία αυτό βέβαια και με υποτιμήσεις.

Επαναλαμβάνω αυτό που είπα χθες,

Το δρόμο σου και το δικό μου.
τα μεχρι στιγμης δεδομενα ειναι οτι δεχθηκες βοηθεια αυτοκλητη μαλλον αλλα πες και ενα ευχαριστω στον φιλο σου  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μπραμπ, το νου σου, τωρα εισαι "υπο επιτηρηση" πλεον........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακομα περιμενω να απαντησεις για το ραντεβου στο Πασαλιμανι...... :s&m_1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πλήθος θιγμένων κλαψομούνηδων κυνηγημένων απο το σύστημα  που μπαίνουν χαλαρά στο νήμα και για την πλακίτσα τους, θα αποστείλουν διάβημα σε μια επαναστατική κίνηση εναντίον των θεσμών και των αρχών αποζητώντας ήθος και ηθική, στέλνοντας και μια κραυγή αγωνίας στα υπόλοιπα μέλη και νικς που διώχθηκαν άδικα. Οι ίδιοι δηλώνουν φανερά συγκινημένοι για τον άδικο χαμό του άμεπτου τρόλ, το τσόλι δήλωσε "ειναι πολύ ενδιαφέρον", ψάχνοντας απελπισμένα πούτσο. στα πλαίσια της 5ης μπιεναλε, που διοργανώνεται με θέμα θιγμένες κοτες του μπου" ο δεύκα  θα μπέι μονο και μονο για μια διάλεξη περι ήθους  και ντροπής . Σύντομη αναφορά στα τεκταινόμενα του μπου θα κάνει και ο χαουζ που δεν μπαίνει συχνά αλλα έτυχε να ακούσει κάτι ενώ περπατούσε στην τσιμισκή και αγόραζε στην πανεμορφη 300η γκόμενα του ενα εξαιρετικό φόρεμα απο τα ΗΜ που λάνσαρε η κενταλ καρντασιαν

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
μην το συνεχίζεις, το δρόμο σου είπα

μείνε μακριά από μένα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
fear-cropped-proto-custom_28.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.220
Πόντοι
2.606
Πλήθος θιγμένων κλαψομούνηδων κυνηγημένων απο το σύστημα  που μπαίνουν χαλαρά στο νήμα και για την πλακίτσα τους, θα αποστείλουν διάβημα σε μια επαναστατική κίνηση εναντίον των θεσμών και των αρχών αποζητώντας ήθος και ηθική, στέλνοντας και μια κραυγή αγωνίας στα υπόλοιπα μέλη και νικς που διώχθηκαν άδικα. Οι ίδιοι δηλώνουν φανερά συγκινημένοι για τον άδικο χαμό του άμεπτου τρόλ, το τσόλι δήλωσε "ειναι πολύ ενδιαφέρον", ψάχνοντας απελπισμένα πούτσο. στα πλαίσια της 5ης μπιεναλε, που διοργανώνεται με θέμα θιγμένες κοτες του μπου" ο δεύκα  θα μπέι μονο και μονο για μια διάλεξη περι ήθους  και ντροπής . Σύντομη αναφορά στα τεκταινόμενα του μπου θα κάνει και ο χαουζ που δεν μπαίνει συχνά αλλα έτυχε να ακούσει κάτι ενώ περπατούσε στην τσιμισκή και αγόραζε στην πανεμορφη 300η γκόμενα του ενα εξαιρετικό φόρεμα απο τα ΗΜ που λάνσαρε η κενταλ καρντασιαν
αποφθεγματα ενος σπασμενου νικ  :jerking:

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
σουρεαλιστικη η κατασταση  :uglystupid:  :headbang:

Συνημμένα

• alien.jpg
    alien.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 4

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κασι μας θες να κάνει την μουσική επένδυση της μνημόσυνης τελετής; θα μοιραστούν και ζεβασοφτ μαντιλάκια για τις κλαψοθειές του μπου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom