az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
με το ασμα "χτυπω νεκροι κι ανοιχτε μου"....
λες σημερα να καμουμε ενα αφιερωμα σε νεκροτραγουδα
με το ασμα "χτυπω νεκροι κι ανοιχτε μου"....
Το νήμα μας αισθάνεται την ανάγκη να τελέσει το μνημόσυνο [ και ] του mio mio amio.
Παρακαλούνται τα μέλη μας να το παρακολουθήσουν με σεβασμό.
Ο κ. maximos555 ας το κάνει printscreen για να έχει μία ιδέα για το δικό του μνημόσυνο ... οσονούπω ...
[move][/move]
Εκανες τα κονε σου??? Πηγες κλαφτηκες χασοδικη???
Λαμπρά.
Τώρα το τρολ θα διαβάζει και θα χαίρεται, γιατί τουλάχιστον πρόλαβε να κάνει ζημιά πριν το μπάνιο. Και εφόσον είδε ότι πέτυχε τον σκοπό του, θα ξαναμπεί σύντομα για να συνεχισει.
Την ξεπεράσαμε την φάση αυτή.
Τώρα δίνουμε μία τελευταία ευκαιρία στο τελευταίο τρολλ του νήματος να συνέλθει.
Αλλιώς ...
http://[URL unfurl="true"]www.athinorama.gr/lmnts/events/cinema/1002728/Poster.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μην εθελοτυφλείτε.
Το τρολ κέρδισε, και στ΄αρχίδια του για το μπάν. Γιατί εφόσον διαπίστωσε ότι υπάρχουν διαθέσιμα "ψάρια", αύριο μεθαύριο θα μπεί με άλλο νικ.
Ψοφας κι εσυ για αντιπαραθεσης χωρις νοημα... Δεν καταλαβες οτι αυτο θελει και ετσι του δινεις πατημα να το ξανα κανει. ;) σε αυτες τις περιπτωσης δεν ασχολησε απλα τα πραγματα.Γεροί να είμαστε και θα τον υποδεχθούμε ...
Γεροί να είμαστε και θα τον υποδεχθούμε ...
Μην εθελοτυφλείτε.
Το τρολ κέρδισε, και στ΄αρχίδια του για το μπάν. Γιατί εφόσον διαπίστωσε ότι υπάρχουν διαθέσιμα "ψάρια", αύριο μεθαύριο θα μπεί με άλλο νικ.
Ολα ειναι ατμός άγιε μου. Πχ σήμερα είστε αύριο σας χάνουμε απο βαθιά γηρατειά